Κριτικές πελατών

Κος Ιάκωβος Δ., Κηφισιά 19/05/2021

Οι κύριοι ήταν άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους. Εκτίμησαν σωστά το ρολόι μου μάρκας Rolex και μου έδωσαν την υψηλότερη καθαρή τιμή για την πώληση του. Ευχαριστώ από καρδιάς.

Κος Αλέξανδρος & Τασούλα, Πεντέλη 20/01/2021

Ένα μεγάλο Bravo και ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε αυτό το γραφείο!!!! Λόγω Covid -19 είχαν περάσει σχεδόν 5 μήνες από τοτε που αφήσαμε τα κοσμήματα μας ενέχυρο. Τα παραλάβαμε μόλις χθες! Για μια περίοδο 3 μηνών οι άνθρωποι δεν μας κράτησαν καμμιά επιβάρυνση!!! Παρόλο που τα πράγματα μας φυλάσσονταν στις θυρίδες της τράπεζας! Επίσης πουλήσαμε κάποια μικρά κοσμήματα και πήραμε την καλύτερη τιμή από όσους είχαμε ρωτήσει. Πραγματικά αξίζει εμπιστοσύνη και προτίμηση το γραφείο αυτό. Ευχαριστούμε και πάλι.

Κα Αριάδνη, Μέτς, Αθήνα 19/08/2020

Εχω μονο αυτο να πω και δικα σας τα συμπερασματα. Στα καταστήματα που αγόραζαν σε τιμή κοσμήματος, για το δικό μου, μου έδιναν 350 ευρώ. Ενώ στο Αθηναϊκόν ενεχυροδανειστήριο 555 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!! 

Κος Χαράλαμπος Γ., Πετράλωνα 27/03/2020

Πήγα και βρήκα τις υψηλότερες τιμές. Ότι έγραφε το site αυτό και πληρώθηκα! Σε άλλα 5 γραφεία που έκανα έρευνα, σε όλα υπήρχαν αποκλίσεις στις τιμές. Ελπίζω να παραμείνουν πάντα έτσι αξιόπιστοι και ευγενικοί όπως ήταν τώρα.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος

Κος Ιωάννης Β., Παπάγου 27/03/2020

Έχοντας τα ενέχυρά μου στο γραφείο αυτο, εδώ και χρόνια, με πληροφόρησαν πως για όσο διαρκεί η απαγόρευση, παγώνουν χωρίς επιπλέον χρέωση τα συμβόλαιά μου και περιμένουν όσο χρειαστεί!
Τους ευχαριστώ για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Σελίδες