Τί Αγοράζουμε

Αγοράζουμε επώνυμα κοσμήματα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

Τί Αγοράζουμε

Αγοράζουμε κοσμήματα, χρυσές λίρες, επώνυμα ρολόγια, ασημένια σκεύη, καθώς και επώνυμα αντικείμενα όπως Cristofle, Faberge κ.λ.π.

Αν έχετε κάποιο αντικείμενο αξίας, υπάρχει η δυνατότητα πώλησής του στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο. Η εκτίμηση γίνεται με βάση την πραγματική του αξία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε:

 

 

Σας περιμένουμε, για να εκτιμήσουμε το πολύτιμο αντικείμενό σας και να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Μη διστάσετε να μας φέρετε ό,τι θεωρείτε πως έχει αξία. Οι ειδικοί εμπειρογνώμονές μας θα το εξετάσουν με σεβασμό και με γνώμονα την ανάγκη σας για μετρητά.

Άλλωστε, ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο και αυτό θα το καταλάβετε από την πρώτη στιγμή που θα προσκομίσετε σε εμάς το αντικείμενο που θέλετε να πουλήσετε ή να βάλετε ως ενέχυρο.

Οι γνώσεις και η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια σας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε την κρίση μας για τη σωστή εκτίμηση που χρειάζεστε, η οποία βασίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία και δίνεται πάντοτε με λεπτομέρειες.

jewelry
Με 40 χρόνια εμπειρία, εγγυόμαστε καλύτερη τιμή, πληρώνουμε άμεσα και απολύτου μετρητοίς!

Κριτικές Πελατών

Πάνω από το 95% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!