Αγορά Κοσμημάτων

Αγοράζουε επώνυμα κοσμήματα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

Αγορά Κοσμημάτων

Έχετε στη συλλογή σας οποιαδήποτε κοσμήματα, από τα οποία θέλετε να επωφεληθείτε οικονομικά; Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο αγοράζει όλα τα κοσμήματα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές και τηρώντας όλους τους νόμιμους όρους συναλλαγής, με διαφάνεια, διακριτικότητα και εμπιστοσύνη.

 

Πώς γίνεται η αγορά κοσμημάτων

Ειδικοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν την αξία των κοσμημάτων σας σε τιμές που δεν θα βρείτε αλλού. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Αθηναϊκού Ενεχυροδανειστηρίου είναι ότι εκτιμάει όλα τα επώνυμα κοσμήματα όχι μόνο με βάση το βάρος τους σε χρυσό, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την πραγματική τους αξία ως ξεχωριστά κοσμήματα. Είμαστε το μοναδικό ενεχυροδανειστήριο στην Αθήνα που προχωράει σε αυτού του είδους την εκτίμηση, η οποία είναι ιδιαίτερα επωφελής για τον πελάτη.

 

Η τιμή του χρυσού είναι ίδια σε παγκόσμιο επίπεδο και μπορείτε να την πληροφορηθείτε πολύ εύκολα, καθώς την έχουμε αναρτημένη σε εμφανές σημείο. Εκτός, όμως, από αυτή την τιμή, συνεκτιμούμε την κατάσταση του κοσμήματος και τυχόν πιστοποιητικά που έχει, ώστε να πετύχετε την υψηλότερη τιμή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο το κόσμημα που θέλετε να πουλήσετε. Αν συμφωνείτε με την τιμή που σας προσφέρουμε, τότε προχωράμε στην αγορά του και την άμεση εξόφληση με μετρητά ανεξαρτήτως ποσού. Η συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια, τηρώντας όλους τους νόμιμους τύπους.

 

Ποια κοσμήματα αγοράζουμε

  • Cartier
  • Chopard
  • Bulgari
  • Harry Winston
  • Van Cleef & Arpels
  • και πολλές ακόμα επώνυμες μάρκες

 

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για το κόσμημά σας κι εμείς, με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, θα σας δώσουμε την εκτίμηση που θέλετε, βασιζόμενοι πάντα στο συμφέρον σας.

 
jewelry

Αγορά

Buy

Βραχιόλια

Buy

Δαχτυλίδια

Buy

Κολιέ

Κριτικές Πελατών

Πάνω από το 95% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!