ενεχυροδανειστήριο logo

Δωρεάν εκτίμηση

Οι δωρεάν εκτιμήσεις κοσμημάτων γίνονται από ειδικούς και πάντοτε παραλαμβάνετε νόμιμο Ιδιωτικό Συμφωνητικό, στο οποίο αναγράφονται με κάθε λεπτομέρεια το βάρος, τα καράτια, το είδος των αντικειμένων, η ημερομηνία και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την ασφάλεια της συναλλαγής σας με το ενέχυρο.

Στην αγορά χρυσού και επώνυμων ρολογιών, καθώς και στην αγορά πολύτιμων λίθων, οι γνώσεις μας και η πολύχρονη πείρα μας σας εξασφαλίζουν την πιο σωστή και λεπτομερή εκτίμηση της πραγματικής αξίας στην πιο καλή τιμή.

Σε ποια αντικείμενα παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση

  • Επώνυμα ρολόγια: Rolex, Cartier, Chopard, Panerai, Bulgari, Audemars Piguet, Roger Dubuis, Patek Phillipe, Vacheron Constantin και πολλές άλλες μάρκες
  • Κοσμήματα διεθνών οίκων: Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston κ.α.
  • Χρυσές λίρες
  • Ασημένια σκεύη και αντίκες
  • Επώνυμα αντικείμενα, όπως Cristofle, Faberge κ.λ.π.
  • Επώνυμες μεταχειρισμένες τσάντες: Hermes, Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Fendi, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent και πολλές ακόμα μάρκες
  • Πίνακες από διάσημους Έλληνες και ξένους ζωγράφους.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμβουλή. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, ακόμα και αν δεν σκέφτεστε να συνάψετε άμεσα κάποια σύμβαση ενεχύρου ή πώλησης. Εμείς θα εκτιμήσουμε δωρεάν το τιμαλφές σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη τιμή που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Με εχεμύθεια, σχολαστικότητα και ασφάλεια είμαστε στο πλάι σας, ώστε να γνωρίζετε την αξία του πολύτιμου αντικειμένου σας.

100% Ασφαλής Συναλλαγή

Αυτό που πάντα πρεσβεύαμε και τηρούμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ξεκάθαρες νόμιμες συναλλαγές πάντα προς όφελος του πελάτη.
 

Εχεμύθεια

Το να πουλάς τα κοσμήματά σου ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα ή ακόμα και να παίρνεις άμεσα μετρητά ως δάνειο είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί γνώσεις, εμπιστοσύνη και σοβαρότητα.