ενεχυροδανειστήριο logo

IWC SCHAFFHAUSEN

IWC logo

Ένα ρολόι IWC Schaffhausen είναι ένα πολυτελές αξεσουάρ που συνδυάζει την άψογη λειτουργικότητα με την εξαιρετική σχεδίαση και συμπληρώνει το προσωπικό σας στιλ.

Η International Watch Company (IWC) ιδρύθηκε το 1868 από έναν Βοστονέζο:Τον Florentine Ariosto Jones. Η εταιρεία δημιούργησε ένα όνομα για τον εαυτό της, συνδυάζοντας καινοτόμες αμερικανικές τεχνικές παραγωγής με τις παραδοσιακές δεξιότητες των κορυφαίων Ελβετών ωρολογοποιών. Το αποτέλεσμα ήταν ρολόγια παγκόσμιας κλάσης που ξεχωρίζουν τόσο αισθητικά όσο και από άποψη αξιοπιστίας.

Ενώ η πλειοψηφία των Ελβετικών κατασκευαστών ρολογιών βρίσκεται στα δυτικά της χώρας, η IWC Schaffhausen βρίσκεται στα ανατολικά, όπου χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον ποταμό Ρήνο για υδροηλεκτρική ενέργεια.

Έτσι, για τους οικολογικούς καταναλωτές, ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να αγοράσουν ένα ρολόι IWC Schaffhausen είναι η δέσμευση της εταιρείας για βιωσιμότητα. Ήταν η πρώτη Ελβετική ωρολογοποιία πολυτελείας που εκπόνησε έκθεση βιωσιμότητας στα Global Reporting Initiative Standards, καθορίζοντας τους στόχους βιωσιμότητας.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, φυσικά, εάν τα ίδια τα ρολόγια δεν πληρούν τα απαραίτητα πρότυπα. Και αυτό το κάνουν χωρίς καμία αμφιβολία.

Εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία αιχμής για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου ακρίβειας και συνδυάζοντας αυτήν την απαράμιλλη μηχανική με τις προτάσεις προοδευτικών σχεδιαστών, η IWC Schaffhausen φέρνει στον καρπό σας ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η παγκόσμια ωρολογοποιία.

Υπάρχουν 6 οικογένειες ρολογιών IWC: Pilot’s Watches, Portugieser, Ingenieur, Aquatimer, Da Vinci και Portofino. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει καθημερινά ρολόγια, αθλητικά ρολόγια και, γενικά, ρολόγια που μπορούν να περιγραφούν μόνο ως μικρά έργα Τέχνης.

Ένα ρολόι IWC είναι αυτός ο ονειρεμένος συνδυασμός πολυπλοκότητας και ανθεκτικότητας. Η αβίαστη κομψότητα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ποιότητα και ακρίβεια κάνουν ένα ρολόι IWC ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

Δείτε τα ρολόγια

BIG PILOTS WATCH MONOPUSHER EDITION LE PETIT PRINCE LIMITED EDITION 1-1

BIG PILOT IW500917 46MM

PORTOFINO AUTOMATIC WHITE DIAL STEEL CASE AUTOMATIC 40MM IW356501

BIG PILOT BLACK DIAL AUTOMATIC STEEL MENS WATCH IW329301 43MM

PORTUGIESER CHRONO IW390701 44.5MM

DAVINCI PERPETUAL CALENDAR IW376203-6142-190627-084421

BIG PILOT PERPETUAL CALENDAR LIMITED EDITION IW5026-15-46MM