ενεχυροδανειστήριο logo

Πωλήσεις Rolex

Πωλούμε ρολόγια Rolex προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

Ρολόγια Rolex

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο σας περιμένει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα μεταχειρισμένα ρολόγια Rolex, για να κάνετε ένα εκπληκτικό δώρο στον εαυτό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Διαθέτουμε Rolex γυναικεία και Rolex ανδρικά σε άριστη κατάσταση.

Ένα καλό ρολόι δεν χάνει ποτέ την αξία του, είναι ένα πολύτιμο αντικείμενο που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά και σας δίνεται η ευκαιρία να το αποκτήσετε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, αγοράζοντας ρολόγια Rolex τα οποία είναι σαν καινούργια.

Τι να προσέξετε στην αγορά μεταχειρισμένων Rolex

Καθώς τα Rolex είναι ιδιαίτερα περιζήτητα, είναι σημαντικό να προσέξετε ορισμένα πράγματα στην αγορά τους, ώστε να ξέρετε ότι αυτά είναι γνήσια:

  • Είναι καλό να συνοδεύονται από τα κουτιά, τα χαρτιά και τα πιστοποιητικά τους.
  • Ο αυτόματος μηχανισμός των ρολογιών Rolex δεν παθαίνει κυριολεκτικά τίποτα όσα χρόνια και αν περάσουν. Οπότε, αφού αυτό είναι δεδομένο, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην εξωτερική κατάσταση του ρολογιού, ώστε να μην έχει γρατζουνιές στο καντράν, ρωγμές στο μπρασελέ κλπ.
  • Εξετάστε αν το bracelet είναι αυθεντικό. Ενδέχεται να έχει αντικατασταθεί στο ρολόι λόγω παλαιότητας. Αν έχει γίνει αυτό, η τιμή πώλησης του ρολογιού πρέπει να είναι χαμηλότερη, εφόσον δεν είναι γνήσιο. Αυτό θα το καταλάβετε με βάση τον χαραγμένο κωδικό στο κούμπωμα, ο οποίος φανερώνει το έτος και τον μήνα κατασκευής του.

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, όλα τα ρολόγια Rolex έχουν ελεγχθεί ενδελεχώς για τη γνησιότητά τους, συνοδεύονται από το πιστοποιητικό τους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε αγορά και πώληση επώνυμων ρολογιών γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής, με τη διαφορά ότι σε εμάς θα επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλα τα επώνυμα ρολόγια.

Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα κάθε ρολογιού αλλά και την απίστευτη τιμή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

Βανέσσα & Πλάτωνας

Κολωνάκι 28/07/2022

Very super το νέο Site παιδιά! Δεν είναι τυχαίο που είστε πρώτοι και καλύτεροι.

ΑΡΙΣΤΟΣ.Μ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 08/06/2022

Σ αυτό το γραφείο πάω 38 χρόνια τώρα. Το είχε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη ο Κος Θανάσης. Ο πιο τίμιος άνθρωπος , του χώρου! Ολους τους βοηθόυσε !!! Τώρα πάω σπάνια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει! Απο τότε εως σήμερα είναι οι καλύτεροι! Ο φίλος πλέον Αρίστος!!!

PATRICK.G Milano

Athens 01/06/2022

Passed as a tourist to sell a bracelet for some extra money! Checked another 3 places around.But they are simply the Bests!

NORA .S

VOULIAGMENH 12/05/2022

Απίστευτοι Άνθρωποι!!! Νέοι, Μοντέρνοι ,Ενημερωμένοι !!! Με humor και ευγένεια πήρα μακράν τις πίο απίστευτες τιμές για τις τσάντες μου και το ρολοί μου!! Δεν έχω λόγια!!!!

Κος Φαίδωνας

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/04/2022

Αναγκάστηκα να έρθω στην Αθήνα να αφήσω ενέχυρο τα χρυσαφικά μου γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής με τα τοπικά γραφεία. Πέραν του οτι είχαν τους καλύτερους όρους , ζύγισαν μπροστά μου τα κοσμήματα. Εγραψαν αναλυτικά τα γραμμάρια, περιέγραψαν ενα ενα τα αντικέιμενα και μου εξήγησαν αναλυτικά τα πάντα! Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια καθώς μου είπαν και την Εθνική Τράπεζα όπου τα φυλάνε στις 8υρίδες τους!Εμπιστοσύνη _Ευγένεια_Σοβαρότητα!!! Αυτά ένιωσα και 8έλησα να τα εκφράσω και εδώ!

KΑ ΑΛΙΚΗ Ψ.

METS 24/03/2022

Στό γραφείο αυτό πηγαίνω σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Πάντα τσέκαρα την τιμή του χρυσού και ήταν η μεγαλύτερη.Πλέον παω με κλειστά τα μάτια!! Είναι φοβεροί και τίμιοι στην δουλειά τους.

Γιάννης Στ.

Γλυφάδα 17/02/2022

Απλοί , Κατανοητοί, Ξεκάθαροι. Πούλησα το ROLEX moy στήν πιο Υψηλή Τιμή απο τα 4 γραφεία που τσέκαρα! Αξίζει να πάτε μια βόλτα.

ΜΑΡΙΝΑ Ζ

ΚΥΨΕΛΗ 03/02/2022

Λόγω του Κορονοιού είμουν άρρωστη , και καθυστέρησα 25 μέρες για να πάρω πίσω τα πραγματά μου. Οι Κύριοι του Γραφείου με καθησύχασαν , και όταν τα παρέλαβα , δεν με χρέωσαν τίποτα επιπλέον απο το συμφωνημένο ποσό. Επαγγελματίες και οφείλω να τους Ευχαριστήσω Πολύ γι Αυτό!