ενεχυροδανειστήριο logo

BULGARI

Bvlgari logo

Η εμβληματική ιταλική μάρκα Bulgari είναι γνωστή για τα κοσμήματα, τα αρώματα, τα αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας και τα δερμάτινα είδη. Επουδενί όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις εξαιρετικά μοναδικές συλλογές ρολογιών της.

Διάσημη για τις συμμετρικές και εντυπωσιακές δημιουργίες μόδας, στις οποίες χρησιμοποιεί πλούσια και ζωντανά χρώματα, η Bulgari ξεχωρίζει για το λαμπερό, αλλά και τολμηρό στοιχείο. Σήμερα, τα ρολόγια Bulgari είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την άψογη ποιότητα και τα εξαιρετικά αναγνωρίσιμα σχέδια τους.

Το πρώτο ρολόι που τράβηξε πραγματικά τα βλέμματα ήταν η συλλογή Serpenti, εμπνευσμένη από το Art Deco, με τα ιδιότυπα σχέδια που θυμίζουν φίδια. Ξεκινώντας τη δεκαετία του 1940, όταν τα εμπνευσμένα από φίδια βραχιόλια ήταν της μόδας, η Bulgari την υιοθέτησε και δημιούργησε ρολόγια που έμοιαζαν με φίδι, τα οποία πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλή.

Η παγκόσμια ωρολογοποιία δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Ακόμη και σήμερα, τα ρολόγια Serpenti της Bulgari είναι μερικά από τα κορυφαία σε πωλήσεις ρολόγια του brand και διατίθενται σε διαφορετικά μοντέλα, μερικά διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους και άλλα πιο διακριτικά.

Με πολυτελή σχεδιασμό, στιλ μόδας και μηχανική τεχνογνωσία, ένα ρολόι Bulgari θα πρέπει πάντοτε να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιθυμιών σας.

Δείτε τα ρολόγια

TUBOGAS BB 19 2T WOMEN’S WATCH IN 18KT YELLOW GOLD

ERGON GOLD EG40GCH 40MM

N-CHRONO BB38WGLDCH

OCTO ROMA WORLDTIMER OC41SWT 41MM

SERPENTI 35MM 103149

OCTO FINISSIMO CHRONOGRAPH GMT 103467 43MM