ενεχυροδανειστήριο logo

Τι αγοράζουμε

Αγοράζουμε επώνυμα κοσμήματα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

Τί Αγοράζουμε

Αγοράζουμε κοσμήματα, χρυσές λίρες, επώνυμα ρολόγια, ασημένια σκεύη, καθώς και επώνυμα αντικείμενα όπως Cristofle, Faberge κ.λ.π.

Αν έχετε κάποιο αντικείμενο αξίας, υπάρχει η δυνατότητα πώλησής του στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο. Η εκτίμηση γίνεται με βάση την πραγματική του αξία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε:

Σας περιμένουμε, για να εκτιμήσουμε το πολύτιμο αντικείμενό σας και να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Μη διστάσετε να μας φέρετε ό,τι θεωρείτε πως έχει αξία. Οι ειδικοί εμπειρογνώμονές μας θα το εξετάσουν με σεβασμό και με γνώμονα την ανάγκη σας για μετρητά.

Άλλωστε, ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο και αυτό θα το καταλάβετε από την πρώτη στιγμή που θα προσκομίσετε σε εμάς το αντικείμενο που θέλετε να πουλήσετε ή να βάλετε ως ενέχυρο.

Οι γνώσεις και η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια σας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε την κρίση μας για τη σωστή εκτίμηση που χρειάζεστε, η οποία βασίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία και δίνεται πάντοτε με λεπτομέρειες.

ενεχυροδανειστήριο logo

Με 40 χρόνια εμπειρία, εγγυόμαστε καλύτερη τιμή, πληρώνουμε άμεσα και απολύτου μετρητοίς!

Αγορά

Κοσμήματα
Τσάντες
Ρολόγια
Χρυσός
Ασημικά
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ
Κριτικές Πελατών
Πάνω από το 97% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

Βανέσσα & Πλάτωνας

Κολωνάκι 28/07/2022

Very super το νέο Site παιδιά! Δεν είναι τυχαίο που είστε πρώτοι και καλύτεροι.

ΑΡΙΣΤΟΣ.Μ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 08/06/2022

Σ αυτό το γραφείο πάω 38 χρόνια τώρα. Το είχε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη ο Κος Θανάσης. Ο πιο τίμιος άνθρωπος , του χώρου! Ολους τους βοηθόυσε !!! Τώρα πάω σπάνια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει! Απο τότε εως σήμερα είναι οι καλύτεροι! Ο φίλος πλέον Αρίστος!!!

PATRICK.G Milano

Athens 01/06/2022

Passed as a tourist to sell a bracelet for some extra money! Checked another 3 places around.But they are simply the Bests!

NORA .S

VOULIAGMENH 12/05/2022

Απίστευτοι Άνθρωποι!!! Νέοι, Μοντέρνοι ,Ενημερωμένοι !!! Με humor και ευγένεια πήρα μακράν τις πίο απίστευτες τιμές για τις τσάντες μου και το ρολοί μου!! Δεν έχω λόγια!!!!

Κος Φαίδωνας

ΝΑΥΠΛΙΟ 20/04/2022

Αναγκάστηκα να έρθω στην Αθήνα να αφήσω ενέχυρο τα χρυσαφικά μου γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής με τα τοπικά γραφεία. Πέραν του οτι είχαν τους καλύτερους όρους , ζύγισαν μπροστά μου τα κοσμήματα. Εγραψαν αναλυτικά τα γραμμάρια, περιέγραψαν ενα ενα τα αντικέιμενα και μου εξήγησαν αναλυτικά τα πάντα! Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια καθώς μου είπαν και την Εθνική Τράπεζα όπου τα φυλάνε στις 8υρίδες τους!Εμπιστοσύνη _Ευγένεια_Σοβαρότητα!!! Αυτά ένιωσα και 8έλησα να τα εκφράσω και εδώ!

KΑ ΑΛΙΚΗ Ψ.

METS 24/03/2022

Στό γραφείο αυτό πηγαίνω σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Πάντα τσέκαρα την τιμή του χρυσού και ήταν η μεγαλύτερη.Πλέον παω με κλειστά τα μάτια!! Είναι φοβεροί και τίμιοι στην δουλειά τους.

Γιάννης Στ.

Γλυφάδα 17/02/2022

Απλοί , Κατανοητοί, Ξεκάθαροι. Πούλησα το ROLEX moy στήν πιο Υψηλή Τιμή απο τα 4 γραφεία που τσέκαρα! Αξίζει να πάτε μια βόλτα.

ΜΑΡΙΝΑ Ζ

ΚΥΨΕΛΗ 03/02/2022

Λόγω του Κορονοιού είμουν άρρωστη , και καθυστέρησα 25 μέρες για να πάρω πίσω τα πραγματά μου. Οι Κύριοι του Γραφείου με καθησύχασαν , και όταν τα παρέλαβα , δεν με χρέωσαν τίποτα επιπλέον απο το συμφωνημένο ποσό. Επαγγελματίες και οφείλω να τους Ευχαριστήσω Πολύ γι Αυτό!