ενεχυροδανειστήριο logo

Δώρα για Άνδρες: Πως να επιλέξετε

Ξέρουμε πως οι γυναίκες λατρεύουν τα δώρα, αλλά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι άντρες τα αγαπάνε. Εάν έχετε έναν σύντροφο, αργά ή γρήγορα θα θέλετε να του αγοράσετε ένα δώρο. Καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο και να σκεφτείτε προσεκτικά τα δώρα που μπορεί να λατρέψει ο άντρας της ζωής σας. Με λίγη προνοητικότητα και προγραμματισμό, θα του πάρετε το κατάλληλο δώρο που θα του αρέσει και θα τον ευχαριστήσει.

Το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για αυτόν, καθώς, σίγουρα, δεν είναι ευχάριστο όταν ανακαλύπτεις ότι το δώρο που του αγόρασες δεν είναι αυτό που ήθελε ή χρειαζόταν.

Καταρχήν θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θα του προσφέρετε προορίζεται ειδικά για αυτόν και δεν είναι κάτι που θα θέλατε εσείς για αυτόν.

Πως να μάθετε τι του αρέσει;

rolex submariner kermit 16610lv

Προσπαθήστε, όσο το δυνατόν περισσότερο, να θυμάστε τις συζητήσεις που είχατε πριν. Λεπτομέρειες όπως τα ενδιαφέροντά του και ο τρόπος που ντύνεται αποτελούν καλούς δείκτες για το δώρο σας. Αν αναφέρει ότι του αρέσει ένα ρολόι χαλαρά κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, μπορείτε να ρωτήσετε διακριτικά αν θα προτιμούσε ένα Rolex ή ένα Patek Phillipe και ίσως ποιο μοντέλο. Περπατώντας, επίσης, σε έναν εμπορικό κέντρο, μπορεί το βλέμμα του να σταματήσει σε κάποια βιτρίνα Gucci ή Hermes, και το βλέμμα του να πέσει σε κάποια travel bag. Χρησιμοποιήστε τα ως ένδειξη, όταν σκέφτεστε το τέλειο δώρο για αυτόν.

Τι πρέπει να έχει ένα ανδρικό δώρο;

hermes ανδρική τσάντα

Υπάρχουν πολλά σετ δώρων για τους άνδρες για να διαλέξουν. Κανείς δεν ξέρει τον άνθρωπό σου όπως εσύ. Επομένως, κανείς δεν είναι σε καλύτερη θέση να καταλάβει τι μπορεί να τον κάνει να νιώθει ότι τον αγαπούν. Φροντίστε το δώρο που θα του κάνετε να είναι μοναδικό και να του προκαλεί κάποιο συναίσθημα. Ας είναι κάτι που είναι ανθεκτικό και μπορεί να εκτιμηθεί. Εάν θέλετε να είναι εξατομικευμένο και να μπορεί να θυμίζει οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός στη ζωή σας ως ζευγάρι, ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, ίσως με μια προσωπική χάραξη να είναι μια υπέροχη ιδέα. Θα μπορούσε να είναι τα αρχικά του ή και τα αρχικά των δυο σας, ακόμη και μια ημερομηνία μοναδική για σας.

Στους άντρες αρέσουν τα πρακτικά πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πραγματικότητα. Δεν έχει νόημα να αγοράζετε λουλούδια για τον άντρα σας, όσο γλυκό κι αν ακούγεται. Αν δεν έχετε καμία απολύτως ιδέα για το τι να του δώσετε, μην ντρέπεστε να τον ρωτήσετε τι θα ήθελε για τα γενέθλιά του. Κάντε αυτό για να αποφύγετε την αμηχανία και την ντροπή που έρχεται με την αγορά ενός ανεπιθύμητου δώρου. Θα πάρετε ιδέες από αυτόν που θα γίνουν εξαιρετικές επιλογές δώρου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά η διάρκεια της σχέσης σας παίζει τεράστιο ρόλο στο είδος του δώρου που θέλετε να του κάνετε. Εάν πρόκειται για μια σχετικά νέα σχέση, τότε ίσως να μην θέλετε να προσφέρετε ένα υπερβολικό δώρο. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι περιμένετε μεγάλα πράγματα από τη σχέση, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να μην είναι υγιές. Αλλά αν ψωνίζετε για δώρα επετείου 15 ετών για τον άνθρωπό σας, τότε σίγουρα μπορείτε να είστε πιο άνετη στις επιλογές σας.

Δώστε προσοχή στο στύλ του

μανικετόκουμπα ανδρικά

Προσφέρετέ του κάτι που να ταιριάζει με το στιλ του. Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε τίποτα, προσπαθήστε να σκεφτείτε όπως αυτός. Φανταστείτε τον εαυτό σας ως άντρα και μαντέψτε μερικά από τα πράγματα που θα θέλατε. Ένα παράδειγμα καλού δώρου είναι μία επώνυμη travel bag Gucci, Hermes, Louis Vuitton, κατασκευασμένη από δέρμα υψηλής ποιότητας. Ένα καλό ρολόι Rolex Submariner ή Patek Phillipe. Ένα ζευγάρι κομψά μανικετόκουμπα, όπου μπορείτε επίσης να ζητήσετε να χαραχτούν τα αρχικά του. Επιλέξτε ένα αριστοκρατικό, μοντέρνο σχέδιο και χρώμα που να συμπληρώνει το στιλ του.

Μην ξεχνάτε ότι ένα δώρο είναι κάτι που θέλει αλλά δεν μπορεί να αγοράσει για τον εαυτό του. Χρειάζεται να σκεφτείτε και να κοπιάσετε, ίσως, κατά την επιλογή του ιδανικού δώρου. Είναι η σκέψη πίσω από ένα δώρο που έχει σημασία και το κάνει τόσο μοναδικό. Κι αυτό σίγουρα θα το εκτιμήσει ο σύντροφός σας!

Στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο, με εμπειρία 42 ετών στην αγορά και πώληση χρυσού, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από επώνυμες τσάντες, ρολόγια και μανικετόκουμπα, που θα προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση στον σύντροφό σας. Αν, λοιπόν θέλετε να τον εκπλήξετε, προσφέροντάς του κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο, καλέστε μας τώρα στο 21 0522 1418 και κλείστε το ραντεβού σας να επιλέξετε με τη βοήθεια ενός από τους έμπειρους εκτιμητές μας ένα δώρο τόσο υπέροχο και μοναδικό