ενεχυροδανειστήριο logo

Πωλήσεις Τσαντών

Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή μας από επώνυμες τσάντες διεθνών brands σε τιμές που δεν θα βρείτε αλλού

Πωλήσεις Τσαντών

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από επώνυμες τσάντες των γνωστότερων διεθνών brands σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην αγορά.

Κάθε τσάντα είναι προσεκτικά επιλεγμένη από τους έμπειρους εκτιμητές μας, ώστε να ξεχωρίζει για την άψογη κατάσταση, την ποιότητα και φυσικά τη γνησιότητά της.

Ποιες τσάντες θα βρείτε στη συλλογή μας

  • Hermes
  • Louis Vuitton
  • Chanel
  • Gucci
  • Fendi
  • Bottega Veneta
  • Yves Saint Laurent
  • και πολλά ακόμη επώνυμα brands

Όλες οι επώνυμες τσάντες παραδίδονται στις θήκες και τα κουτιά τους και με τα πιστοποιητικά τους, εφόσον υπάρχουν. Κάθε συναλλαγή είναι απόλυτα νόμιμη και ασφαλής, ακριβώς όπως σε όλα τα καταστήματα, αλλά σε πολύ χαμηλότερες τιμές για όλες τις πολυτελείς τσάντες που εντυπωσιάζουν με την άριστη κατάσταση, στην οποία βρίσκονται.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για δωρεάν εκτίμηση ή για να έρθετε από τον χώρο μας και να επιλέξετε μια σπάνια και επώνυμη τσάντα σε απίστευτη τιμή.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

Βανέσσα & Πλάτωνας

Κολωνάκι 28/07/2022

Very super το νέο Site παιδιά! Δεν είναι τυχαίο που είστε πρώτοι και καλύτεροι.

ΑΡΙΣΤΟΣ.Μ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 08/06/2022

Σ αυτό το γραφείο πάω 38 χρόνια τώρα. Το είχε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη ο Κος Θανάσης. Ο πιο τίμιος άνθρωπος , του χώρου! Ολους τους βοηθόυσε !!! Τώρα πάω σπάνια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει! Απο τότε εως σήμερα είναι οι καλύτεροι! Ο φίλος πλέον Αρίστος!!!

PATRICK.G Milano

Athens 01/06/2022

Passed as a tourist to sell a bracelet for some extra money! Checked another 3 places around.But they are simply the Bests!

NORA .S

VOULIAGMENH 12/05/2022

Απίστευτοι Άνθρωποι!!! Νέοι, Μοντέρνοι ,Ενημερωμένοι !!! Με humor και ευγένεια πήρα μακράν τις πίο απίστευτες τιμές για τις τσάντες μου και το ρολοί μου!! Δεν έχω λόγια!!!!

Κος Φαίδωνας

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/04/2022

Αναγκάστηκα να έρθω στην Αθήνα να αφήσω ενέχυρο τα χρυσαφικά μου γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής με τα τοπικά γραφεία. Πέραν του οτι είχαν τους καλύτερους όρους , ζύγισαν μπροστά μου τα κοσμήματα. Εγραψαν αναλυτικά τα γραμμάρια, περιέγραψαν ενα ενα τα αντικέιμενα και μου εξήγησαν αναλυτικά τα πάντα! Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια καθώς μου είπαν και την Εθνική Τράπεζα όπου τα φυλάνε στις 8υρίδες τους!Εμπιστοσύνη _Ευγένεια_Σοβαρότητα!!! Αυτά ένιωσα και 8έλησα να τα εκφράσω και εδώ!

KΑ ΑΛΙΚΗ Ψ.

METS 24/03/2022

Στό γραφείο αυτό πηγαίνω σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Πάντα τσέκαρα την τιμή του χρυσού και ήταν η μεγαλύτερη.Πλέον παω με κλειστά τα μάτια!! Είναι φοβεροί και τίμιοι στην δουλειά τους.

Γιάννης Στ.

Γλυφάδα 17/02/2022

Απλοί , Κατανοητοί, Ξεκάθαροι. Πούλησα το ROLEX moy στήν πιο Υψηλή Τιμή απο τα 4 γραφεία που τσέκαρα! Αξίζει να πάτε μια βόλτα.

ΜΑΡΙΝΑ Ζ

ΚΥΨΕΛΗ 03/02/2022

Λόγω του Κορονοιού είμουν άρρωστη , και καθυστέρησα 25 μέρες για να πάρω πίσω τα πραγματά μου. Οι Κύριοι του Γραφείου με καθησύχασαν , και όταν τα παρέλαβα , δεν με χρέωσαν τίποτα επιπλέον απο το συμφωνημένο ποσό. Επαγγελματίες και οφείλω να τους Ευχαριστήσω Πολύ γι Αυτό!