ενεχυροδανειστήριο logo

A.LANGE & SOHNE

Lange Sohne logo

Στην A. Lange και Söhne, την πρώτη γερμανική μάρκα ρολογιών πολυτελείας, η άριστη τεχνική και η τελειότητα αποτελούν προτεραιότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής ρολογιών. Η εταιρεία υπερηφανεύεται για την αφοσίωση όλων των εργαζομένων της και τη δέσμευσή τους να προσφέρουν ένα άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Η ιστορία της A. Lange και του Söhne είναι μοναδική. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1845, απαλλοτριώθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μόνο μετά την επανένωση της Γερμανίας το 1990 θα επέστρεφε.
Ήταν ο Walter Lange, δισέγγονος του αρχικού ιδρυτή Ferdinand A. Lange, ο οποίος άνοιξε ξανά τις πόρτες στις επιχειρήσεις – οδηγώντας την εταιρεία στην πορεία της προς την επιτυχία κατασκευής ρολογιών.

Με απόλυτη κατανόηση της αισθητικής και την ακλόνητη δέσμευση στην ακρίβεια, τα σχέδια της A. Lange & Söhne ξεχωρίζουν από το πλήθος των πολυτελών ρολογιών με την ξεχωριστή εμφάνισή τους, που είναι πολύ διαφορετική από αυτή των ελβετικών εμπορικών σημάτων ρολογιών.
Αρκεί να αναφέρουμε το μοντέλο Lange 1, που κυκλοφόρησε, για πρώτη φορά, αμέσως μετά την αναγέννηση της εταιρείας. Το μοντέλο υπογραφής της εταιρείας είναι αξιοσημείωτο για το ασυνήθιστο και οπτικά ελκυστικό ασύμμετρο καντράν του.

Οι ωρολογοποιοί της εταιρείας περνούν τρία χρόνια στη σχολή ωρολογοποιίας πριν ξεκινήσουν τη δουλειά τους.
Βρίσκονται πίσω από την απαράμιλλη ποιότητα των ρολογιών A. Lange & Söhne, τα οποία μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή και να περάσουν από γενιά σε γενιά.

Τα ρολόγια της μάρκας έχουν γίνει τα αγαπημένα ρολόγια τόσο των διασημοτήτων όσο και των βασιλιάδων, από τον Μπραντ Πιτ έως τον Αλέξανδρο Β’ της Ρωσίας. Ένας από τους πολλούς και σημαντικούς λόγους για τη φήμη της εταιρείας είναι το γεγονός ότι ήταν η πρώτη επιχείρηση κατασκευής ρολογιών που δημιούργησε ένα ρολόι χειρός με μηχανισμό άλματος αριθμών τριών δίσκων.

Εν ολίγοις, το A. Lange & Söhne είναι μια εταιρεία που αποδεικνύει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι όλα τα καλύτερα πολυτελή ρολόγια δεν είναι μόνον ελβετικά.

Δείτε τα ρολόγια

ALANGE SOEHNE SAXONIA 380-027_38.5MM WHITE GOLD

DATOGRAPH 39MM PLATINUM 403.035

LANGE1 MOONPHASE 38.5MM 109.021_1

LANGE1 TIME ZONE 41.9MM 136.032

ZEITEK 140.029