Κριτικές πελατών

Κος Ιωάννης Β., Παπάγου 27/03/2020

Έχοντας τα ενέχυρά μου στο γραφείο αυτο, εδώ και χρόνια, με πληροφόρησαν πως για όσο διαρκεί η απαγόρευση, παγώνουν χωρίς επιπλέον χρέωση τα συμβόλαιά μου και περιμένουν όσο χρειαστεί!
Τους ευχαριστώ για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Κος Χαράλαμπος Γ., Πετράλωνα 27/03/2020

Πήγα και βρήκα τις υψηλότερες τιμές. Ότι έγραφε το site αυτό και πληρώθηκα! Σε άλλα 5 γραφεία που έκανα έρευνα, σε όλα υπήρχαν αποκλίσεις στις τιμές. Ελπίζω να παραμείνουν πάντα έτσι αξιόπιστοι και ευγενικοί όπως ήταν τώρα.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος

Κα Μαριάννα Λ., Βούλα 17/01/2020

Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στο ΄΄Αθηναϊκό" Ενεχυροδανειστήριο για 2 βασικούς λόγους.
Πήρα 280€ πιο πολλά από τη μεγαλύτερη προσφορά που είχα, αλλά ο δεύτερος και βασικότερος λόγος, ήταν η ειλικρίνειά, η ευθύτητα και η ευγένειά  τους. Το πιο σοβαρό και με τη μεγαλύτερη πείρα γραφείο στο είδος του.

Γιάννης - Τόνια, Άλιμος 15/10/2019

Κάναμε έρευνα σε 3 από τα πρώτα γραφεία που βρήκαμε στο ίντερνετ. Θέλαμε να πουλήσουμε 14 χρυσές λίρες. Η αρχική τιμή στο Αθηναϊκό δεν ήταν η πιο υψηλή από τα άλλα δύο γραφεία. Όταν όμως μας είπαν το τελικό καθαρό ποσό, καταλάβαμε ότι κερδίσαμε 3€ πιο πολλά στην κάθε  μία λίρα απ΄ότι στα άλλα δύο γραφεία!
Τελικά θέλει ψάξιμο. Μπράβο τους!

Κος Ανδριανός, Π. Κυψέλη 15/04/2019

Το έψαξα πολύ πριν καταλήξω να αφήσω πράγματα μεγάλης αξίας για μένα.Ήταν οι πιο ξεκάθαροι, οι πιο τίμιοι και είχαν την ψηλότερη τιμή από άλλα 6 παρόμοια γραφεία που επισκέφτηκα. Ευχαριστώ

Σελίδες