ενεχυροδανειστήριο logo

Αγορά Ρολογιών

Αγοράζουμε επώνυμα ρολόγια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Αγοράζουμε επώνυμα ρολόγια για μετρητά

Τα ρολόγια αποτελούν ένα πολυτελές αξεσουάρ με διαχρονική αξία. Αν χρειάζεστε άμεσα μετρητά, μπορείτε να πουλήσετε τα επώνυμα ρολόγια σας στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, το οποίο θα σας τις ανταλλάξει άμεσα με μετρητά στις πιο καλές τιμές της αγοράς με αξιοπιστία και αμεσότητα. 

Η διαδικασία είναι απλή και αξιόπιστη

Στην εκτίμηση του ρολογιού σας υπολογίζεται η κατάστασή του (αν έχει φθορές), η ποιότητά του, η πραγματική του αξία στην αγορά ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το αν υπάρχουν πιστοποιητικά καθώς και αν έχουν το κουτί τους. 
Ποια ρολόγια αγοράζουμε

Κάθε μάρκα και μοντέλο ρολογιού διαθέτει τη δική του ιστορία, ιδιαίτερα αν μας έχει συντροφεύσει σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας μας. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, τα ρολόγια αποκτούν τη δική τους ιδιαίτερη αξία. Έτσι λοιπόν, στο κατάστημα μας, αναλαμβάνουμε την εκτίμηση όλων των μεγάλων επώνυμων ρολογιών. Μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνουν: 

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο θα λάβετε προσφορά με βάση την υψηλότερη δυνατή αξία του ρολογιού σας. Είμαστε το πιο αξιόπιστο ενεχυροδανειστήριο και προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς με ασφάλεια, διακριτικότητα, εχεμύθεια και απόλυτη νομιμότητα. Είμαστε 42 χρόνια κοντά σας και συνεχίζουμε!

Ποιά είναι η διαδικασία εκτίμησης ρολογιών

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στον τομέα της παροχής δανείου με ενέχυρο πραγμάτων αξίας, όπως τα πολύτιμα ρολόγια σας, μας επιτρέπει την εκτίμηση τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Πιο αναλυτικά, η εκτίμηση ενός ρολογιού πραγματοποιείται από ειδικούς εκτιμητές στην ωρολογοποιΐα. Η διαδικασία πραγματοποιείται πάντοτε παρουσία του πελάτη, ενώ η τιμή καθορίζεται με βάση την πραγματική αξία της μεταπώλησης του ρολογιού.

Η συνολική διαδικασία πραγματοποιείται με τα εξής βήματα

Patek Philippe Nautilus
πολυτελές ρολόι

Με ποια κριτήρια πραγματοποιείται η εκτίμηση του ρολογιού;

Η εκτίμηση του ρολογιού πραγματοποιείται με βάση ορισμένα κριτήρια. Η μάρκα και το μοντέλο αποτελούν μερικά από τα πιο σημαντικά από αυτά. Ανάμεσα στα κριτήρια υπόλοιπα κριτήρια περιλαμβάνονται: 

Για ποιους λόγους ξεχωρίζουμε

Η προσφορά που θα λάβετε από το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο γίνεται με βάση την υψηλότερη δυνατή αξία του ρολογιού σας. Φροντίζουμε πάντοτε να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς με γνώμονα την ασφάλεια, τη διακριτικότητα, την εχεμύθεια, και την απόλυτη νομιμότητα. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούμε από το 1981 και συνεχίζουμε! 

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αγορά ρολογιών

Η αξία ενός ρολογιού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι η μάρκα, το έτος κατασκευής, ο σειριακός αριθμός, το μοντέλο, και φυσικά η κατάσταση στην οποία είναι το ρολόι. Η εκτίμηση του ρολογιού από έναν ειδικό θα σας βοηθήσει να βρείτε την πραγματική αξία του ρολογιού σας. 

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ιδιαίτερα στην εποχή μας, η πώληση ρολογιών και γενικότερα κοσμημάτων είτε σε online πλατφόρμες, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος εγκυμονεί μερικούς κινδύνους. Μερικοί από αυτούς είναι να πέσετε θύμα απάτης ή ακόμη και να μην καταφέρετε να πουλήσετε το ρολόι σας στην πραγματική του αξία. Η πώληση του ρολογιού σε ένα πιστοποιημένο ενεχυροδανειστήριο θα εξασφαλίσει την επιτυχημένη συναλλαγή στις καλύτερες τιμές της αγοράς με την τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών. 

Η αξία ενός παλιού ρολογιού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αποτελεί έναν από αυτούς. Ωστόσο, ακόμη κι αν δε δουλεύει το παλιό σας ρολόι δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία. Παράγοντες όπως η μάρκα, το μοντέλο, το είδος του μπρασελέ, αλλά και το καντράν, καθώς και το αν είναι καλοσυντηρημένο μπορούν να ανεβάσουν την αξία ενός ρολογιού. Ιδιαίτερα τα vintage ρολόγια έχουν μεγάλη αξία στην αγορά, ακόμη κι αν δε δουλεύουν. 

Πολλοί είναι αυτοί που όταν αποφασίζουν να πουλήσουν ένα ρολόι αγνοούν μερικά βήματα για την σωστή πώληση του ρολογιού τους, όπως για παράδειγμα την σωστή αξιολόγηση της αξίας τους. Έτσι, καταλήγουν να το πωλούν σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από την αξία τους. Η επίσκεψη σε ένα ενεχυροδανειστήριο θα σας βοηθήσει να βρείτε την πραγματική αξία του ρολογιού σας, να διαπραγματευτείτε και να καταφέρετε να το πουλήσετε σε μια αρκετά καλή τιμή, ακολουθώντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πουλήσει κανείς εύκολα και γρήγορα το ρολόι του. Ωστόσο, η επίσκεψη σε ένα πιστοποιημένο ενεχυροδανειστήριο εξασφαλίζει την άμεση και ασφαλή μέθοδο πώλησης ενός ρολογιού. Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο ειδικευμένοι εμπειρογνώμονες θα πραγματοποιήσουν εκτίμηση και θα σας δώσουν την πραγματική αξία του ρολογιού σας, θα κάνουν προσφορά και θα λάβετε άμεσα μετρητά ως αντάλλαγμα, χωρίς κάποια αναμονή. 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΒΙΚΤΩΡΑΣ Φ._ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι πιό σοβαροί , οι πιό επαγγελματίες , και οι πιο ειλικρινείς απ' ΟΛΟΥΣ!!  Τσάμπα  το  ψάξιμο μέσα στην Ζέστη!!!!!

ΒΕΡΟΝΙΚΑ- ΕΚΑΛΗ

EKALH 17/07/2023

Είχα μια συλλογή απο πανάκριβες και συλλεκτικές  τσάντες  Louis  Vuitton , Chanel, Hermes , Dior. Αφού πήγα σε διάφορα σχετικά μαγαζιά, άκουσα απίστευτες αστειότητες, τραγικές τιμές αλλά το πιο  βασικό?>" Ασχετοσύνη" Δεν μπορούσαν να δουν  αν  είναι Αληθινές,  άλλοι με μια  ματιά   μου ειπαν οτι   ειναι  FAKE , και άλλα  κωμικοτραγικά!!  Στο  Αθηναικό  ηταν οι ΜΟΝΟΙ που γνώριζαν  τα πάντα!!! Αφιέρωσαν   εως  15 λεπτά να τσεκάρουν  τιην κάθε τσάντα και  στο τέλος μου έκαναν μια προσφορά! Ζήτησα  παραπάνω γιατι ήξερα πόσο τις είχα αγοράσει και τιν Δέχτηκαν! ΓΝΩΣΤΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ, Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ!!!Many Thanks  Guys!! Specially to  DIM :)))

ALEX B.Βουλιαγμένη.

Βουλιαγμένη 3/4/23

Εχουν τα πιο σπάνια   Rolex     στις  πιο  Normal    τιμές απ'  Ολους !

Μάριος Κ. Χαιδάρι

Χαιδάρι 18/4/2023

Από τους ελάχιστους   που πληρώνουν   οτι  γράφουν! Οσο  για   τα συνοικιακά  γραφεία που ρώτισα  καμμία σχέση οι  τιμές τους  με το ΑΤΗΙΝΑΙΚΟ  ! Ευχαριστώ  Μάριος

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡ. ΣΠΑΡΤΗ

ΣΠΑΡΤΗ 14/3/2023

Τεράστια διαφορά Τιμής απο την Επαρχία!!!  Αξιζε να  έρθουμε στην  Αθήνα! Με βενζίνη και  διόδια και  κερδίσαμε  580 παραπάνω!!! Αλλά και εδω ρωτήσαμε σε 3 γραφεία και στο Αθηναικό  μας  έδωσαν την υψηλότερη τιμή! Σοβαροί Ανθρωποι και Ευγενέστατοι!!!!

ΑΛΙΚΗ Μ.ΚΟΛΟΝΑΚΙ

Κολωνάκι 27/1/2023

Στόυς Κυρίους  του γραφείου "Αθηναικόν"  άφησα πολύτιμα κοσμηματά μου  ως  ενέχυρο. Πάντα είχα αμφιβολίες  και μια  φοβία για  αυτές τις  συμβάσεις!  Μαζί τους  πέραν τις τιμής που  ήταν  μακράν η υψηλότερη , απο άλλα  γραφεία που είχα επισκεπτεί,  ένιωσα αμέσως  ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και μια  ειλικρίνεια στο  βλέμμα τους! Δεν είχα άδικο! Πλέον  είναι η   δεύτερη  φορά που με εξυπηρετόυν και γιαυτό   θέλω να τους  ευχαριστήσω και  δημόσια! Για   το ήθος και την ειλικρινειά τους !

Λάμπρος Κρ.-Δραπετσώνα

ΑΘΗΝΑ 28/12/2022

Το Ακούσαμε   και Αυτό!!!  Σ αυτούς  που  Αγοράζουν Ως Κόσμημα  τα  Κ14γρ 7,7 μας είπαν  150ΕΥΡΩ!!! Πήγαμε σ άλλα δυο γραφεία. το ενα  180 ΕΥΡΩ  και στα παιδία  205ΕΥΡΩ!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ

Ιγνάτιος & Ασημίνα. Παλλήνη

ΠΑΛΛΗΝΗ 27/12/2022

Είχαμε παει με πολύ φορτισμένη διάθεση να πουλήσουμε   τα κοσμήματα μας .Ηταν οικογενειακά κημείλια και  μας πόναγε πολύ.Το υπέροχο αυτο  παλλικάρι που  ήταν εκει ,κατάλαβε και αρχίσαμε  τα σηζητάμε.Με λίγα λόγια  όσα δεν χρειαζόμασταν  τα πουλήσαμε σε τιμή καλύτερη απο όλους τους άλλους. Τα υπόλοιπα , τα αφήσαμε ενέχυρο για το διάστημα ,που θέλαμε και πραγματικά νιώσαμε μεγάλη ανακούφηση!Ευχαριστούμε  Πολύ!!!