ενεχυροδανειστήριο logo

AUDEMARS PIGUET

Audemars Piguet logo

Η Audemars Piguet είναι μια από τις πιο διάσημες εταιρείες ρολογιών υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο. Δημιουργημένα στο Vallée de Joux των βουνών Jura στην Ελβετία από τους Jules-Louis Audemars και Edward Auguste Piguet, τα ρολόγια AP βρίσκονται πια στους καρπούς όλων των πλουσίων, διασήμων και ισχυρών.
Αυτό που εξασφάλισε στην AP μια θέση ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες παγκόσμιες μάρκες ρολογιών ήταν το μοντέλο της Royal Oak. Το Royal Oak, που παρουσιάστηκε το 1972, ήταν το πρώτο αθλητικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι που κυκλοφόρησε στην αγορά ως πολυτελές ρολόι, συνδυάζοντας στιλ και ανθεκτικότητα για πρώτη φορά.

Ο πρώτος πελάτης που αγόρασε Royal Oak ήταν ο Σάχης του Ιράν. Έκτοτε, το ρολόι έγινε το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας—πολυβραβευμένο και φορεμένο από άνδρες και γυναίκες.

Η Audemars Piguet προσφέρει στους πελάτες της μια αίσθηση αποκλειστικότητας, καθώς η παραγωγή της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επουδενί μαζική.

Αβίαστα κομψό, ένα ρολόι AP είναι μια επίδειξη αληθινής δημιουργικότητας και καλλιτεχνίας. Ενώ πολλές μάρκες ρολογιών χειρός υπερηφανεύονται για το επίπεδο ακρίβειας ή την απίστευτη αντοχή τους, η AP δίνει εξίσου μεγάλη προσοχή στα άψογα φινιρίσματα, τα περίπλοκα μοτίβα και τα εντυπωσιακά χαρακτικά.

Το ανεξάρτητο πνεύμα της κάνει την Audemars Piguet μια σαγηνευτική επιλογή και η συλλογή πολυτελών μηχανικών ρολογιών της εταιρείας είναι εφευρετική, καινοτόμα και απόλυτα μοντέρνα.

Αν θέλετε ένα πολυτελές ρολόι που να σας εντάσσει στους γνώστες της Haute Horlogerie, τότε ένα ρολόι AP είναι για εσάς.

Δείτε τα ρολόγια

JUAN PABLO MONTOYA SILVER DIAL LIMITED EDITION 26030IO.OO.D001IN.01

ROYAL OAK 41MM STEEL 15500STOO.1220ST.02

OFFSHORE 44MM BLACK RUBBER STRAP

AUDEMARS PIGUET

ROYAL OAK LADIES 29MM QUARTZ

AP ROYAL OAK OFFSHORE BARRICHELLO 26078IO.OO.D001VS.01