ενεχυροδανειστήριο logo

Ταχυδρομική πώληση χρυσού και κοσμημάτων

Πουλήστε με απόλυτη ασφάλεια τα πολύτιμα αντικείμενά σας, ταχυδρομώντας τα δωρεάν!

Τι είναι η υπηρεσία της ταχυδρομικής πώλησης χρυσού και κοσμημάτων;

Πρόκειται για μια καινοτόμο υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταχυδρομήσετε το κόσμημα, το ρολόι ή τον χρυσό σας με την ασφαλή και έμπιστη ταχυδρομική υπηρεσία DHL με την οποία συνεργαζόμαστε.

Οι έμπειροι εκτιμητές του Αθηναϊκού Ενεχυροδανειστηρίου παραλαμβάνουν τα τιμαλφή σας, σας κάνουν την πιο συμφέρουσα προσφορά της αγοράς και η αγοραπωλησία ολοκληρώνεται με άμεσα μετρητά εύκολα και γρήγορα.

Τι μπορώ να πουλήσω ταχυδρομικά;

Μπορείτε να πουλήσετε ταχυδρομικά τα παρακάτω πολύτιμα αντικείμενα:
Κοσμήματα με πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους και κοσμήματα από επώνυμες μάρκες

  • Χρυσές λίρες και χρυσά νομίσματα
  • Επώνυμα ρολόγια
  • Επώνυμες τσάντες

Ποια είναι η διαδικασία;

1

Αποστολή: Πακετάρετε και αποστέλλετε το πακέτο σας σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε λάβει από εμάς. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

2

Προσφορά: Μόλις λάβουμε το πακέτο σας, οι εκτιμητές μας προχωρούν αμέσως στην εκτίμηση του πολύτιμου αντικειμένου σας, συνεκτιμώντας τα πολύτιμα μέταλλα και τα συνολικά χαρακτηριστικά του, ώστε να σας δώσουν την καλύτερη προσφορά της αγοράς.

3

Ολοκλήρωση συναλλαγής: Εφόσον συμφωνείτε με την προσφορά μας, μας στέλνετε τη συμφωνία σας γραπτώς και η συναλλαγή ολοκληρώνεται. Εντός 24 ωρών έχει γίνει η πληρωμή με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε (μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ).

Πούλησε Ταχυδρομικά τα παρακάτω πολύτιμα αντικείμενα:

Κοσμήματα
Τσάντες
Ρολόγια
Χρυσός

Είναι ασφαλής η διαδικασία;

Η ταχυδρομική πώληση χρυσού και κοσμημάτων είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς το πακέτο σας είναι ασφαλισμένο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, ώστε να είστε απολύτως καλυμμένοι. Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο χρησιμοποιεί την υπηρεσία courier της DHL και επωμίζεται η ίδια η επιχείρηση στο υψηλότερο κόστος της σε σχέση με άλλες υπηρεσίες courier. Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για εμάς η μέγιστη ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα της διαδικασίας.

Παράλληλα, η προσφορά μας γίνεται γραπτώς, όπως και η συμφωνία σας. Έτσι, η συναλλαγή είναι νόμιμη, με ξεκάθαρους όρους και με σεβασμό στα τιμαλφή σας και φυσικά στα προσωπικά σας στοιχεία. Για αυτό τον λόγο, η διαδικασία του ανοίγματος της συσκευασίας και εκτίμησης βιντεοσκοπείται, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για την ευγενική και προσεκτική μεταχείριση του πολύτιμου αντικειμένου που θα μας στείλετε. Φυσικά, σας προτρέπουμε πριν την αποστολή των αντικειμένων σας να τα έχετε φωτογραφίσει, για να απολαμβάνετε 100% σιγουριά, αν και η διαδικασία του video call εγγυάται το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και βεβαιότητας για εσάς και τα τιμαλφή σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος, για να ξεκινήσετε τη διαδικασία!

Πούλησε Ταχυδρομικά

Τα πεδία με την ένδειξη (*) είναι απαραίτητα.

* Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσετε με την γραπτή προσφορά μας, τα πράγματα επιστρέφονται σε εσάς. Πληρώνετε μόνο το ταχυδρομικό κόστος της ACS που είναι περίπου 20 ευρώ ανάλογα το βάρος και την περιοχή σας.