ενεχυροδανειστήριο logo

Τιμή χρυσού

Η τιμή του χρυσού είναι μία παγκοσμίως και καθορίζεται από τους επίσημους δείκτες, οι οποίοι και μεταβάλλονται καθημερινώς ανάλογα με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην πώληση και αγορά χρυσού. Θα πρέπει πάντα να απευθύνεστε σε αξιόπιστες και έντιμες επιχειρήσεις που έχουν εμφανώς αναρτημένη την τρέχουσα τιμή χρυσού ανα γραμμάριο ή ουγγιά, την οποία ανανεώνουν καθημερινά. Κάθε συναλλαγή πρέπει να γίνεται με όλους τους νόμιμους τύπους, με λεπτομερείς όρους και με βάση αυτή την τιμή.

Τι επηρεάζει την τιμή χρυσού

Τοσο η τιμή του χρυσού όσο και η τιμή της χρυσής λίρας επηρεάζονται κυρίως από τις τρέχουσες οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε περιόδους που κυριαρχεί η αβεβαιότητα, ανεβαίνει ο πληθωρισμός και δεν υπάρχει ρευστότητα, η τιμή του χρυσού ανεβαίνει. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επενδυτές αναζητούν ένα σταθερό μέσο συναλλαγών και διασφάλισης του πλούτου, το οποίο δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Το ίδιο ισχύει και σε περιόδους, στις οποίες συμβαίνουν σοβαρές κρίσεις σε υγειονομικό επίπεδο ή σε επίπεδο ασφαλείας, όπου υπάρχει η επιφύλαξη ότι το χρήμα θα απωλέσει σημαντικό μέρος της αξίας του λόγω του πληθωρισμού.

Όποιος πουλήσει τον χρυσό του σε αυτές τις περιστάσεις, θα βγει ιδιαίτερα κερδισμένος, αφού η τιμή που θα λάβει θα είναι πολύ υψηλή.

Τιμές Χρυσού
  • Τιμή Καθαρού Χρυσού (24Κ) 63,50EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 916 (22Κ) 59,40-63.50 EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 750 (18Κ) 48,30_52.00 EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 585 (14Κ) 37,30-40,50/EURO/GR
  • Τιμή Χρυσού 375 (9Κ) 22,20-26,00 EURO/GR
  • Ασήμι (καθαρό 1000) 500.00 EURO/KG
  • Πώληση Χρυσής Λίρας / Sell Gold Sovereign 510,00 EURO
  • Αγορά Χρυσής Λίρας / Buy Gold Sovereign 496,00_EURO

Τελευταία Ενημέρωση: 22/05/2024

Τιμή χρυσού στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο η τιμή του χρυσού είναι αναρτημένη σε περίοπτη θέση, ώστε να διασφαλίζεται η σαφήνεια και ο έλεγχος κάθε συναλλαγής και να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Ανεξάρτητα, πάντως, από την τιμή του χρυσού, οι εκτιμητές μας δεν μένουν απλά στο να ζυγίσουν το τιμαλφές σας και να σας δώσουν μια τιμή με βάση το βάρος του σε χρυσό. Κάνουν κάτι πολύ πιο δύσκολο που μόνο μια επιχείρηση με γνώσεις και εμπειρία μπορεί να το κάνει. Εκτιμούν το κόσμημα ή το πολύτιμο αντικείμενό σας ως σύνολο και σας προτείνουν μια τιμή πολύ υψηλότερη από την τιμή του χρυσού που θα δείτε αναρτημένη.

Έτσι, είστε διπλά κερδισμένοι είτε υπογράφοντας μια σύμβαση ενεχύρου είτε πωλώντας το πολύτιμο αντικείμενό σας, κάτι που σας συμφέρει από κάθε άποψη.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΜΦΙΑΛΗ 10 μαη

Απλα πραματα! Οι δυο στη γειτονια  570 και 600.Εκει 685!   Οι κοντινοι 650! αρα????

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΙΑΚ. ΓΑΛΑΤΣΙ

Την κριτικη την γραφω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Τηλεφωνησα να ρωτησω αν  αγοραζουν κερματα και παλαια χαρτονομισματα. Μου απαντησαν πωσ οχι και   μου ειπαν απο μονοι τους πιο μαγαζι αγοραζει την οδο και πως να το  ψαξω στο  γκοογκλ  γιατι δεν ηξερα να το  γραψω!  Ειχα παρει αλλα  4 τηλεφωνα πριν σε ιδια μαγαζια! Μου το εκλειναν στην μουρη! Μονο ενας μου ειπε νευριασμενος ΄ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!!!. ΑΧΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ???? Τι  να πω δε χερω!!  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥ!! ΜΑΝΩΛΗΣ .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ

Η συνεργάσια  μας με το εν λόγω γραφείο κράτησε σχεδόν 2 χρόνια. Η οικογενειακή ιστορία  δυσάρεστη  και δεν υπάρχει και  κανείς λόγος να αναφερθεί!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ  ΘΕΛΟΥΜΕ   ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΙΝ  ΚΑΡΔΙΑ. Τέτοια  Καλοσύνη, Τόση Τιμιότητα, Τόση συμπαράσταση και  οχι μονο οικονομική,,,,, Τέτοια  Συμπεριφορά,  όχι μονον οι φίλοι μας, αλλά ούτε καν οι  συγγενείσ μας!!!! Το Ευχαριστούμε είναι Πολύ Λίγο!  Να είστε  πάντα  Καλά  ΚΥΡΙΟΙ !

ΒΙΚΤΩΡΑΣ Φ._ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι πιό σοβαροί , οι πιό επαγγελματίες , και οι πιο ειλικρινείς απ' ΟΛΟΥΣ!!  Τσάμπα  το  ψάξιμο μέσα στην Ζέστη!!!!!

ΒΕΡΟΝΙΚΑ- ΕΚΑΛΗ
EKALH 17/07/2023

Είχα μια συλλογή απο πανάκριβες και συλλεκτικές  τσάντες  Louis  Vuitton , Chanel, Hermes , Dior. Αφού πήγα σε διάφορα σχετικά μαγαζιά, άκουσα απίστευτες αστειότητες, τραγικές τιμές αλλά το πιο  βασικό?>" Ασχετοσύνη" Δεν μπορούσαν να δουν  αν  είναι Αληθινές,  άλλοι με μια  ματιά   μου ειπαν οτι   ειναι  FAKE , και άλλα  κωμικοτραγικά!!  Στο  Αθηναικό  ηταν οι ΜΟΝΟΙ που γνώριζαν  τα πάντα!!! Αφιέρωσαν   εως  15 λεπτά να τσεκάρουν  τιην κάθε τσάντα και  στο τέλος μου έκαναν μια προσφορά! Ζήτησα  παραπάνω γιατι ήξερα πόσο τις είχα αγοράσει και τιν Δέχτηκαν! ΓΝΩΣΤΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ, Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ!!!Many Thanks  Guys!! Specially to  DIM :)))

ALEX B.Βουλιαγμένη.
Βουλιαγμένη 3/4/23

Εχουν τα πιο σπάνια   Rolex     στις  πιο  Normal    τιμές απ'  Ολους !

Μάριος Κ. Χαιδάρι
Χαιδάρι 18/4/2023

Από τους ελάχιστους   που πληρώνουν   οτι  γράφουν! Οσο  για   τα συνοικιακά  γραφεία που ρώτισα  καμμία σχέση οι  τιμές τους  με το ΑΤΗΙΝΑΙΚΟ  ! Ευχαριστώ  Μάριος

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡ. ΣΠΑΡΤΗ
ΣΠΑΡΤΗ 14/3/2023

Τεράστια διαφορά Τιμής απο την Επαρχία!!!  Αξιζε να  έρθουμε στην  Αθήνα! Με βενζίνη και  διόδια και  κερδίσαμε  580 παραπάνω!!! Αλλά και εδω ρωτήσαμε σε 3 γραφεία και στο Αθηναικό  μας  έδωσαν την υψηλότερη τιμή! Σοβαροί Ανθρωποι και Ευγενέστατοι!!!!