Αγορά Χρυσού

Αγοράζουμε χρυσό προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

Αγορά Χρυσού

Διαθέτετε χρυσά νομίσματα, χρυσές λίρες και πλάκες χρυσού, από τις οποίες θέλετε άμεσα μετρητά; Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο αγοράζει όλα τα παραπάνω στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας.

 

Τι να προσέξετε στην πώληση και αγορά χρυσού

Είναι πολύ σημαντικό να απευθυνθείτε σε αξιόπιστο αγοραστή, ο οποίος θα προχωρήσει στην αγορά του χρυσού σας με βάση την αντικειμενική του αξία και την τρέχουσα τιμή. Ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων, που η τιμή του χρυσού ανεβαίνει, ο κάτοχος του χρυσού μπορεί να αποκομίσει σημαντικό κέρδος.

Η τιμή χρυσού αλλάζει καθημερινά σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι αναρτημένη σε εμφανές σημείο και οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται με βάση αυτή.

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο πραγματοποιεί οποιαδήποτε συναλλαγή στην αγορά χρυσού με ασφάλεια και με βάση όλους τους νόμιμους τύπους. Ανανεώνουμε καθημερινά την τιμή χρυσού, όπως διαμορφώνεται σε κεντρικό επίπεδο. Για τη διαμόρφωση της τελικής τιμής αγοράς παίζει ρόλο και το είδος του χρυσού καθώς και τυχόν πιστοποιητικά που τον συνοδεύουν.

Συγκεκριμένα, αγοράζουμε:

  • χρυσές λίρες
  • χρυσά νομίσματα
  • πλάκες χρυσού
  • χρυσά κοσμήματα

Στα κοσμήματα, εκτός από την τιμή χρυσού συνεκτιμούμε και τη συνολική αξία τους χάρη στην εμπειρία των εκτιμητών μας που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να επιβραβεύουν το καλό κόσμημα!

Επισκεφθείτε το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, για να λάβετε την καλύτερη τιμή της στον χρυσό σας, γνωρίζοντας ότι κάνατε την πλέον συμφέρουσα αγορά για εσάς.

jewelry

Κριτικές Πελατών

Πάνω από το 95% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!