ενεχυροδανειστήριο logo

Εξώνηση για άμεσα μετρητά

Τα ενεχυροδανειστήρια υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η βασική ιδέα πίσω από κάθε ενεχυροδανειστήριο είναι να μπορούν οι άνθρωποι να αποκτήσουν άμεσα χρήματα από κάποια πολύτιμα αντικείμενα που, ίσως, δεν τους είναι πια χρήσιμα. Πώς γίνεται αυτό; Το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο, διαθέτοντας 42 χρόνια εμπειρίας και ένα πιστό πελατολόγιο στην πάροδο των ετών, θα σας εξηγήσει με ποιον τρόπο, ή τρόπους, μπορείτε να κερδίσετε άμεσα και αξιόπιστα χρήματα.

Τα ενεχυροδανειστήρια είναι μια επιχείρηση όπως όλες οι άλλες, όμως, σε αντίθεση με πολλές άλλες επιχειρήσεις, διέπονται από ένα ειδικό και αυστηρό πλαίσιο νόμων και, φυσικά, διαθέτουν ειδική άδεια για τη λειτουργία τους.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς, καθώς διαθέτουμε την κρατική άδεια 1020/14198 και, ασφαλώς, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αισθάνεστε σίγουροι πως τα αντικείμενά σας φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια για όλο το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα βρίσκονται σε μας. Γι’αυτόν τον λόγο φυλάσσονται και διασφαλίζονται σε θυρίδες της Εθνικής Τράπεζας, ώστε να μη διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο και εσείς να αισθάνεστε εμπιστοσύνη και ασφάλεια ότι βρίσκονται σε κατάλληλα και αξιόπιστα χέρια.

Ενεχυρίαση ή εξώνηση, τι σημαίνουν;

χρυσό κόσμημα

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την ερμηνεία του όρου ενεχυρίαση ή εξώνηση, οι οποίοι σημαίνουν τη δυνατότητα που έχει κάποιος να προσφέρει κάποιο περιουσιακό στοιχείο του, προκειμένου να λάβει άμεσα μετρητά. Δεν πρόκειται για πώληση αντικειμένου, ουσιαστικά, καθώς ο παραχωρητής του αντικειμένου μπορεί να ανακτήσει το αντικείμενο που έχει αφήσει ως ενέχυρο μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σε συγκεκριμένη τιμή. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι σε μας το χρονικό διάστημα επανάκτησης των αντικειμένων σας καθορίζεται από εσάς τους ίδιους! Μία καινοτομία αλλά και διευκόλυνση προς το πελατολόγιό μας για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλει όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.

Το να βάλετε ενέχυρο ένα αντικείμενο για πρώτη φορά μπορεί να σας ακούγεται σαν μια τρομακτική εμπειρία, ενώ, στην ουσία, είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία για να κερδίσετε χρήματα την ίδια στιγμή που τα χρειάζεστε. Η ενεχυρίαση αντικειμένων είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δανειστείτε χρήματα. Δεν υπάρχει διαδικασία αίτησης, δεν εμπλέκεται πιστωτικός έλεγχος. Το ποσό του δανείου σας βασίζεται στην αξία του αντικειμένου που έχετε δώσει. Μπορείτε να αποκτήσετε ξανά το αντικείμενο ή απλά να το πουλήσετε στο ενεχυροδανειστήριο. Μπορείτε, λοιπόν, να αισθάνεστε άνετα γνωρίζοντας ότι τα ενεχυροδανειστήρια δεσμεύονται από τους ίδιους κανονισμούς και νόμους που διασφαλίζουν ότι οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν θηρεύουν οικονομικά ευάλωτα άτομα.

Πώς προετοιμάζετε τα αντικείμενα προς εξώνηση

περιδεραιο με μαργαριταρια

Καταρχήν, εφόσον έχετε επιλέξει τα αντικείμενα που επιθυμείτε να ενεχυριάσετε, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την παρουσίασή τους. Έτσι, εάν είναι βρώμικα, αμαυρωμένα ή χρειάζονται κάποια επισκευή, αφιερώστε χρόνο για να καθαρίσετε ή να επισκευάσετε τα κομμάτια που σκοπεύετε να πουλήσετε, για να τα κάνετε όσο το δυνατόν πιο ελκυστικά. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για κοσμήματα, θα σας προτείναμε, αν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, φοβούμενοι ότι ενδεχομένως θα τα τραυματίσετε, μπορείτε να αναθέσετε αυτήν την εργασία σε έναν επαγγελματία κοσμηματοπώλη, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά θα γίνει σωστά. Τοποθετήστε, επίσης, σε όλα τα ρολόγια νέες μπαταρίες, προκειμένου να λειτουργούν σωστά πριν τα προσθέσετε στη συλλογή αντικειμένων σας για πώληση ή ενέχυρο.
Αφιερώνοντας χρόνο για να παρουσιάσετε τα κοσμήματά σας θα κάνετε θετική εντύπωση στον αγοραστή, βελτιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα της πώλησής σας.

Ποια είναι η διαδικασία εξώνησης;

κολιέ με διαμάντια

Αφού έχετε επιλέξει το κατάλληλο και, κυρίως, αξιόπιστο ενεχυροδανειστήριο, μιλήστε με τους ειδικούς εκτιμητές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης και τον τύπο των αντικειμένων που έχετε στην κατοχή σας.
Εν συνεχεία, οι ειδικοί εκτιμητές θα σας κάνουν μια προσφορά για τα αντικείμενα που διαθέτετε και, εάν την αποδεχτείτε, φεύγετε άμεσα με τα χρήματά σας, την απόδειξη αγοράς και, ασφαλώς, τη σύμβαση εξώνησης, βάσει της οποίας μπορείτε να επανακτήσετε τα αντικείμενά σας.
Από την πλευρά σας, θα πρέπει να έχετε μαζί σας κάποιο έγγραφο πιστοποίησης, ταυτότητα ή διαβατήριο, ακόμη και, αν είναι δυνατόν, κάποια έγγραφα που να πιστοποιούν την κατοχή από μέρους σας των ενεχύρων. Απαραίτητες προφυλάξεις, για τη δική σας διασφάλιση και προστασία και την ασφάλεια και αξιοπιστία όλων των συναλλαγών.

Στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο, το σταθερό και πιστό μας πελατολόγιο, εγγυάται τις καλύτερες τιμές της αγοράς και μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οι τιμές που σας δίνουμε είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές και οι υπηρεσίες μας υψηλού επιπέδου, ασφαλείς, αξιόπιστες και εχέμυθες. Σκεφτείτε το συμφέρον σας, την ασφάλειά σας, το κέρδος σας και προπάντων προσέχετε που πουλάτε ή αφήνετε τα πολύτιμα αντικείμενα και τα κοσμήματά σας που με κόπο αποκτήσατε και αποτελούν, oπωσδήποτε, ένα σημαντικό ή και συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας. Καλέστε μας σήμερα στο 210-52-21-418. Θα χαρούμε να σας λύσουμε την οποιαδήποτε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια, αξιοπιστία και σεβασμό.