ενεχυροδανειστήριο logo

BREITLING

Breitling logo

Το Breitling είναι ένα ρολόι προορισμένο για στρατιωτικό προσωπικό, πιλότους και αστροναύτες. Πρόκειται για σοβαρά ρολόγια κατασκευασμένα για σοβαρές περιστάσεις. Για παράδειγμα, το Breitling Emergency διαθέτει φάρο κινδύνου και εντοπισμό.

Πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε κάτι τόσο ακραίο όσο αυτό στην καθημερινή σας ζωή, αλλά υπάρχουν χιλιάδες άλλα μοντέλα Breitling για να διαλέξετε. Η μάρκα έχει επίσης αναπτύξει μερικά έξυπνα ρολόγια, συμπεριλαμβανομένου του Exospace B55, το οποίο διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά για επαγγελματίες της αεροδιαστημικής.

Το Breitling είναι επίσης διάσημο για την ανάπτυξη της στεφάνης με κανόνα slide, που χρησιμοποιήθηκε αρχικά στον τομέα της αεροπορίας για τη μέτρηση του χρόνου πτήσης και των απαιτήσεων καυσίμου. Το 1969, η μάρκα παρήγαγε τον πρώτο χρονογράφο με αυτοπεριέλιξη.

Η Breitling ωθεί συνεχώς τον πήχη ψηλότερα για την ωρολογοποιία. Όλα τα ηλεκτρονικά μοντέλα Breitling έχουν κινήσεις SuperQuartz™ που είναι δέκα φορές πιο ακριβείς από το τυπικό.

Αν είστε λάτρης των ακραίων σπορ ή απλά αναζητάτε έναν υπερσύγχρονο χρονομέτρη, κατευθυνθείτε στην Breitling, για να επιλέξετε ένα ρολόι πολυτελείας κατασκευασμένο με δεξιοτεχνία.

Το πιο δημοφιλές μοντέλο: Το Breitling Navitimer.

Δείτε τα ρολόγια

AVIATOR 8 CHRONOGRAPH 43 SOLDIER

TITANIUM V17369161C1S1 48MM

CHRONOGRAPH RB0127121G1P2 46MM

SUPEROCEAN A13312 46MM