ενεχυροδανειστήριο logo

CARTIER

Cartier logo

Όταν κάποιος αναφέρεται στην Cartier, η πρώτη σκέψη είναι τα κοσμήματα. Πράγματι, ο Cartier ήταν ο περίφημος κοσμηματοπώλης των βασιλιάδων. Αλλά αυτός ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής φτιάχνει και ρολόγια.

Στην πραγματικότητα, σήμερα, η γκάμα των πολυτελών ρολογιών της Cartier είναι από τα πιο διάσημα στην αγορά και το brand διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον κλάδο της ωρολογοποιίας.

Αν και συνήθως η Cartier συσχετίζεται με την παράδοση και την κληρονομιά – αποτελεί, άλλωστε θεσμό στον χώρο – η επωνυμία είναι πρόθυμη και έτοιμη να ανατρέψει τη σύμβαση και να ξεπεράσει τα όρια. Στο τεχνολογικά προηγμένο εργαστήριο ωρολογοποιίας της, οι καλύτεροι τεχνίτες της εταιρείας εφαρμόζουν ελάχιστα γνωστές, αλλά και ιδιαιτέρως εντυπωσιακές τεχνικές, όπως η κοκκοποίηση χρυσού και το σμάλτο γκριζάιγ.

Έτσι τα σχέδια της Cartier είναι συχνά ασυνήθιστα με ξεχωριστές διαμορφώσεις, που τα κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Η μάρκα είναι περισσότερο γνωστή για τη γκάμα ρολογιών «Tank»—που πλέον θεωρείται από πολλούς κάτι παραπάνω από εμβληματική.

Με ρολόγια σε κάθε πιθανό σχήμα, και για κάθε πιθανό και ιδιαίτερο γούστο, σίγουρα θα βρείτε ένα ρολόι Cartier που θα ανταποκρίνεται στις μοναδικές στιλιστικές σας προτιμήσεις και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Δείτε τα ρολόγια

BALLON BLEU 42MM STEEL WSBB0049

CARTIER TANK AMERICAINE XL 1735

PANTHERE MEDIUM 27X37 W2PN0007

SANTOS100XL CHRONO 41,5MM 2740

SANTOS100XL STEEL W20073X8

SANTOSXL CHRONO 41MM PINKGOLD W2020004

TANK FRANCAISE STEEL 28MM