ενεχυροδανειστήριο logo

Πώληση Κοσμημάτων

Εξαιρετικής ποιότητας κοσμήματα σε ανταγωνιστικές τιμές μόνο στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο

Πώληση Κοσμημάτων

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα και πολύτιμα κοσμήματα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Όλα τα κοσμήματα διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την υψηλή αξία τους, χάρη στα πολύτιμα μέταλλα και λίθους τους, την εξαιρετική αισθητική τους και τους δημοφιλείς οίκους από τους οποίους προέρχονται.

Κάθε κόσμημα έχει εκτιμηθεί όχι μόνο με βάση την τιμή χρυσού αλλά την πραγματική του αξία, σύμφωνα με τους έμπειρους εκτιμητές μας που αξιολογούν το σύνολο αυτού του μικρού έργου τέχνης.

Διατίθενται σε ασυναγώνιστες προσφορές, για να αποκτήσετε εύκολα και οικονομικά μοναδικά κομμάτια.

Ποια κοσμήματα θα βρείτε στη συλλογή μας

  • Χρυσά κοσμήματα
  • Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους
  • Επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων, όπως Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston, Van Cleef & Arpels κ.λ.π.

Τα επώνυμα κοσμήματα που πωλούνται στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διαφάνεια και τη νομιμότητα της συναλλαγής, λειτουργώντας ως κατάστημα πώλησης κοσμημάτων, αλλά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη μας ποικιλία, η εξαιρετική ποιότητα όλων των κοσμημάτων αλλά και οι απίστευτες τιμές τους θα σας εντυπωσιάσουν. Σας περιμένουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Τι να προσέξετε κατά την πώληση των κοσμημάτων σας

Εάν έχετε αποφασίσει να πουλήσετε τα κοσμήματά σας, διαβάστε τις συμβουλές μας ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή:

  1. Βρείτε έναν αξιόπιστο αγοραστή: Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας πώλησης κοσμημάτων. Πρέπει βρείτε έναν αδειοδοτημένο αγοραστή που θα σας δώσει μια καλή τιμή για τα κοσμήματά σας. Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην πώληση και αγορά κοσμημάτων, και προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  2. Μάθετε την αξία των κοσμημάτων σας: Είναι σημαντικό να έχετε μια ιδέα για το πόσο αξίζει το κόσμημα σας πριν το πουλήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε αν σας προσφέρεται μια καλή τιμή. Μπορείτε να μάθετε την αξία των κοσμημάτων σας κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ή μιλώντας με έναν ειδικό.
  3. Μάθετε την τιμή του χρυσού: Η τιμή του χρυσού αλλάζει συνεχώς και επηρεάζει άμεσα την τιμή πώλησης των κοσμημάτων σας. Θα πρέπει να ελέγξετε την τιμή του χρυσού πριν πουλήσετε τα κοσμήματά σας, ώστε να ξέρετε πόσα χρήματα να περιμένετε . Στο γραφείο μας, δημοσιεύουμε σε εμφανές σημείο την ημερήσια τιμή χρυσού για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε τις πιο σωστές εκτιμήσεις.
  4. Να είστε προετοιμασμένοι: Όταν πουλάτε τα κοσμήματά σας, να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με το κόσμημα σας και να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως απόδειξη αγοράς ή οποιοδήποτε πιστοποιητικό μπορεί να έχετε. Αυτό θα κάνει τη συναλλαγή να εξελιχθεί ομαλά και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την καλύτερη τιμή για τα κοσμήματά σας.

Πώληση

Κοσμήματα
Τσάντες
Ρολόγια
Χρυσός
Ασημικά

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πώληση κοσμημάτων

Ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε τα κοσμήματά σας είναι να βρείτε έναν αξιόπιστο αγοραστή που θα σας δώσει μια δίκαιη τιμή. Αποφύγετε να πουλήσετε τα κοσμήματά σας στο διαδίκτυο, καθώς δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την ταυτότητα του αγοραστή. Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, και έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη τιμή για τα κοσμήματά σας.

Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η αξία των κοσμημάτων σας και η τρέχουσα τιμή του χρυσού. Κάνοντας έρευνα πριν πουλήσετε τα κοσμήματά σας μπορείτε να καταλάβετε αν είναι μια καλή περίοδος να πουλήσετε τα κοσμήματα σας

Τα σκουλαρίκια είναι το πιο δημοφιλές είδος κοσμήματος. Ωστόσο, τα δαχτυλίδια και τα περιδέραια είναι επίσης δημοφιλή. Αλλά πέρα από τον τύπο του κοσμήματος το υλικό παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Κοσμήματα από διαμάντια, χρυσό και άλλους πολύτιμους λίθους και μέταλλα είναι διαχρονικά και δεν χάνουν την αξία τους εύκολα. Ανεξάρτητα όμως από το είδος του κοσμήματος που έχετε, καλέστε μας ή επισκεφτείτε μας και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όποια απορία έχετε.

Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σε αυτή την ερώτηση, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο, το μεγάλο πλεονέκτημα ενός ενεχυροδανειστηρίου είναι ότι μπορείτε πάντα να αγοράσετε πίσω τα κοσμήματά σας εάν αλλάξετε γνώμη. Ενώ αντίθετα σε ένα κοσμηματοπωλείο, δεν έχετε αυτήν την επιλογή.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

Βανέσσα & Πλάτωνας

Κολωνάκι 28/07/2022

Very super το νέο Site παιδιά! Δεν είναι τυχαίο που είστε πρώτοι και καλύτεροι.

ΑΡΙΣΤΟΣ.Μ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 08/06/2022

Σ αυτό το γραφείο πάω 38 χρόνια τώρα. Το είχε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη ο Κος Θανάσης. Ο πιο τίμιος άνθρωπος , του χώρου! Ολους τους βοηθόυσε !!! Τώρα πάω σπάνια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει! Απο τότε εως σήμερα είναι οι καλύτεροι! Ο φίλος πλέον Αρίστος!!!

PATRICK.G Milano

Athens 01/06/2022

Passed as a tourist to sell a bracelet for some extra money! Checked another 3 places around.But they are simply the Bests!

NORA .S

VOULIAGMENH 12/05/2022

Απίστευτοι Άνθρωποι!!! Νέοι, Μοντέρνοι ,Ενημερωμένοι !!! Με humor και ευγένεια πήρα μακράν τις πίο απίστευτες τιμές για τις τσάντες μου και το ρολοί μου!! Δεν έχω λόγια!!!!

Κος Φαίδωνας

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/04/2022

Αναγκάστηκα να έρθω στην Αθήνα να αφήσω ενέχυρο τα χρυσαφικά μου γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής με τα τοπικά γραφεία. Πέραν του οτι είχαν τους καλύτερους όρους , ζύγισαν μπροστά μου τα κοσμήματα. Εγραψαν αναλυτικά τα γραμμάρια, περιέγραψαν ενα ενα τα αντικέιμενα και μου εξήγησαν αναλυτικά τα πάντα! Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια καθώς μου είπαν και την Εθνική Τράπεζα όπου τα φυλάνε στις 8υρίδες τους!Εμπιστοσύνη _Ευγένεια_Σοβαρότητα!!! Αυτά ένιωσα και 8έλησα να τα εκφράσω και εδώ!

KΑ ΑΛΙΚΗ Ψ.

METS 24/03/2022

Στό γραφείο αυτό πηγαίνω σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Πάντα τσέκαρα την τιμή του χρυσού και ήταν η μεγαλύτερη.Πλέον παω με κλειστά τα μάτια!! Είναι φοβεροί και τίμιοι στην δουλειά τους.

Γιάννης Στ.

Γλυφάδα 17/02/2022

Απλοί , Κατανοητοί, Ξεκάθαροι. Πούλησα το ROLEX moy στήν πιο Υψηλή Τιμή απο τα 4 γραφεία που τσέκαρα! Αξίζει να πάτε μια βόλτα.

ΜΑΡΙΝΑ Ζ

ΚΥΨΕΛΗ 03/02/2022

Λόγω του Κορονοιού είμουν άρρωστη , και καθυστέρησα 25 μέρες για να πάρω πίσω τα πραγματά μου. Οι Κύριοι του Γραφείου με καθησύχασαν , και όταν τα παρέλαβα , δεν με χρέωσαν τίποτα επιπλέον απο το συμφωνημένο ποσό. Επαγγελματίες και οφείλω να τους Ευχαριστήσω Πολύ γι Αυτό!