Αγορά Ασημικών

Αγορά Ασημικών

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο μπορείτε να πουλήσετε τα ασημένια σας σκεύη, όπως κηροπήγια, βάζα, ασημένια σετ σερβιρίσματος αλλά και οποιοδήποτε άλλο ασημικό σκεύος έχετε, πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 

Τι να προσέξετε στην πώληση και αγορά ασημένιων σκευών

Πρότυπος Βαθμός Ποιότητας Ασημένιων Σκευών

Πριν διαθέσετε τα ασημένια σας σκεύη για πώληση, είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσετε την καταλληλότερη στρατηγική που θα σας εξασφαλίσει το μέγιστο κέρδος. Είτε πρόκειται για είδη σερβιρίσματος και μαχαιροπήρουνα, κηροπήγια, λάμπες, βάζα ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, η οργάνωση των ασημένιων σκευών σας σύμφωνα με τον πρότυπο βαθμό ποιότητάς τους θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο ασήμι διαθέτετε. Ο πρότυπος βαθμός ποιότητας τοποθετείται υπό τη μορφή σφραγίδας σε κάθε αντικείμενο από πολύτιμο μέταλλο (Χρυσό ή Ασήμι), μετά από χημική ανάλυση του κράματός του και είναι ο δείκτης του βαθμού καθαρότητας ενός ασημένιου αντικειμένου.

Θα βρείτε αυτές τις σφραγίδες, όπως 800, 900, 925, σε εμφανή σημεία στα αντικείμενά σας. Αν τα ασημένια σκεύη που έχετε στην κατοχή σας δεν φέρουν κάποια σφραγίδα πρότυπου βαθμού ποιότητας, τότε πιθανότατα ανήκουν στην κατηγορία των επάργυρων αντικειμένων, δηλαδή είναι κατασκευασμένα από χαμηλής αξίας μέταλλο επικαλυμμένο με ασήμι.

 

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά Ασημένιων Σκευών

Αφού επιβεβαιώσετε τους βαθμούς καθαρότητας των ασημένιων σκευών σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην αξιολόγηση μερικών άλλων βασικών χαρακτηριστικών τους, όπως το βάρος, η συνολική τους κατάσταση και ο σχεδιασμός τους, η χρονολογία κατασκευής τους καθώς και η προέλευσή τους. Μαζί με την τιμή του ασημιού, συνεκτιμούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ώστε να λάβετε την καλύτερη τιμή της αγοράς για τα ασημένια σας σκεύη.

Η τιμή του ασημιού όπως και η τιμή του χρυσού μεταβάλλονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Το γραφείο μας ενημερώνεται καθημερινά παρακολουθώντας διεθνείς ιστοσελίδες, με στόχο να αναρτούμε την καλύτερη τιμή αγοράς στην κατηγορία: Τιμή Χρυσού.

 

Συγκεκριμένα αγοράζουμε:

  • Ασημένια είδη σερβιρίσματος, τόσο σε σετ όσο και μεμονωμένα κομμάτια
  • Ασημένιους δίσκους σερβιρίσματος
  • Ασημένια διακοσμητικά αντικείμενα (κηροπήγια, βάζα, λάμπες, καθρέπτες κ.ά.)
  • Άλλα ασημένια αντικείμενα

 

Επισκεφθείτε μας για να εκτιμήσουμε δωρεάν τα ασημένια σας σκεύη στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς και να λάβετε άμεσα μετρητά.

 
jewelry

Κριτικές Πελατών

Πάνω από το 95% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!