ενεχυροδανειστήριο logo

Πώληση Κοσμημάτων

Εξαιρετικής ποιότητας κοσμήματα σε ανταγωνιστικές τιμές μόνο στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο

Πώληση Κοσμημάτων

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα και πολύτιμα κοσμήματα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Όλα τα κοσμήματα διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την υψηλή αξία τους, χάρη στα πολύτιμα μέταλλα και λίθους τους, την εξαιρετική αισθητική τους και τους δημοφιλείς οίκους από τους οποίους προέρχονται.

Κάθε κόσμημα έχει εκτιμηθεί όχι μόνο με βάση την τιμή χρυσού αλλά την πραγματική του αξία, σύμφωνα με τους έμπειρους εκτιμητές μας που αξιολογούν το σύνολο αυτού του μικρού έργου τέχνης.

Διατίθενται σε ασυναγώνιστες προσφορές, για να αποκτήσετε εύκολα και οικονομικά μοναδικά κομμάτια.

Ποια κοσμήματα θα βρείτε στη συλλογή μας

  • Χρυσά κοσμήματα
  • Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους
  • Επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων, όπως Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston, Van Cleef & Arpels κ.λ.π.

Τα επώνυμα κοσμήματα που πωλούνται στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διαφάνεια και τη νομιμότητα της συναλλαγής, λειτουργώντας ως κατάστημα πώλησης κοσμημάτων, αλλά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη μας ποικιλία, η εξαιρετική ποιότητα όλων των κοσμημάτων αλλά και οι απίστευτες τιμές τους θα σας εντυπωσιάσουν. Σας περιμένουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Τι να προσέξετε κατά την πώληση των κοσμημάτων σας

Εάν έχετε αποφασίσει να πουλήσετε τα κοσμήματά σας, διαβάστε τις συμβουλές μας ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή:

  1. Βρείτε έναν αξιόπιστο αγοραστή: Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας πώλησης κοσμημάτων. Πρέπει βρείτε έναν αδειοδοτημένο αγοραστή που θα σας δώσει μια καλή τιμή για τα κοσμήματά σας. Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην πώληση και αγορά κοσμημάτων, και προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  2. Μάθετε την αξία των κοσμημάτων σας: Είναι σημαντικό να έχετε μια ιδέα για το πόσο αξίζει το κόσμημα σας πριν το πουλήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε αν σας προσφέρεται μια καλή τιμή. Μπορείτε να μάθετε την αξία των κοσμημάτων σας κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ή μιλώντας με έναν ειδικό.
  3. Μάθετε την τιμή του χρυσού: Η τιμή του χρυσού αλλάζει συνεχώς και επηρεάζει άμεσα την τιμή πώλησης των κοσμημάτων σας. Θα πρέπει να ελέγξετε την τιμή του χρυσού πριν πουλήσετε τα κοσμήματά σας, ώστε να ξέρετε πόσα χρήματα να περιμένετε . Στο γραφείο μας, δημοσιεύουμε σε εμφανές σημείο την ημερήσια τιμή χρυσού για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε τις πιο σωστές εκτιμήσεις.
  4. Να είστε προετοιμασμένοι: Όταν πουλάτε τα κοσμήματά σας, να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με το κόσμημα σας και να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως απόδειξη αγοράς ή οποιοδήποτε πιστοποιητικό μπορεί να έχετε. Αυτό θα κάνει τη συναλλαγή να εξελιχθεί ομαλά και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την καλύτερη τιμή για τα κοσμήματά σας.

Πώληση

Κοσμήματα
Τσάντες
Ρολόγια
Χρυσός
Ασημικά

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πώληση κοσμημάτων

Ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε τα κοσμήματά σας είναι να βρείτε έναν αξιόπιστο αγοραστή που θα σας δώσει μια δίκαιη τιμή. Αποφύγετε να πουλήσετε τα κοσμήματά σας στο διαδίκτυο, καθώς δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την ταυτότητα του αγοραστή. Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, και έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη τιμή για τα κοσμήματά σας.

Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η αξία των κοσμημάτων σας και η τρέχουσα τιμή του χρυσού. Κάνοντας έρευνα πριν πουλήσετε τα κοσμήματά σας μπορείτε να καταλάβετε αν είναι μια καλή περίοδος να πουλήσετε τα κοσμήματα σας

Τα σκουλαρίκια είναι το πιο δημοφιλές είδος κοσμήματος. Ωστόσο, τα δαχτυλίδια και τα περιδέραια είναι επίσης δημοφιλή. Αλλά πέρα από τον τύπο του κοσμήματος το υλικό παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Κοσμήματα από διαμάντια, χρυσό και άλλους πολύτιμους λίθους και μέταλλα είναι διαχρονικά και δεν χάνουν την αξία τους εύκολα. Ανεξάρτητα όμως από το είδος του κοσμήματος που έχετε, καλέστε μας ή επισκεφτείτε μας και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όποια απορία έχετε.

Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σε αυτή την ερώτηση, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο, το μεγάλο πλεονέκτημα ενός ενεχυροδανειστηρίου είναι ότι μπορείτε πάντα να αγοράσετε πίσω τα κοσμήματά σας εάν αλλάξετε γνώμη. Ενώ αντίθετα σε ένα κοσμηματοπωλείο, δεν έχετε αυτήν την επιλογή.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ

Η συνεργάσια  μας με το εν λόγω γραφείο κράτησε σχεδόν 2 χρόνια. Η οικογενειακή ιστορία  δυσάρεστη  και δεν υπάρχει και  κανείς λόγος να αναφερθεί!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ  ΘΕΛΟΥΜΕ   ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΙΝ  ΚΑΡΔΙΑ. Τέτοια  Καλοσύνη, Τόση Τιμιότητα, Τόση συμπαράσταση και  οχι μονο οικονομική,,,,, Τέτοια  Συμπεριφορά,  όχι μονον οι φίλοι μας, αλλά ούτε καν οι  συγγενείσ μας!!!! Το Ευχαριστούμε είναι Πολύ Λίγο!  Να είστε  πάντα  Καλά  ΚΥΡΙΟΙ !

ΒΙΚΤΩΡΑΣ Φ._ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι πιό σοβαροί , οι πιό επαγγελματίες , και οι πιο ειλικρινείς απ' ΟΛΟΥΣ!!  Τσάμπα  το  ψάξιμο μέσα στην Ζέστη!!!!!

ΒΕΡΟΝΙΚΑ- ΕΚΑΛΗ

EKALH 17/07/2023

Είχα μια συλλογή απο πανάκριβες και συλλεκτικές  τσάντες  Louis  Vuitton , Chanel, Hermes , Dior. Αφού πήγα σε διάφορα σχετικά μαγαζιά, άκουσα απίστευτες αστειότητες, τραγικές τιμές αλλά το πιο  βασικό?>" Ασχετοσύνη" Δεν μπορούσαν να δουν  αν  είναι Αληθινές,  άλλοι με μια  ματιά   μου ειπαν οτι   ειναι  FAKE , και άλλα  κωμικοτραγικά!!  Στο  Αθηναικό  ηταν οι ΜΟΝΟΙ που γνώριζαν  τα πάντα!!! Αφιέρωσαν   εως  15 λεπτά να τσεκάρουν  τιην κάθε τσάντα και  στο τέλος μου έκαναν μια προσφορά! Ζήτησα  παραπάνω γιατι ήξερα πόσο τις είχα αγοράσει και τιν Δέχτηκαν! ΓΝΩΣΤΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ, Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ!!!Many Thanks  Guys!! Specially to  DIM :)))

ALEX B.Βουλιαγμένη.

Βουλιαγμένη 3/4/23

Εχουν τα πιο σπάνια   Rolex     στις  πιο  Normal    τιμές απ'  Ολους !

Μάριος Κ. Χαιδάρι

Χαιδάρι 18/4/2023

Από τους ελάχιστους   που πληρώνουν   οτι  γράφουν! Οσο  για   τα συνοικιακά  γραφεία που ρώτισα  καμμία σχέση οι  τιμές τους  με το ΑΤΗΙΝΑΙΚΟ  ! Ευχαριστώ  Μάριος

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡ. ΣΠΑΡΤΗ

ΣΠΑΡΤΗ 14/3/2023

Τεράστια διαφορά Τιμής απο την Επαρχία!!!  Αξιζε να  έρθουμε στην  Αθήνα! Με βενζίνη και  διόδια και  κερδίσαμε  580 παραπάνω!!! Αλλά και εδω ρωτήσαμε σε 3 γραφεία και στο Αθηναικό  μας  έδωσαν την υψηλότερη τιμή! Σοβαροί Ανθρωποι και Ευγενέστατοι!!!!

ΑΛΙΚΗ Μ.ΚΟΛΟΝΑΚΙ

Κολωνάκι 27/1/2023

Στόυς Κυρίους  του γραφείου "Αθηναικόν"  άφησα πολύτιμα κοσμηματά μου  ως  ενέχυρο. Πάντα είχα αμφιβολίες  και μια  φοβία για  αυτές τις  συμβάσεις!  Μαζί τους  πέραν τις τιμής που  ήταν  μακράν η υψηλότερη , απο άλλα  γραφεία που είχα επισκεπτεί,  ένιωσα αμέσως  ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και μια  ειλικρίνεια στο  βλέμμα τους! Δεν είχα άδικο! Πλέον  είναι η   δεύτερη  φορά που με εξυπηρετόυν και γιαυτό   θέλω να τους  ευχαριστήσω και  δημόσια! Για   το ήθος και την ειλικρινειά τους !

Λάμπρος Κρ.-Δραπετσώνα

ΑΘΗΝΑ 28/12/2022

Το Ακούσαμε   και Αυτό!!!  Σ αυτούς  που  Αγοράζουν Ως Κόσμημα  τα  Κ14γρ 7,7 μας είπαν  150ΕΥΡΩ!!! Πήγαμε σ άλλα δυο γραφεία. το ενα  180 ΕΥΡΩ  και στα παιδία  205ΕΥΡΩ!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ