ενεχυροδανειστήριο logo

Αγορά Ασημικών

Αγορά Ασημικών

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο μπορείτε να πουλήσετε τα ασημένια σας σκεύη, όπως κηροπήγια, βάζα, ασημένια σετ σερβιρίσματος αλλά και οποιοδήποτε άλλο ασημικό σκεύος έχετε, πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τι να προσέξετε στην πώληση και αγορά ασημένιων σκευών

Πρότυπος Βαθμός Ποιότητας Ασημένιων Σκευών

Πριν διαθέσετε τα ασημένια σας σκεύη για πώληση, είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσετε την καταλληλότερη στρατηγική που θα σας εξασφαλίσει το μέγιστο κέρδος. Είτε πρόκειται για είδη σερβιρίσματος και μαχαιροπήρουνα, κηροπήγια, λάμπες, βάζα ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, η οργάνωση των ασημένιων σκευών σας σύμφωνα με τον πρότυπο βαθμό ποιότητάς τους θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο ασήμι διαθέτετε. Ο πρότυπος βαθμός ποιότητας τοποθετείται υπό τη μορφή σφραγίδας σε κάθε αντικείμενο από πολύτιμο μέταλλο (Χρυσό ή Ασήμι), μετά από χημική ανάλυση του κράματός του και είναι ο δείκτης του βαθμού καθαρότητας ενός ασημένιου αντικειμένου.

Θα βρείτε αυτές τις σφραγίδες, όπως 800, 900, 925, σε εμφανή σημεία στα αντικείμενά σας. Αν τα ασημένια σκεύη που έχετε στην κατοχή σας δεν φέρουν κάποια σφραγίδα πρότυπου βαθμού ποιότητας, τότε πιθανότατα ανήκουν στην κατηγορία των επάργυρων αντικειμένων, δηλαδή είναι κατασκευασμένα από χαμηλής αξίας μέταλλο επικαλυμμένο με ασήμι.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά Ασημένιων Σκευών

Αφού επιβεβαιώσετε τους βαθμούς καθαρότητας των ασημένιων σκευών σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην αξιολόγηση μερικών άλλων βασικών χαρακτηριστικών τους, όπως το βάρος, η συνολική τους κατάσταση και ο σχεδιασμός τους, η χρονολογία κατασκευής τους καθώς και η προέλευσή τους. Μαζί με την τιμή του ασημιού, συνεκτιμούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ώστε να λάβετε την καλύτερη τιμή της αγοράς για τα ασημένια σας σκεύη.

Η τιμή του ασημιού όπως και η τιμή του χρυσού μεταβάλλονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Το γραφείο μας ενημερώνεται καθημερινά παρακολουθώντας διεθνείς ιστοσελίδες, με στόχο να αναρτούμε την καλύτερη τιμή αγοράς στην κατηγορία: Τιμή Χρυσού.

Συγκεκριμένα αγοράζουμε:

  • Ασημένια είδη σερβιρίσματος, τόσο σε σετ όσο και μεμονωμένα κομμάτια
  • Ασημένιους δίσκους σερβιρίσματος
  • Ασημένια διακοσμητικά αντικείμενα (κηροπήγια, βάζα, λάμπες, καθρέπτες κ.ά.)
  • Άλλα ασημένια αντικείμενα

Επισκεφθείτε μας για να εκτιμήσουμε δωρεάν τα ασημένια σας σκεύη στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς και να λάβετε άμεσα μετρητά.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

Βανέσσα & Πλάτωνας

Κολωνάκι 28/07/2022

Very super το νέο Site παιδιά! Δεν είναι τυχαίο που είστε πρώτοι και καλύτεροι.

ΑΡΙΣΤΟΣ.Μ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 08/06/2022

Σ αυτό το γραφείο πάω 38 χρόνια τώρα. Το είχε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη ο Κος Θανάσης. Ο πιο τίμιος άνθρωπος , του χώρου! Ολους τους βοηθόυσε !!! Τώρα πάω σπάνια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει! Απο τότε εως σήμερα είναι οι καλύτεροι! Ο φίλος πλέον Αρίστος!!!

PATRICK.G Milano

Athens 01/06/2022

Passed as a tourist to sell a bracelet for some extra money! Checked another 3 places around.But they are simply the Bests!

NORA .S

VOULIAGMENH 12/05/2022

Απίστευτοι Άνθρωποι!!! Νέοι, Μοντέρνοι ,Ενημερωμένοι !!! Με humor και ευγένεια πήρα μακράν τις πίο απίστευτες τιμές για τις τσάντες μου και το ρολοί μου!! Δεν έχω λόγια!!!!

Κος Φαίδωνας

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/04/2022

Αναγκάστηκα να έρθω στην Αθήνα να αφήσω ενέχυρο τα χρυσαφικά μου γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής με τα τοπικά γραφεία. Πέραν του οτι είχαν τους καλύτερους όρους , ζύγισαν μπροστά μου τα κοσμήματα. Εγραψαν αναλυτικά τα γραμμάρια, περιέγραψαν ενα ενα τα αντικέιμενα και μου εξήγησαν αναλυτικά τα πάντα! Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια καθώς μου είπαν και την Εθνική Τράπεζα όπου τα φυλάνε στις 8υρίδες τους!Εμπιστοσύνη _Ευγένεια_Σοβαρότητα!!! Αυτά ένιωσα και 8έλησα να τα εκφράσω και εδώ!

KΑ ΑΛΙΚΗ Ψ.

METS 24/03/2022

Στό γραφείο αυτό πηγαίνω σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Πάντα τσέκαρα την τιμή του χρυσού και ήταν η μεγαλύτερη.Πλέον παω με κλειστά τα μάτια!! Είναι φοβεροί και τίμιοι στην δουλειά τους.

Γιάννης Στ.

Γλυφάδα 17/02/2022

Απλοί , Κατανοητοί, Ξεκάθαροι. Πούλησα το ROLEX moy στήν πιο Υψηλή Τιμή απο τα 4 γραφεία που τσέκαρα! Αξίζει να πάτε μια βόλτα.

ΜΑΡΙΝΑ Ζ

ΚΥΨΕΛΗ 03/02/2022

Λόγω του Κορονοιού είμουν άρρωστη , και καθυστέρησα 25 μέρες για να πάρω πίσω τα πραγματά μου. Οι Κύριοι του Γραφείου με καθησύχασαν , και όταν τα παρέλαβα , δεν με χρέωσαν τίποτα επιπλέον απο το συμφωνημένο ποσό. Επαγγελματίες και οφείλω να τους Ευχαριστήσω Πολύ γι Αυτό!