ενεχυροδανειστήριο logo

PANERAI

Panerai logo

Ο Ιταλός κατασκευαστής ρολογιών Panerai είναι γνωστός για τα μοναδικά του σχέδια ρολογιών που είναι παραδοσιακά και διαχρονικά, ταυτόχρονα. Τα καταδυτικά ρολόγια της Panerai, ειδικότερα, είναι απίστευτα όμορφα, αναγνωρίσιμα χάρη στις μεγάλες θήκες τους σε σχήμα μαξιλαριού.

Τα πιο γνωστά ρολόγια της Panerai είναι το Radiomir και το Luminor—και τα δύο έχουν ενημερωθεί πολλές φορές, για να επωφεληθούν από τη νέα τεχνολογία. Η αισθητική έχει παραμείνει ως επί το πλείστον ίδια, διατηρώντας αυτή την ιδιαίτερη και μοναδική Panerai διάθεση.

Όταν κυκλοφόρησε, το 1938, το Radiomir θεωρήθηκε πρωτοποριακό, χάρη στη χρήση σκόνης με βάση το ράδιο για να φωτίζει το καντράν. Εν τω μεταξύ, το Luminor κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας ένα φωτεινό υλικό με βάση το τρίτιο.

Όταν πλέον άρχισε να φοριέται ευρέως από αστέρες του κινηματογράφου, όπως ο Sylvester Stallone και ο Arnold Schwarzenegger, το Luminor απέκτησε ένα αφοσιωμένο κοινό, με αποτέλεσμα να παραμένει και σήμερα ένα από τα πιο περιζήτητα ρολόγια.

Για να γιορτάσει την 70η επέτειο του Luminor, ο Panerai συνεργάστηκε με τον εξερευνητή Mike Horn για να κυκλοφορήσει το Submersible Eco Pangea Tourbillon GMT, το οποίο μάλιστα θα συνοδεύσει σε αποστολή στον Αρκτικό κύκλο τον ίδιο τον Horn.

Δείτε τα ρολόγια

LUMINOR MARINA 44MM PAM00723

LUMINOR MONOPULSANTE GMT 44MM PAM00317

RADIOMIR CHRONO PAM00149

LUMINOR MARINA 18K YELLOW GOLD BLACK SANDWICH PAM01115

SUBMERSIBLE BMG TECH PAM00692 47MM

PINKGOLD RADIOMIR 1940 00515 47MM