ενεχυροδανειστήριο logo

Αγορά Χρυσού

Αγοράζουμε χρυσό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Αγορά χρυσού για μετρητά

Εάν έχετε χρυσά νομίσματα, χρυσές λίρες ή πλάκες χρυσού και θέλετε να τα πουλήσετε, το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσάς καθώς αγοράζουμε χρυσό για μετρητά άμεσα.

Σε περιόδους έλλειψης ρευστότητας η πώληση χρυσού αποτελεί την ιδανική λύση για να βγάλετε χρήματα άμεσα. 

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο θα βρείτε την καλύτερη τιμή της αγοράς με αξιοπιστία και ασφάλεια

Η διαδικασία αγοράς χρυσού & κοσμημάτων είναι απλή και αξιόπιστη

Η τιμή του χρυσού είναι η ίδια σε όλο τον κόσμο και θα τη βρείτε αναρτημένη στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας μας. Στην εκτίμηση της αξίας του χρυσού υπολογίζεται και το είδος του χρυσού καθώς και τυχόν πιστοποιητικά που τον συνοδεύουν.

Συγκεκριμένα, αγοράζουμε:

 

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο σας δίνει τις καλύτερες τιμές της αγοράς με αξιοπιστία, ασφάλεια, διακριτικότητα, εχεμύθεια και απόλυτη νομιμότητα. Είμαστε 42 χρόνια κοντά σας και συνεχίζουμε!

Γιατί να πουλήσετε τα χρυσά σας αντικείμενα;

Ξέρουμε πως το να πουλήσετε τα χρυσά σας αντικείμενα είναι δύσκολο, καθώς έχετε αναμνήσεις και είστε δεμένοι μαζί τους. Ταυτόχρονα όμως, είναι κάτι το οποίο έχει πολλά οφέλη. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να πουλήσετε τα χρυσά σας αντικείμενα:
Μπορείτε να βγάλετε άμεσα μετρητά

Αυτός είναι ο πιο προφανής λόγος πώλησης χρυσών αντικειμένων. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο ωστέ να εκτιμήσουμε και να προβούμε σε αγορά των χρυσών σας αντικείμενων άμεσα για μετρητά. Η εκτίμηση βασίζεται στο βάρος του χρυσού, καθώς και στην ποιότητα του. Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβετε μετρητά γρήγορα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε θέλετε ή χρειάζεστε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να επενδύσετε σε κάτι άλλο

Η επένδυση σε χρυσό είναι μια καλή και ασφαλής επένδυση. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα από την πώληση των χρυσών αντικειμένων σας για να επενδύσετε σε κάτι άλλο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ακίνητα, μετοχές ή απλά να τα αποταμιεύσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να ξεπληρώσετε χρέη

Εάν έχετε χρέη, η πώληση χρυσών αντικειμένων είναι ένας καλός τρόπος για να ξεφύγετε από αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που θα πάρετε για να εξοφλήσετε πιστωτικές κάρτες, δάνεια ή άλλα χρέη. Αυτό θα βοηθήσει να επαναφέρετε τα οικονομικά σας σε καλό δρόμο και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

Η κατοχή χρυσών κοσμημάτων είναι επικίνδυνη

Ο χρυσός είναι πολύτιμο μέταλλο και μπορεί εύκολα να κλαπεί. Εάν έχετε χρυσά κοσμήματα, ο κίνδυνος κλοπής είναι άμεσος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατα την διάρκεια δύσκολων περιόδων ή αν ζείτε σε περιοχή με υψηλή εγκληματικότητα. Η πώληση του χρυσού θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτόν τον κίνδυνο και να διατηρήσετε την οικογένειά σας ασφαλή.

Γιατί να αγοράσετε χρυσό;

Στο κατάστημά μας, εκτός από το να αγοράζουμε χρυσά αντικείμενα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αγοράσουν χρυσό. Η αγορά χρυσού είναι μια πολύ καλή επένδυση γιατί:

Η τιμή του χρυσού έχει σταθερή ανοδική πορεία

Η τιμή του χρυσού αυξάνεται εδώ και χρόνια και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης και αυτό τον καθιστά μια εξαιρετική επένδυση. Εάν μελετήσετε τις τιμές του χρυσού τα τελευταία 20 χρόνια, θα δείτε μια σταθερά ανοδική τάση. Έτσι, αν ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη επένδυση, ο χρυσός είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Ο χρυσός είναι μια πολύ ασφαλής επένδυση

Ο χρυσός δεν υπόκειται στην ίδια αστάθεια με άλλες επενδύσεις, όπως μετοχές και ομόλογα. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο επικίνδυνος και είναι πιο πιθανό να δείτε απόδοση της επένδυσής σας.

Ενδείκνυται για περιόδους υψηλού πληθωρισμού

Ο πληθωρισμός συμβαίνει όταν οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών αυξάνονται. Αυτό υποτιμά τα χρήματα και τα κάνει να αξίζουν λιγότερο. Όταν ο πληθωρισμός ανεβαίνει, ανεβαίνει και η αξία του χρυσού. Αυτό κάνει τον χρυσό μια εξαιρετική επένδυση γιατί βοηθά στην προστασία του πλούτου σας από τον πληθωρισμό.

Ο χρυσός αγοράζεται και πωλείται εύκολα

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε χρυσό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το κατάστημα μας και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να προβείτε σε αγορά χρυσού. Άλλες επενδύσεις όπως η αγορά μετοχών είναι πολύ πιο πολύπλοκες και χρονοβόρες.

Ο χρυσός είναι μια πολύ διακριτική επένδυση

Όταν επενδύετε σε χρυσό, η επένδυσή σας είναι ιδιωτική και εμπιστευτική. Σε αντίθεση με άλλες επενδύσεις, όπως μετοχές και ομόλογα, δεν υπάρχει δημόσιο αρχείο της ιδιοκτησίας σας. Αυτό σημαίνει ότι η επένδυσή σας είναι ασφαλής από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συχνές ερωτήσεις για αγορά χρυσού

Ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε τον χρυσό σας είναι να επισκεφτείτε ένα εξουσιοδοτημένο και έμπειρο Ενεχυροδανειστήριο όπως το Ενεχυροδανειστήριο Αθηναϊκόν. Η εμπειρία μας μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε την αξία των χρυσών αντικειμένων σας και να σας προσφέρουμε μια καλή τιμή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν και να σας προσφέρουν χαμηλή τιμή για τον χρυσό σας. Επομένως, φροντίστε να επισκεφτείτε έναν αξιόπιστο αντιπρόσωπο που έχει εμπειρία στην αγορά χρυσού. Στο Ενεχυροδανειστήριο Αθηναϊκόν έχουμε 42 χρόνια εμπειρίας και είμαστε ένας από τους πιο αξιόπιστους αγοραστές χρυσού στην Αθήνα.

Αυτό εξαρτάται από το πώς ορίζετε το «τώρα». Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία που διαβάζετε το άρθρο και ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν είναι κερδοφόρο να πουλήσετε τον χρυσό σας είναι να ελέγξετε τις τιμές του χρυσού σήμερα και να τις συγκρίνεται με τις τιμές του χρυσού στο παρελθόν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια πιο σωστή απόφαση.

Η πώληση χρυσών αντικειμένων είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφθείτε στο x, θα εκτιμήσουμε τον χρυσό σας επί τόπου και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς. Εάν συμφωνείτε, θα σας πληρώσουμε μετρητά επί τόπου. Η διαδικασία είναι 100% ασφαλής και διακριτική, καθώς η εχεμύθεια είναι βασική αρχή μας. 

Θα πρέπει να πουλήσετε τα χρυσά σας αντικείμενα όταν η τιμή του χρυσού είναι υψηλή. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα τιμή του χρυσού τον ιστότοπό μας ή διάφορους άλλους ιστότοπους που παρακολουθούν την τιμή του χρυσού. Ελέγξετε τις τιμές του χρυσού κατά το παρελθόν για να πάρετε μια ιδέα για το πότε μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για πώληση.
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ

Η συνεργάσια  μας με το εν λόγω γραφείο κράτησε σχεδόν 2 χρόνια. Η οικογενειακή ιστορία  δυσάρεστη  και δεν υπάρχει και  κανείς λόγος να αναφερθεί!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ  ΘΕΛΟΥΜΕ   ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΙΝ  ΚΑΡΔΙΑ. Τέτοια  Καλοσύνη, Τόση Τιμιότητα, Τόση συμπαράσταση και  οχι μονο οικονομική,,,,, Τέτοια  Συμπεριφορά,  όχι μονον οι φίλοι μας, αλλά ούτε καν οι  συγγενείσ μας!!!! Το Ευχαριστούμε είναι Πολύ Λίγο!  Να είστε  πάντα  Καλά  ΚΥΡΙΟΙ !

ΒΙΚΤΩΡΑΣ Φ._ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι πιό σοβαροί , οι πιό επαγγελματίες , και οι πιο ειλικρινείς απ' ΟΛΟΥΣ!!  Τσάμπα  το  ψάξιμο μέσα στην Ζέστη!!!!!

ΒΕΡΟΝΙΚΑ- ΕΚΑΛΗ

EKALH 17/07/2023

Είχα μια συλλογή απο πανάκριβες και συλλεκτικές  τσάντες  Louis  Vuitton , Chanel, Hermes , Dior. Αφού πήγα σε διάφορα σχετικά μαγαζιά, άκουσα απίστευτες αστειότητες, τραγικές τιμές αλλά το πιο  βασικό?>" Ασχετοσύνη" Δεν μπορούσαν να δουν  αν  είναι Αληθινές,  άλλοι με μια  ματιά   μου ειπαν οτι   ειναι  FAKE , και άλλα  κωμικοτραγικά!!  Στο  Αθηναικό  ηταν οι ΜΟΝΟΙ που γνώριζαν  τα πάντα!!! Αφιέρωσαν   εως  15 λεπτά να τσεκάρουν  τιην κάθε τσάντα και  στο τέλος μου έκαναν μια προσφορά! Ζήτησα  παραπάνω γιατι ήξερα πόσο τις είχα αγοράσει και τιν Δέχτηκαν! ΓΝΩΣΤΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ, Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ!!!Many Thanks  Guys!! Specially to  DIM :)))

ALEX B.Βουλιαγμένη.

Βουλιαγμένη 3/4/23

Εχουν τα πιο σπάνια   Rolex     στις  πιο  Normal    τιμές απ'  Ολους !

Μάριος Κ. Χαιδάρι

Χαιδάρι 18/4/2023

Από τους ελάχιστους   που πληρώνουν   οτι  γράφουν! Οσο  για   τα συνοικιακά  γραφεία που ρώτισα  καμμία σχέση οι  τιμές τους  με το ΑΤΗΙΝΑΙΚΟ  ! Ευχαριστώ  Μάριος

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡ. ΣΠΑΡΤΗ

ΣΠΑΡΤΗ 14/3/2023

Τεράστια διαφορά Τιμής απο την Επαρχία!!!  Αξιζε να  έρθουμε στην  Αθήνα! Με βενζίνη και  διόδια και  κερδίσαμε  580 παραπάνω!!! Αλλά και εδω ρωτήσαμε σε 3 γραφεία και στο Αθηναικό  μας  έδωσαν την υψηλότερη τιμή! Σοβαροί Ανθρωποι και Ευγενέστατοι!!!!

ΑΛΙΚΗ Μ.ΚΟΛΟΝΑΚΙ

Κολωνάκι 27/1/2023

Στόυς Κυρίους  του γραφείου "Αθηναικόν"  άφησα πολύτιμα κοσμηματά μου  ως  ενέχυρο. Πάντα είχα αμφιβολίες  και μια  φοβία για  αυτές τις  συμβάσεις!  Μαζί τους  πέραν τις τιμής που  ήταν  μακράν η υψηλότερη , απο άλλα  γραφεία που είχα επισκεπτεί,  ένιωσα αμέσως  ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και μια  ειλικρίνεια στο  βλέμμα τους! Δεν είχα άδικο! Πλέον  είναι η   δεύτερη  φορά που με εξυπηρετόυν και γιαυτό   θέλω να τους  ευχαριστήσω και  δημόσια! Για   το ήθος και την ειλικρινειά τους !

Λάμπρος Κρ.-Δραπετσώνα

ΑΘΗΝΑ 28/12/2022

Το Ακούσαμε   και Αυτό!!!  Σ αυτούς  που  Αγοράζουν Ως Κόσμημα  τα  Κ14γρ 7,7 μας είπαν  150ΕΥΡΩ!!! Πήγαμε σ άλλα δυο γραφεία. το ενα  180 ΕΥΡΩ  και στα παιδία  205ΕΥΡΩ!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ