ενεχυροδανειστήριο logo

Πώληση Κοσμημάτων

Εξαιρετικής ποιότητας κοσμήματα σε ανταγωνιστικές τιμές μόνο στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο

Πώληση Κοσμημάτων

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα και πολύτιμα κοσμήματα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Όλα τα κοσμήματα διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την υψηλή αξία τους, χάρη στα πολύτιμα μέταλλα και λίθους τους, την εξαιρετική αισθητική τους και τους δημοφιλείς οίκους από τους οποίους προέρχονται.

Κάθε κόσμημα έχει εκτιμηθεί όχι μόνο με βάση την τιμή χρυσού αλλά την πραγματική του αξία, σύμφωνα με τους έμπειρους εκτιμητές μας που αξιολογούν το σύνολο αυτού του μικρού έργου τέχνης.

Διατίθενται σε ασυναγώνιστες προσφορές, για να αποκτήσετε εύκολα και οικονομικά μοναδικά κομμάτια.

Ποια κοσμήματα θα βρείτε στη συλλογή μας

  • Χρυσά κοσμήματα
  • Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους
  • Επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων, όπως Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston, Van Cleef & Arpels κ.λ.π.

Τα επώνυμα κοσμήματα που πωλούνται στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διαφάνεια και τη νομιμότητα της συναλλαγής, λειτουργώντας ως κατάστημα πώλησης κοσμημάτων, αλλά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη μας ποικιλία, η εξαιρετική ποιότητα όλων των κοσμημάτων αλλά και οι απίστευτες τιμές τους θα σας εντυπωσιάσουν. Σας περιμένουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Τι να προσέξετε κατά την πώληση των κοσμημάτων σας

Εάν έχετε αποφασίσει να πουλήσετε τα κοσμήματά σας, διαβάστε τις συμβουλές μας ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή:

  1. Βρείτε έναν αξιόπιστο αγοραστή: Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας πώλησης κοσμημάτων. Πρέπει βρείτε έναν αδειοδοτημένο αγοραστή που θα σας δώσει μια καλή τιμή για τα κοσμήματά σας. Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην πώληση και αγορά κοσμημάτων, και προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  2. Μάθετε την αξία των κοσμημάτων σας: Είναι σημαντικό να έχετε μια ιδέα για το πόσο αξίζει το κόσμημα σας πριν το πουλήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε αν σας προσφέρεται μια καλή τιμή. Μπορείτε να μάθετε την αξία των κοσμημάτων σας κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ή μιλώντας με έναν ειδικό.
  3. Μάθετε την τιμή του χρυσού: Η τιμή του χρυσού αλλάζει συνεχώς και επηρεάζει άμεσα την τιμή πώλησης των κοσμημάτων σας. Θα πρέπει να ελέγξετε την τιμή του χρυσού πριν πουλήσετε τα κοσμήματά σας, ώστε να ξέρετε πόσα χρήματα να περιμένετε . Στο γραφείο μας, δημοσιεύουμε σε εμφανές σημείο την ημερήσια τιμή χρυσού για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε τις πιο σωστές εκτιμήσεις.
  4. Να είστε προετοιμασμένοι: Όταν πουλάτε τα κοσμήματά σας, να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με το κόσμημα σας και να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως απόδειξη αγοράς ή οποιοδήποτε πιστοποιητικό μπορεί να έχετε. Αυτό θα κάνει τη συναλλαγή να εξελιχθεί ομαλά και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την καλύτερη τιμή για τα κοσμήματά σας.

Πώληση

Κοσμήματα
Τσάντες
Ρολόγια
Χρυσός
Ασημικά

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πώληση κοσμημάτων

Ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε τα κοσμήματά σας είναι να βρείτε έναν αξιόπιστο αγοραστή που θα σας δώσει μια δίκαιη τιμή. Αποφύγετε να πουλήσετε τα κοσμήματά σας στο διαδίκτυο, καθώς δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την ταυτότητα του αγοραστή. Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, και έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη τιμή για τα κοσμήματά σας.

Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η αξία των κοσμημάτων σας και η τρέχουσα τιμή του χρυσού. Κάνοντας έρευνα πριν πουλήσετε τα κοσμήματά σας μπορείτε να καταλάβετε αν είναι μια καλή περίοδος να πουλήσετε τα κοσμήματα σας

Τα σκουλαρίκια είναι το πιο δημοφιλές είδος κοσμήματος. Ωστόσο, τα δαχτυλίδια και τα περιδέραια είναι επίσης δημοφιλή. Αλλά πέρα από τον τύπο του κοσμήματος το υλικό παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Κοσμήματα από διαμάντια, χρυσό και άλλους πολύτιμους λίθους και μέταλλα είναι διαχρονικά και δεν χάνουν την αξία τους εύκολα. Ανεξάρτητα όμως από το είδος του κοσμήματος που έχετε, καλέστε μας ή επισκεφτείτε μας και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όποια απορία έχετε.

Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σε αυτή την ερώτηση, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο, το μεγάλο πλεονέκτημα ενός ενεχυροδανειστηρίου είναι ότι μπορείτε πάντα να αγοράσετε πίσω τα κοσμήματά σας εάν αλλάξετε γνώμη. Ενώ αντίθετα σε ένα κοσμηματοπωλείο, δεν έχετε αυτήν την επιλογή.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡ. ΣΠΑΡΤΗ

ΣΠΑΡΤΗ 14/3/2023

Τεράστια διαφορά Τιμής απο την Επαρχία!!!  Αξιζε να  έρθουμε στην  Αθήνα! Με βενζίνη και  διόδια και  κερδίσαμε  580 παραπάνω!!! Αλλά και εδω ρωτήσαμε σε 3 γραφεία και στο Αθηναικό  μας  έδωσαν την υψηλότερη τιμή! Σοβαροί Ανθρωποι και Ευγενέστατοι!!!!

ΑΛΙΚΗ Μ.ΚΟΛΟΝΑΚΙ

Κολωνάκι 27/1/2023

Στόυς Κυρίους  του γραφείου "Αθηναικόν"  άφησα πολύτιμα κοσμηματά μου  ως  ενέχυρο. Πάντα είχα αμφιβολίες  και μια  φοβία για  αυτές τις  συμβάσεις!  Μαζί τους  πέραν τις τιμής που  ήταν  μακράν η υψηλότερη , απο άλλα  γραφεία που είχα επισκεπτεί,  ένιωσα αμέσως  ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και μια  ειλικρίνεια στο  βλέμμα τους! Δεν είχα άδικο! Πλέον  είναι η   δεύτερη  φορά που με εξυπηρετόυν και γιαυτό   θέλω να τους  ευχαριστήσω και  δημόσια! Για   το ήθος και την ειλικρινειά τους !

Λάμπρος Κρ.-Δραπετσώνα

ΑΘΗΝΑ 28/12/2022

Το Ακούσαμε   και Αυτό!!!  Σ αυτούς  που  Αγοράζουν Ως Κόσμημα  τα  Κ14γρ 7,7 μας είπαν  150ΕΥΡΩ!!! Πήγαμε σ άλλα δυο γραφεία. το ενα  180 ΕΥΡΩ  και στα παιδία  205ΕΥΡΩ!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ

Ιγνάτιος & Ασημίνα. Παλλήνη

ΠΑΛΛΗΝΗ 27/12/2022

Είχαμε παει με πολύ φορτισμένη διάθεση να πουλήσουμε   τα κοσμήματα μας .Ηταν οικογενειακά κημείλια και  μας πόναγε πολύ.Το υπέροχο αυτο  παλλικάρι που  ήταν εκει ,κατάλαβε και αρχίσαμε  τα σηζητάμε.Με λίγα λόγια  όσα δεν χρειαζόμασταν  τα πουλήσαμε σε τιμή καλύτερη απο όλους τους άλλους. Τα υπόλοιπα , τα αφήσαμε ενέχυρο για το διάστημα ,που θέλαμε και πραγματικά νιώσαμε μεγάλη ανακούφηση!Ευχαριστούμε  Πολύ!!!

Κυριάκος_Μαρίνα Σ. Περιστέρι

Περιστέρι 7/12/2022

Ξέραμε τα γραμμάρια και τα καράτια απο τα κοσμηματά μας. Σε 4 μαγαζιά στο Περιστέρι μας  έδιναν για  να τα πουλήσουμε απο 2400-2630 Εύρώ! Ήρθαμε στο  κέντρο και ρωτήσαμε σε  άλλα δύο  γραφεία! Στο Α8ηναικό  τα αγόρασανε 3150Ευρώ! Δεν πιστέυαμε  ότι έχει  τόσο μεγάλη  διαφορά! Ευχαριστούμε.

Κυριάκος Σ. Πειραιάς

Δραπετσώνα 24 Νοέβρη 2022

Εχει  δίκιο η κυρία αυτή  απο τιν Καλλιθέα. Τα ίδια  έπαθα στον Πειραιά σε  τρεις που πήγα. Εξι ευρά  παραπάνω  στο γραμμάριο πήρα απο το  Αθηναικό.  Και  ρώτισα κι  άλλους    δυο εκει κοντά. Αυτοι δίνουνε πιο πολλά.

Αριστέα Β.Καλλιθέα

Καλλιθέα 23/11/2022

Είναι απίστευτο! Μένω στήν Καλλιθέα και πήγα σε  τρια μαγαζιά με Αγορές Χρυσού. Μου είπαν από 700-750 ευρώ. Τυχαία  είδα το σαιτ ''Αθηναικό Ενεχυροδανειστήριο". Ηταν στην Ομόνοια αλλά διάβασα τις τιμές και πήγα με το τραίνο. Ηταν 945 ευρώ και πήρα 950 στρογγυλά!! Τα ίδια μου είπε και  η κουμπάρα μου οτι  έπαθε στο Περιστέρι!! Προσοχή!!Υπάρχει μεγάλη  διαφορά στις τιμές απο τα μαγαζιά στο Κέντρο! Ολοι σκέφτονται την απόσταση και την πατάνε! Να  ρωτάτε τις  τιμές πριν πάτε!!!

Αρίστος Β.

ΘΗΣΕΙΟ 1/11/2022

Χωρίς πολλά λόγια! Οι καλύτεροι απο όσους είχα πάει ως τώρα!!!