ενεχυροδανειστήριο logo

Τιμή χρυσού

Η τιμή του χρυσού είναι μία παγκοσμίως και καθορίζεται από τους επίσημους δείκτες, οι οποίοι και μεταβάλλονται καθημερινώς ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην πώληση και αγορά χρυσού. Θα πρέπει πάντα να απευθύνεστε σε αξιόπιστες και έντιμες επιχειρήσεις που έχουν εμφανώς αναρτημένη την τρέχουσα τιμή χρυσού, την οποία ανανεώνουν καθημερινά. Κάθε συναλλαγή πρέπει να γίνεται με όλους τους νόμιμους τύπους, με λεπτομερείς όρους και με βάση αυτή την τιμή.

Τι επηρεάζει την τιμή χρυσού

Η τιμή χρυσού επηρεάζεται κυρίως από τις τρέχουσες οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε περιόδους που κυριαρχεί η αβεβαιότητα, ανεβαίνει ο πληθωρισμός και δεν υπάρχει ρευστότητα, η τιμή του χρυσού ανεβαίνει. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επενδυτές αναζητούν ένα σταθερό μέσο συναλλαγών και διασφάλισης του πλούτου, το οποίο δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Το ίδιο ισχύει και σε περιόδους, στις οποίες συμβαίνουν σοβαρές κρίσεις σε υγειονομικό επίπεδο ή σε επίπεδο ασφαλείας, όπου υπάρχει η επιφύλαξη ότι το χρήμα θα απωλέσει σημαντικό μέρος της αξίας του λόγω του πληθωρισμού.

Όποιος πουλήσει τον χρυσό του σε αυτές τις περιστάσεις, θα βγει ιδιαίτερα κερδισμένος, αφού η τιμή που θα λάβει θα είναι πολύ υψηλή.

Τιμές Χρυσού - Gold Price

  • Τιμή Καθαρού Χρυσού (24Κ) 51.50 EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 916 (22Κ) 48,20 _51,30 EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 750 (18Κ) 38,90 _42,70 EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 585 (14Κ) 29,60_32,80 EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 375 (9Κ) 16,70_21.00 EURO/GR
  • Ασήμι (καθαρό 1000) 400.00 EURO/KG
  • Πώληση Χρυσής Λίρας / Sell Gold Sovereign 415.00EURO
  • Αγορά Χρυσής Λίρας / Buy Gold Sovereign 410.00 EURO

Τελευταία Ενημέρωση: 11/08/2022

Αγορά και τιμή χρυσού στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο η τιμή του χρυσού είναι αναρτημένη σε περίοπτη θέση, ώστε να διασφαλίζεται η σαφήνεια και ο έλεγχος κάθε συναλλαγής και να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Ανεξάρτητα, πάντως, από την τιμή του χρυσού, οι εκτιμητές μας δεν μένουν απλά στο να ζυγίσουν το τιμαλφές σας και να σας δώσουν μια τιμή με βάση το βάρος του σε χρυσό. Κάνουν κάτι πολύ πιο δύσκολο που μόνο μια επιχείρηση με γνώσεις και εμπειρία μπορεί να το κάνει. Εκτιμούν το κόσμημα ή το πολύτιμο αντικείμενό σας ως σύνολο και σας προτείνουν μια τιμή πολύ υψηλότερη από την τιμή του χρυσού που θα δείτε αναρτημένη.

Έτσι, είστε διπλά κερδισμένοι είτε υπογράφοντας μια σύμβαση ενεχύρου είτε πωλώντας το πολύτιμο αντικείμενό σας, κάτι που σας συμφέρει από κάθε άποψη.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

Βανέσσα & Πλάτωνας

Κολωνάκι 28/07/2022

Very super το νέο Site παιδιά! Δεν είναι τυχαίο που είστε πρώτοι και καλύτεροι.

ΑΡΙΣΤΟΣ.Μ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 08/06/2022

Σ αυτό το γραφείο πάω 38 χρόνια τώρα. Το είχε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη ο Κος Θανάσης. Ο πιο τίμιος άνθρωπος , του χώρου! Ολους τους βοηθόυσε !!! Τώρα πάω σπάνια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει! Απο τότε εως σήμερα είναι οι καλύτεροι! Ο φίλος πλέον Αρίστος!!!

PATRICK.G Milano

Athens 01/06/2022

Passed as a tourist to sell a bracelet for some extra money! Checked another 3 places around.But they are simply the Bests!

NORA .S

VOULIAGMENH 12/05/2022

Απίστευτοι Άνθρωποι!!! Νέοι, Μοντέρνοι ,Ενημερωμένοι !!! Με humor και ευγένεια πήρα μακράν τις πίο απίστευτες τιμές για τις τσάντες μου και το ρολοί μου!! Δεν έχω λόγια!!!!

Κος Φαίδωνας

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/04/2022

Αναγκάστηκα να έρθω στην Αθήνα να αφήσω ενέχυρο τα χρυσαφικά μου γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής με τα τοπικά γραφεία. Πέραν του οτι είχαν τους καλύτερους όρους , ζύγισαν μπροστά μου τα κοσμήματα. Εγραψαν αναλυτικά τα γραμμάρια, περιέγραψαν ενα ενα τα αντικέιμενα και μου εξήγησαν αναλυτικά τα πάντα! Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια καθώς μου είπαν και την Εθνική Τράπεζα όπου τα φυλάνε στις 8υρίδες τους!Εμπιστοσύνη _Ευγένεια_Σοβαρότητα!!! Αυτά ένιωσα και 8έλησα να τα εκφράσω και εδώ!

KΑ ΑΛΙΚΗ Ψ.

METS 24/03/2022

Στό γραφείο αυτό πηγαίνω σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Πάντα τσέκαρα την τιμή του χρυσού και ήταν η μεγαλύτερη.Πλέον παω με κλειστά τα μάτια!! Είναι φοβεροί και τίμιοι στην δουλειά τους.

Γιάννης Στ.

Γλυφάδα 17/02/2022

Απλοί , Κατανοητοί, Ξεκάθαροι. Πούλησα το ROLEX moy στήν πιο Υψηλή Τιμή απο τα 4 γραφεία που τσέκαρα! Αξίζει να πάτε μια βόλτα.

ΜΑΡΙΝΑ Ζ

ΚΥΨΕΛΗ 03/02/2022

Λόγω του Κορονοιού είμουν άρρωστη , και καθυστέρησα 25 μέρες για να πάρω πίσω τα πραγματά μου. Οι Κύριοι του Γραφείου με καθησύχασαν , και όταν τα παρέλαβα , δεν με χρέωσαν τίποτα επιπλέον απο το συμφωνημένο ποσό. Επαγγελματίες και οφείλω να τους Ευχαριστήσω Πολύ γι Αυτό!