ενεχυροδανειστήριο logo

BREGUET

Breguet logo

Κάθε ρολόι Breguet βοηθά στην αφήγηση της ιστορίας μιας κληρονομιάς που ξεκίνησε το 1775. Ήταν μια χρονιά γεμάτη επανάσταση, επιστημονικές ανακαλύψεις και πρόοδο στην ωρολογοποιία. Αυτά τα θέματα διαμόρφωσαν τη μάρκα Breguet και επηρέασαν τα ρολόγιά της, με αποτέλεσμα ευφάνταστα σχέδια και απόλυτη ακρίβεια. Κάθε περίτεχνος χρονογράφος είναι εκλεπτυσμένος και παραδοσιακός.

Η εταιρεία Breguet ξεκίνησε με τον Abraham-Louis Breguet, ο οποίος άνοιξε ένα εργαστήριο στο Ile de la Cité του Παρισιού, αφού ολοκλήρωσε τη μαθητεία του στην ωρολογοποιία. Οι Γάλλοι αριστοκράτες προσελκύθηκαν σύντομα από το έργο του Breguet και έγινε πολύ περιζήτητος από τα μέλη της αυλής. Αυτή η φήμη τράβηξε την προσοχή της Μαρίας Αντουανέτας, η οποία έγινε ένθερμη υποστηρίκτρια του ωρολογοποιού.

Δύο είναι οι βασικές καινοτομίες που χαρακτηρίζουν την Breguet. Η πρώτη ήταν ο ρυθμιστής μαγνητικής κρούσης, ο οποίος χρησιμοποιεί μαγνήτες για να κινήσει το σύστημα, παρέχοντας μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στον κλασικό σχεδιασμό που βασίζεται στην τριβή. Η δεύτερη μεγάλη καινοτομία της Breguet ήταν ο πατενταρισμένος μαγνητικός άξονας, ο οποίος βελτίωσε την αξιοπιστία και την ακρίβεια των ρολογιών της.

Η πιο διάσημη σειρά ρολογιών από την Breguet είναι η Classique. Ενσωματώνοντας τη καθαρότητα και την καλλιτεχνία, κάθε ρολόι είναι απόλυτα ισορροπημένο και αδιαμφισβήτητα κομψό, με έμφαση στην εξαιρετική τεχνική. Ένα άλλο δημοφιλές σχέδιο είναι το Reine de Naples, που φτιάχτηκε για την αδερφή του Ναπολέοντα, την Caroline, βασίλισσα της Νάπολι.

Παρόλο που η Breguet σέβεται την πλούσια ιστορία και τη μεγάλη και βαριά κληρονομιά της, κοιτάζει επίσης πάντα προς το μέλλον. Η Breguet δημιουργεί φρέσκα και συναρπαστικά νέα μοντέλα, απηχώντας το ίδιο πρωτοποριακό πνεύμα που οδήγησε τον ιδρυτή της εταιρείας να φτάσει σε τέτοια δημοτικότητα τον 18ο αιώνα. Απευθύνεται  σε κοινό που εκτιμά τη δεξιοτεχνία και την απαράμιλλη ομορφιά.

Δείτε τα ρολόγια

REINE DE NAPLES 8928 8928BR 5W 944 DD0D3L

TYPE XXI 3817 3817ST X2 3ZU 42MM

TRADITION RETROGRADE DATE 7597 7597BB G1 9WU 40MM

TRADITION 7057 7097BB G1 9WU 40MM

STEEL MARINE ALARME MUSICALE 5547 5547TI Y1 TZ0 40MM

PINKGOLD 7137BR 15 9VU 39MM

PINKGOLD MARINE CHRONOGRAPH 5527 5527BR 12 RW0 32.3MM