ενεχυροδανειστήριο logo

ROLEX

Rolex logo

Αν υπάρχει μια μάρκα ρολογιών που όλοι γνωρίζουν, αυτή είναι η Rolex. Το ίδιο το όνομα έχει γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας και της αποκλειστικότητας. Ένα Rolex είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ρολόι. Είναι μια δήλωση δύναμης και κύρους.

Από την κλασική συλλογή της μέχρι τα ρολόγια καταδύσεων και γιοτ, η Rolex εφαρμόζει την ωρολογική εμπειρία δεκαετιών και την εξαιρετική τεχνογνωσία της στη δημιουργία ποιοτικών ελβετικών ρολογιών που οι κάτοχοί τους μπορούν να φορούν σε όλη τους τη ζωή ακόμη και να τα κληροδοτήσουν στα παιδιά τους.

Τα ρολόγια Rolex έχουν φορεθεί σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη στη γη, σε άγρια και απαιτητικά εδάφη, στα βάθη του ωκεανού και στις ψηλότερες βουνοκορφές. Απόδειξη ότι ένα Rolex δεν είναι απλά και μόνο ένα ακόμη αξεσουάρ μόδας.

Η εταιρεία ήταν η πρώτη που κατοχύρωσε ένα αδιάβροχο ρολόι: Το διάσημο μοντέλο Oyster. Τα Rolex είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα ρολόγια του πιο διάσημου κατασκόπου στον κόσμο, του James Bond — επιπλέον απόδειξη της δέσμευσης της Rolex σε όλες τις τολμηρές και ατρόμητες καταστάσεις.

Η Rolex διακρίνεται για την αφοσίωσή της στην ποιότητα, για τη συνεχή βελτίωση των παροχών της και τις επιβραβεύσεις στους πιστούς πελάτες της. Σε έναν κόσμο καταναλωτισμού μαζικής αγοράς και μόδας μιας χρήσης, είναι μια μάρκα της οποίας τα σχέδια είναι εγγυημένα για μια ζωή. Στην πραγματικότητα, τα ρολόγια Rolex μπορούν πραγματικά να αυξήσουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου.

Παγκοσμίως αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα περιζήτητη η εμβληματική μάρκα ρολογιών αποτελεί, συν τοις άλλοις, μια εξαιρετική διαχρονική επένδυση.

Δείτε τα ρολόγια

DAYTONA BLACKDIAL 40MM 116500LN

YACHT MASTER 40 PLATINUM BEZEL 126622-0001

SUBMARINER DATE 126610LN

GMT MASTER PEPSI 16750

SUBMARINER HULK 116610LV

SEA DWELLER DEAPSEA 44MM

DAYTONA PINKGOLD