ενεχυροδανειστήριο logo

PATEK PHILIPPE

Patek Philippe logo

Η Ελβετία έχει γίνει συνώνυμη με τα ρολόγια πολυτελείας και μία από τις κορυφαίες ελβετικές μάρκες ρολογιών όλων των εποχών είναι η Patek Philippe.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1839 και από τότε παραμένει στα χέρια της οικογένειας Stern. Αυτό από μόνο του το γεγονός επιτρέπει στην Patek Philippe να διατηρήσει τη μοναδική της ταυτότητα, κυρίως, μάλιστα, καθώς παίρνει στα σοβαρά τη δημιουργική της ελευθερία, ενώ και η απαράμιλλη προσέγγιση στον σχεδιασμό την καθιέρωσε ως μία από τις καλύτερες εταιρείες ωρολογοποιίας.

Τα ρολόγια Patek Philippe δημιουργούνται σε μία βάση γνώσης ετών και εξαιρετικής γνώσης της ωρολογοποιίας. Αυτό που κάνει ένα ρολόι Patek Philippe τόσο ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι κάθε λεπτομέρεια έχει φινιριστεί στο χέρι από έναν αφοσιωμένο και έμπειρο τεχνίτη.

Όμως, ενώ το brand είναι υπερήφανο για την κληρονομιά του, η εταιρεία είναι καινοτόμος και επικεντρωμένη στο μέλλον, συνδυάζοντας τις δεξιότητες, που απέκτησε τα 177 χρόνια της λειτουργίας της, με εξοπλισμό και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Συγχρόνως συνεργάζεται με εξειδικευμένους τεχνίτες για να αναπτύξει νέα και μοναδικά μοντέλα που γίνονται από τα πιο περιζήτητα ρολόγια της αγοράς. Από τα πιο χαρακτηριστικά και περιζήτητα μοντέλα της Patek είναι τα Nautilus, Calatrava και Moon Phase.

Ένας επιπλέον λόγος για την ελκυστικότητα των ρολογιών της είναι το γεγονός ότι από το 1839 έχουν δημιουργηθεί λιγότερα από 1 εκατομμύριο ρολόγια Patek Philippe. Είναι αυτή η σπανιότητα που τα κάνει ιδιαίτερα περιζήτητα.

Το όνομα Patek Philippe, ακριβώς εξαιτίας της συνεχούς αναζήτησης για την τελειότητα, αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας και μοναδικής πολυτέλειας.

Δείτε τα ρολόγια

CALATRAVA PILOT 42MM 5522A-001

PERPETUAL GOLD 38,5MM 5940R-001

WORLDTIME 5930G

NAUTILUS PINKGOLD 40MM 59901R-001

NAUTILUS STEEL- 40MM 57111A001

GONDOLO LADYS 4972G