ενεχυροδανειστήριο logo

Κριτικές Πελατών

Βανέσσα & Πλάτωνας

Κολωνάκι 28/07/2022

Very super το νέο Site παιδιά! Δεν είναι τυχαίο που είστε πρώτοι και καλύτεροι.

ΑΡΙΣΤΟΣ.Μ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 08/06/2022

Σ αυτό το γραφείο πάω 38 χρόνια τώρα. Το είχε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη ο Κος Θανάσης. Ο πιο τίμιος άνθρωπος , του χώρου! Ολους τους βοηθόυσε !!! Τώρα πάω σπάνια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει! Απο τότε εως σήμερα είναι οι καλύτεροι! Ο φίλος πλέον Αρίστος!!!

PATRICK.G Milano

Athens 01/06/2022

Passed as a tourist to sell a bracelet for some extra money! Checked another 3 places around.But they are simply the Bests!

NORA .S

VOULIAGMENH 12/05/2022

Απίστευτοι Άνθρωποι!!! Νέοι, Μοντέρνοι ,Ενημερωμένοι !!! Με humor και ευγένεια πήρα μακράν τις πίο απίστευτες τιμές για τις τσάντες μου και το ρολοί μου!! Δεν έχω λόγια!!!!

Κος Φαίδωνας

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/04/2022

Αναγκάστηκα να έρθω στην Αθήνα να αφήσω ενέχυρο τα χρυσαφικά μου γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής με τα τοπικά γραφεία. Πέραν του οτι είχαν τους καλύτερους όρους , ζύγισαν μπροστά μου τα κοσμήματα. Εγραψαν αναλυτικά τα γραμμάρια, περιέγραψαν ενα ενα τα αντικέιμενα και μου εξήγησαν αναλυτικά τα πάντα! Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια καθώς μου είπαν και την Εθνική Τράπεζα όπου τα φυλάνε στις 8υρίδες τους!Εμπιστοσύνη _Ευγένεια_Σοβαρότητα!!! Αυτά ένιωσα και 8έλησα να τα εκφράσω και εδώ!

KΑ ΑΛΙΚΗ Ψ.

METS 24/03/2022

Στό γραφείο αυτό πηγαίνω σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Πάντα τσέκαρα την τιμή του χρυσού και ήταν η μεγαλύτερη.Πλέον παω με κλειστά τα μάτια!! Είναι φοβεροί και τίμιοι στην δουλειά τους.

Γιάννης Στ.

Γλυφάδα 17/02/2022

Απλοί , Κατανοητοί, Ξεκάθαροι. Πούλησα το ROLEX moy στήν πιο Υψηλή Τιμή απο τα 4 γραφεία που τσέκαρα! Αξίζει να πάτε μια βόλτα.

ΜΑΡΙΝΑ Ζ

ΚΥΨΕΛΗ 03/02/2022

Λόγω του Κορονοιού είμουν άρρωστη , και καθυστέρησα 25 μέρες για να πάρω πίσω τα πραγματά μου. Οι Κύριοι του Γραφείου με καθησύχασαν , και όταν τα παρέλαβα , δεν με χρέωσαν τίποτα επιπλέον απο το συμφωνημένο ποσό. Επαγγελματίες και οφείλω να τους Ευχαριστήσω Πολύ γι Αυτό!

Adrianna L

ATHENS 11/11/2021

The best price by far after 3 requests in other Shops. I sold my items for 230 euros more. Thanks Guys!

Κος Ιάσωνας

Φιλοθέη 10/11/2021

Με το γραφείο αυτό συνεργάζομαι από το 2003! Ένιωσα την ανάγκη να πώ απλά ένα Ευχαριστώ για την τιμιότητα τους.Πάνω και απο αυτό όμως για τον ανθρώπινο χαρακτήρα τους και την ευγένεια που τους διακρίνει! Για την υπέροχη συνεργασία μας Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ απο καρδίας Κύριε Νίκο και Κύριε Δημήτρη.

Κα Μέλπω

Νέα Ερυθραία 04/11/2021

Η ευγένεια για μένα ήταν ο πρώτιστος λόγος που εμπιστεύτηκα τα κοσμήματά μου ως ενέχυρο στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, η μετέπειτα πορεία και συμφωνία με τους κυρίους του γραφείου ήταν απρόσμενα συμφέρουσα για μένα και οι όροι ήταν βασισμένοι πάνω στο δικό μου πρόβλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας.

Κος Ιάκωβος Δ.

Κηφισιά 19/05/2021

Οι κύριοι ήταν άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους. Εκτίμησαν σωστά το ρολόι μου μάρκας Rolex και μου έδωσαν την υψηλότερη καθαρή τιμή για την πώληση του. Ευχαριστώ από καρδιάς.

Κος Αλέξανδρος & Τασούλα

Πεντέλη 20/01/2021

Ένα μεγάλο Bravo και ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε αυτό το γραφείο!!!! Λόγω Covid -19 είχαν περάσει σχεδόν 5 μήνες από τοτε που αφήσαμε τα κοσμήματα μας ενέχυρο. Τα παραλάβαμε μόλις χθες! Για μια περίοδο 3 μηνών οι άνθρωποι δεν μας κράτησαν καμμιά επιβάρυνση!!! Παρόλο που τα πράγματα μας φυλάσσονταν στις θυρίδες της τράπεζας! Επίσης πουλήσαμε κάποια μικρά κοσμήματα και πήραμε την καλύτερη τιμή από όσους είχαμε ρωτήσει. Πραγματικά αξίζει εμπιστοσύνη και προτίμηση το γραφείο αυτό. Ευχαριστούμε και πάλι.

Κα Αριάδνη

Μέτς, Αθήνα 19/08/2020

Εχω μονο αυτο να πω και δικα σας τα συμπερασματα. Στα καταστήματα που αγόραζαν σε τιμή κοσμήματος, για το δικό μου, μου έδιναν 350 ευρώ. Ενώ στο Αθηναϊκόν ενεχυροδανειστήριο 555 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!!

Κος Ιωάννης Β.

Παπάγου 27/03/2020

Έχοντας τα ενέχυρά μου στο γραφείο αυτο, εδώ και χρόνια, με πληροφόρησαν πως για όσο διαρκεί η απαγόρευση, παγώνουν χωρίς επιπλέον χρέωση τα συμβόλαιά μου και περιμένουν όσο χρειαστεί! Τους ευχαριστώ για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Κος Χαράλαμπος Γ.

Πετράλωνα 27/03/2020

Πήγα και βρήκα τις υψηλότερες τιμές. Ότι έγραφε το site αυτό και πληρώθηκα! Σε άλλα 5 γραφεία που έκανα έρευνα, σε όλα υπήρχαν αποκλίσεις στις τιμές. Ελπίζω να παραμείνουν πάντα έτσι αξιόπιστοι και ευγενικοί όπως ήταν τώρα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος

Κα Μαριάννα Λ.

Βούλα 17/01/2020

Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στο ΄΄Αθηναϊκό" Ενεχυροδανειστήριο για 2 βασικούς λόγους. Πήρα 280€ πιο πολλά από τη μεγαλύτερη προσφορά που είχα, αλλά ο δεύτερος και βασικότερος λόγος, ήταν η ειλικρίνειά, η ευθύτητα και η ευγένειά τους. Το πιο σοβαρό και με τη μεγαλύτερη πείρα γραφείο στο είδος του.

Γιάννης – Τόνια

Άλιμος 15/10/2019

Κάναμε έρευνα σε 3 από τα πρώτα γραφεία που βρήκαμε στο ίντερνετ. Θέλαμε να πουλήσουμε 14 χρυσές λίρες. Η αρχική τιμή στο Αθηναϊκό δεν ήταν η πιο υψηλή από τα άλλα δύο γραφεία. Όταν όμως μας είπαν το τελικό καθαρό ποσό, καταλάβαμε ότι κερδίσαμε 3€ πιο πολλά στην κάθε μία λίρα απ΄ότι στα άλλα δύο γραφεία! Τελικά θέλει ψάξιμο. Μπράβο τους!

Κος Ανδριανός

Π. Κυψέλη 15/04/2019

Το έψαξα πολύ πριν καταλήξω να αφήσω πράγματα μεγάλης αξίας για μένα.Ήταν οι πιο ξεκάθαροι, οι πιο τίμιοι και είχαν την ψηλότερη τιμή από άλλα 6 παρόμοια γραφεία που επισκέφτηκα. Ευχαριστώ

Κος Κωνσταντίνος Π.

Κηφισιά 05/12/2018

Στο Αθηναϊκο είμαι πελάτης από το 2011. Μετά τα τελευταία γεγονότα με τα ενεχυροδανειστήρια νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Έχω μία άψογη συνεργασία, με κατανόηση, με σοβαρότητα, με επαγγελματισμό. Πάντα παίρνω τις πιο υψηλές τιμές αλλά πέρα από αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό: Η ασφάλεια, η σταθερότητα, η εμπιστοσύνη. Μακράν από τα παλιότερα και καλύτερα γραφεία που έχω γνωρίσει. Και πάλι τους ευχαριστώ.

Κος Αρης

Πετραλωνα 02/08/2018

Μετά από τις τηλεοπτικές κοροϊδίες βρε8ήκαμε στο Αθηναικό Ενεχυροδανειστήριο, που μας το πρότειναν οι κουμπάροι μας. Σοβαροί άν8ρωποι, ειλικρινείς, και κάναμε την δουλειά μας. Επίσης κερδίσαμε και 350 ευρώ από την διαφορά στην τιμη. Ψάχτε το πριν!

Κος Γκίκας Π.

Θεσσαλονίκη 19/04/2018

Ήρθαμε Αθήνα και από τα τέσσερα γραφεία που επισκεφτήκαμε στο Αθηναϊκό βρήκαμε την πιο καλή τιμή. Όσο για την Θεσσαλονίκη, για τα κοσμήματα η τιμή που μας είπαν ήταν 3.000 Ευρώ! Στο Αθηναϊκό μας έδωσαν 4.120 Ευρώ!. Σαφώς και άξιζε το ταξίδι μας!

Κος Αλέξανδρος και Ιωάννα

Μαρούσι 15/12/2017

Τελικά άλλα ακούγαμε στην τηλεόραση, άλλα διαβάζαμε στα sites και άλλες τιμές μας έλεγαν στο τέλος. Στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο, πήραμε και εγώ και η σύζυγός μου τα χρήματα που περιμέναμε μιας και γνωρίζαμε το βάρος των κοσμημάτων μας. Ήταν οι πιο σοβαροί, ειλικρινείς και ευγενείς επαγγελματίες που συναντήσαμε. Ευχαριστούμε

Κος Ανέστης

Νέα Πέραμο 29/08/2017

Τηλεόραση Γνωστή εταιρεία: Αγορά 445 Ευρώ! Αθηναϊκό Ενεχειροδανειστήριο: Αγορά σαν Χρυσό: 495 Ευρώ!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Κα Ρούλα Λ.

Ν. Ψυχικό 10/08/2017

Παιδιά δεν ήταν μόνο η υψηλότερη τιμή, δεν ήταν ότι με περίμεναν 4 παραπάνω μήνες λόγω ασθένειας. Στο τέλος δεν με χρέωσαν σχεδόν καθόλου για την 4 μηνη αργοπορία μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι άκουσαν εμένα και το πρόβλημά μου και πραγματικά με βοήθησαν! Δεν έχω τίποτα να πω για τα δύο αυτά παλικάρια στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Ότι καλύτερο παιδιά μου! Με πολύ αγάπη Ρούλα

Κα Σταματίνα Λ.

Αχαρνές 13/03/2017

Νιώθω πολύ απογοητευμένη και υποχρεωμένη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αθηναϊκον Ενεχυροδανειστήριο. Κανείς στην εποχή μας δε πουλάει τα πράγματά του απο ευχαρίστηση και χόμπυ αλλά απο πραγματική ανάγκη! Πολλοί όμως εκμεταλεύονται την ανάγκη αυτή και την ανέχεια και ενψ διατυμπανίζουν σε τηλεοράσεις και ραδιοφωνα για δήθεν αγορα ως κοσμημα και διπλάσιες τιμές, στην ουσία εξαπατούν ανυποψιαστους ανθρώπους. Η δική μου περίπτωση: 8,3 γραμμάρια χρυσου 14 καρατιων. Στο Αθηναικο Ενεχυροδανειστηριο μου εδωσαν σαν τιμή 149€. Αυτόι που θα μου το αγόραζαν μου 65€!!! Τα συμπεράσμσατα δικά σας.. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ανθρωποι και σοβαροί επαγγελματίες! Και πάλι ενα πολυ μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο σας! Μετα τιμής, Σταματίνα Λ.

Κος Κίμων

Βούλα 01/02/2017

Οι πιο σοβαροί οι πιο ενημερωμένοι και μακράν με τις υψηλότερες τιμές. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος ματά από μεγάλη έρευνα αγοράς. Ευχαριστώ πολύ!

Κα Αγγελική Α

Οινόφυτα 21/09/2016

Έκανα μεγάλη έρευνα αγοράς , επειδή άκουσα και διάβασα πολλά! Επίσης τα πράγματα που ενδιαφερόμουν να πουλήσω ήταν μεγάλης αξίας και έτσι επισκέφτηκα 7 ανάλογα γραφεία. Χωρίς πολλά λόγια στο Αθηναικό Ενεχυροδανειστήριο πήρα τα περισσότερα χρήματα καθώς είχαν και την γνώση και την εμπειρία να τα εκτιμήσουν όχι μόνο σαν χρυσαφικά αλλά σαν σημαντικά επώνυμα κοσμήματα!!! Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω σχεδόν τα διπλάσια χρήματα! Απλά οι πιο παλιοί και οι πιο σοβαροί επαγγελματίες! Στάθηκα τυχερή και τους ευχαριστώ!

Κος Χριστόφορος

Λ. Βουλιαγμενης 29/06/2016

Είχα ακούσει για το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο από συνεργάτη μου και έτσι πήγα για την πώληση ενός συλλεκτικού ρολογιού μου και κάποιων κοσμημάτων! Επαγγελματισμός, Σοβαρότητα, Γνώση και πολύ υψηλότερες τιμές απ ότι περίμενα και απ' ότι μου είχαν πει άλλα γραφεία! Σίγουρα μετράνε τα 35 χρόνια λειτουργίας του αλλά πάνω απ' όλα η ειλικρίνεια και η αμεσότητα των ιδιοκτητών! Το συστήνω και εγώ με την σειρά μου ανεπιφύλακτα! Το πιο σοβαρό γραφείο στο είδος του!

Αρης & Πωλινα

Άνω Πετράλωνα 25/04/2016

Παιδια καλη η Τηλεοραση για ειδησεις , διαφημισεις και σειρες αλλα οχι για να πουλας τα κοσμηματα σου! Εκεινοι οι τυποι που τα αγοραζαν για κοσμημα ,μας εδωσαν 155 ευρω για κατι λιγα που ειχαμε. Τα παιδιά στο Αθηναικο μας ειπαν οτι ειναι για λιωσιμο και μας εδωσαν 280 ευρω! Αυτα , και δεν πιστευουμε οσα ακουμε αμα δε δουμε με τα ματια μας & δεν ακουσουμε με τα αυτια μας! Αντε Γεια!

Λένα – Βαγγέλης

Μεταξουργείο 11/01/2016

Πώς γίνεται αυτοί που διατυμπανίζουν στην Τηλεόραση ότι αγοράζουν τα χρυσαφικά σε τιμή κοσμήματος και όχι σε τιμή χρυσού να μου είπαν για τα ίδια πράγματα Κ14γρ 11,3 146 ευρώ και εσείς να μου δίνετε σε τιμή χρυσού για τα ίδια ακριβώς 185 ευρώ? Τόσο άκυροι? Να'στε καλά παίδες και σας ευχαριστούμε! Λίγοι οι σοβαροί επαγγελματίες! Λένα&Βαγγέλης.

Κα Σμαράγδα Π.

Κολωνάκι 08/10/2015

Όταν έφτασα στο γραφείο οι νεαροί κύριοι προσφέρθηκαν να μου δώσουν ένα ποτήρι νερό ή έναν χυμό! Ακουγόταν η μουσική του Μάνου Χατζηδάκη και αυτό μου έκανε εντύπωση! Τους το είπα, χαμογέλασαν, μου έδωσαν την πιο καλή τιμή από όσους είχα ρωτήσει, και στο τέλος, δια χειραψίας με ευχαρίστησαν! Ίσως να μην έχουν σημασία για κάποιους όλα αυτά, όμως εγώ νιώθω την ανάγκη να γράψω την γνώμη μου και να τους ευχαριστήσω για το ήθος και την ευγένεια τους.

Κος Ε.Λινάρδος

Γλυφάδα 18/08/2015

Βλέποντας συνεχείς διαφημίσεις για αγορά χρυσού σε τιμή κοσμήματος και όχι μόνο μετάλλου, επισκέφτηκα 4 ανάλογα γραφεία για να πουλήσω μερικά κοσμήματα καθώς και μια χρυσή λίρα. Στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο παρόλο που μου ειπανε ότι τα κοσμήματα μου ειναι παλιά και θα λιωθούν, η τελική τιμή ήταν υψηλότερη από τα γραφεία που δήθεν τα αγόραζαν ως κοσμήματα και η τιμή της χρυσής λίρας 10€ πιο πάνω! Το μόνο κέρδος είναι να ψάχνεις πριν πουλήσεις!

Κα Ν. Γεωργίου

Κολωνάκι 31/07/2015

Έμαθα το Αθηναικό Ενεχυροδανειστήριο από το site στο internet. Συγκρίνοντάς το με τα υπόλοιπα και μετά από έρευνα αγοράς που έκανα η ίδια, βρήκα σε αυτό την υψηλότερη τιμή στην αγορά χρυσού και τους καλύτερους όρους σε κάποια κοσμήματα που ήθελα να αφήσω ενέχυρο. Από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα γραφεία!

Κα Θωμαδάκη

Πειραιάς 01/05/2013

Είμαι πελάτισσα στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο από το 1996. Παλιότερα είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου μου, το οποίο με ανάγκασε να μην μπορώ να πάρω πίσω τα κοσμήματά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Κύριος Θανάσης στάθηκε με μεγάλη κατανόηση, ενδιαφέρον και πραγματική αγάπη δίπλα μου. Κράτησαν τα κοσμήματα μου για σχεδόν 2 χρόνια μετά τη λήξη τους και μου πάγωσαν τις χρεώσεις για το μεγαλύτερο διάστημα! Μόνο υποχρέωση μπορώ να νοιώσω για ένα τέτοιο γραφείο.

Κος Αλεξόπουλος

Εκάλη 24/12/2012

Κάνω τις συναλλαγές μου στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο εδώ και 9 χρόνια. Πάντα έχω την καλύτερη τιμή , τη σιγουριά , την ασφάλεια, μα προπάντων την εμπιστοσύνη για τα κοσμήματά μου! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!

Κος Ζανακόπουλος

Σαντορίνη 11/11/2011

Επειδή είμαι ναυτικός έτυχε να λείπω σε μακρινό ταξίδι και να ξεχάσω να ειδοποιήσω για τα πράγματα μου! Από το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο με πήραν τηλέφωνο και μου το υπενθύμισαν και όταν επέστρεψα πήρα πίσω τα οικογενειακά μου κειμήλια! Επαγγελματίες, μα πάνω από όλα άνθρωποι!