ενεχυροδανειστήριο logo

Αγορά Ασημικών

Αγορά Ασημικών

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο μπορείτε να πουλήσετε τα ασημένια σας σκεύη, όπως κηροπήγια, βάζα, ασημένια σετ σερβιρίσματος αλλά και οποιοδήποτε άλλο ασημικό σκεύος έχετε, πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τι να προσέξετε στην πώληση και αγορά ασημένιων σκευών

Πρότυπος Βαθμός Ποιότητας Ασημένιων Σκευών

Πριν διαθέσετε τα ασημένια σας σκεύη για πώληση, είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσετε την καταλληλότερη στρατηγική που θα σας εξασφαλίσει το μέγιστο κέρδος. Είτε πρόκειται για είδη σερβιρίσματος και μαχαιροπήρουνα, κηροπήγια, λάμπες, βάζα ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, η οργάνωση των ασημένιων σκευών σας σύμφωνα με τον πρότυπο βαθμό ποιότητάς τους θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο ασήμι διαθέτετε. Ο πρότυπος βαθμός ποιότητας τοποθετείται υπό τη μορφή σφραγίδας σε κάθε αντικείμενο από πολύτιμο μέταλλο (Χρυσό ή Ασήμι), μετά από χημική ανάλυση του κράματός του και είναι ο δείκτης του βαθμού καθαρότητας ενός ασημένιου αντικειμένου.

Θα βρείτε αυτές τις σφραγίδες, όπως 800, 900, 925, σε εμφανή σημεία στα αντικείμενά σας. Αν τα ασημένια σκεύη που έχετε στην κατοχή σας δεν φέρουν κάποια σφραγίδα πρότυπου βαθμού ποιότητας, τότε πιθανότατα ανήκουν στην κατηγορία των επάργυρων αντικειμένων, δηλαδή είναι κατασκευασμένα από χαμηλής αξίας μέταλλο επικαλυμμένο με ασήμι.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά Ασημένιων Σκευών

Αφού επιβεβαιώσετε τους βαθμούς καθαρότητας των ασημένιων σκευών σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην αξιολόγηση μερικών άλλων βασικών χαρακτηριστικών τους, όπως το βάρος, η συνολική τους κατάσταση και ο σχεδιασμός τους, η χρονολογία κατασκευής τους καθώς και η προέλευσή τους. Μαζί με την τιμή του ασημιού, συνεκτιμούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ώστε να λάβετε την καλύτερη τιμή της αγοράς για τα ασημένια σας σκεύη.

Η τιμή του ασημιού όπως και η τιμή του χρυσού μεταβάλλονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Το γραφείο μας ενημερώνεται καθημερινά παρακολουθώντας διεθνείς ιστοσελίδες, με στόχο να αναρτούμε την καλύτερη τιμή αγοράς στην κατηγορία: Τιμή Χρυσού.

Συγκεκριμένα αγοράζουμε:

  • Ασημένια είδη σερβιρίσματος, τόσο σε σετ όσο και μεμονωμένα κομμάτια
  • Ασημένιους δίσκους σερβιρίσματος
  • Ασημένια διακοσμητικά αντικείμενα (κηροπήγια, βάζα, λάμπες, καθρέπτες κ.ά.)
  • Άλλα ασημένια αντικείμενα

Επισκεφθείτε μας για να εκτιμήσουμε δωρεάν τα ασημένια σας σκεύη στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς και να λάβετε άμεσα μετρητά.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡ. ΣΠΑΡΤΗ

ΣΠΑΡΤΗ 14/3/2023

Τεράστια διαφορά Τιμής απο την Επαρχία!!!  Αξιζε να  έρθουμε στην  Αθήνα! Με βενζίνη και  διόδια και  κερδίσαμε  580 παραπάνω!!! Αλλά και εδω ρωτήσαμε σε 3 γραφεία και στο Αθηναικό  μας  έδωσαν την υψηλότερη τιμή! Σοβαροί Ανθρωποι και Ευγενέστατοι!!!!

ΑΛΙΚΗ Μ.ΚΟΛΟΝΑΚΙ

Κολωνάκι 27/1/2023

Στόυς Κυρίους  του γραφείου "Αθηναικόν"  άφησα πολύτιμα κοσμηματά μου  ως  ενέχυρο. Πάντα είχα αμφιβολίες  και μια  φοβία για  αυτές τις  συμβάσεις!  Μαζί τους  πέραν τις τιμής που  ήταν  μακράν η υψηλότερη , απο άλλα  γραφεία που είχα επισκεπτεί,  ένιωσα αμέσως  ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και μια  ειλικρίνεια στο  βλέμμα τους! Δεν είχα άδικο! Πλέον  είναι η   δεύτερη  φορά που με εξυπηρετόυν και γιαυτό   θέλω να τους  ευχαριστήσω και  δημόσια! Για   το ήθος και την ειλικρινειά τους !

Λάμπρος Κρ.-Δραπετσώνα

ΑΘΗΝΑ 28/12/2022

Το Ακούσαμε   και Αυτό!!!  Σ αυτούς  που  Αγοράζουν Ως Κόσμημα  τα  Κ14γρ 7,7 μας είπαν  150ΕΥΡΩ!!! Πήγαμε σ άλλα δυο γραφεία. το ενα  180 ΕΥΡΩ  και στα παιδία  205ΕΥΡΩ!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ

Ιγνάτιος & Ασημίνα. Παλλήνη

ΠΑΛΛΗΝΗ 27/12/2022

Είχαμε παει με πολύ φορτισμένη διάθεση να πουλήσουμε   τα κοσμήματα μας .Ηταν οικογενειακά κημείλια και  μας πόναγε πολύ.Το υπέροχο αυτο  παλλικάρι που  ήταν εκει ,κατάλαβε και αρχίσαμε  τα σηζητάμε.Με λίγα λόγια  όσα δεν χρειαζόμασταν  τα πουλήσαμε σε τιμή καλύτερη απο όλους τους άλλους. Τα υπόλοιπα , τα αφήσαμε ενέχυρο για το διάστημα ,που θέλαμε και πραγματικά νιώσαμε μεγάλη ανακούφηση!Ευχαριστούμε  Πολύ!!!

Κυριάκος_Μαρίνα Σ. Περιστέρι

Περιστέρι 7/12/2022

Ξέραμε τα γραμμάρια και τα καράτια απο τα κοσμηματά μας. Σε 4 μαγαζιά στο Περιστέρι μας  έδιναν για  να τα πουλήσουμε απο 2400-2630 Εύρώ! Ήρθαμε στο  κέντρο και ρωτήσαμε σε  άλλα δύο  γραφεία! Στο Α8ηναικό  τα αγόρασανε 3150Ευρώ! Δεν πιστέυαμε  ότι έχει  τόσο μεγάλη  διαφορά! Ευχαριστούμε.

Κυριάκος Σ. Πειραιάς

Δραπετσώνα 24 Νοέβρη 2022

Εχει  δίκιο η κυρία αυτή  απο τιν Καλλιθέα. Τα ίδια  έπαθα στον Πειραιά σε  τρεις που πήγα. Εξι ευρά  παραπάνω  στο γραμμάριο πήρα απο το  Αθηναικό.  Και  ρώτισα κι  άλλους    δυο εκει κοντά. Αυτοι δίνουνε πιο πολλά.

Αριστέα Β.Καλλιθέα

Καλλιθέα 23/11/2022

Είναι απίστευτο! Μένω στήν Καλλιθέα και πήγα σε  τρια μαγαζιά με Αγορές Χρυσού. Μου είπαν από 700-750 ευρώ. Τυχαία  είδα το σαιτ ''Αθηναικό Ενεχυροδανειστήριο". Ηταν στην Ομόνοια αλλά διάβασα τις τιμές και πήγα με το τραίνο. Ηταν 945 ευρώ και πήρα 950 στρογγυλά!! Τα ίδια μου είπε και  η κουμπάρα μου οτι  έπαθε στο Περιστέρι!! Προσοχή!!Υπάρχει μεγάλη  διαφορά στις τιμές απο τα μαγαζιά στο Κέντρο! Ολοι σκέφτονται την απόσταση και την πατάνε! Να  ρωτάτε τις  τιμές πριν πάτε!!!

Αρίστος Β.

ΘΗΣΕΙΟ 1/11/2022

Χωρίς πολλά λόγια! Οι καλύτεροι απο όσους είχα πάει ως τώρα!!!