Κριτικές πελατών

Κα Αριάδνη, Μέτς, Αθήνα 19/08/2020

Εχω μονο αυτο να πω και δικα σας τα συμπερασματα. Στα καταστήματα που αγόραζαν σε τιμή κοσμήματος, για το δικό μου, μου έδιναν 350 ευρώ. Ενώ στο Αθηναϊκόν ενεχυροδανειστήριο 555 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!! 

Κος Ιωάννης Β., Παπάγου 27/03/2020

Έχοντας τα ενέχυρά μου στο γραφείο αυτο, εδώ και χρόνια, με πληροφόρησαν πως για όσο διαρκεί η απαγόρευση, παγώνουν χωρίς επιπλέον χρέωση τα συμβόλαιά μου και περιμένουν όσο χρειαστεί!
Τους ευχαριστώ για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Κος Χαράλαμπος Γ., Πετράλωνα 27/03/2020

Πήγα και βρήκα τις υψηλότερες τιμές. Ότι έγραφε το site αυτό και πληρώθηκα! Σε άλλα 5 γραφεία που έκανα έρευνα, σε όλα υπήρχαν αποκλίσεις στις τιμές. Ελπίζω να παραμείνουν πάντα έτσι αξιόπιστοι και ευγενικοί όπως ήταν τώρα.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος

Κα Μαριάννα Λ., Βούλα 17/01/2020

Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στο ΄΄Αθηναϊκό" Ενεχυροδανειστήριο για 2 βασικούς λόγους.
Πήρα 280€ πιο πολλά από τη μεγαλύτερη προσφορά που είχα, αλλά ο δεύτερος και βασικότερος λόγος, ήταν η ειλικρίνειά, η ευθύτητα και η ευγένειά  τους. Το πιο σοβαρό και με τη μεγαλύτερη πείρα γραφείο στο είδος του.

Γιάννης - Τόνια, Άλιμος 15/10/2019

Κάναμε έρευνα σε 3 από τα πρώτα γραφεία που βρήκαμε στο ίντερνετ. Θέλαμε να πουλήσουμε 14 χρυσές λίρες. Η αρχική τιμή στο Αθηναϊκό δεν ήταν η πιο υψηλή από τα άλλα δύο γραφεία. Όταν όμως μας είπαν το τελικό καθαρό ποσό, καταλάβαμε ότι κερδίσαμε 3€ πιο πολλά στην κάθε  μία λίρα απ΄ότι στα άλλα δύο γραφεία!
Τελικά θέλει ψάξιμο. Μπράβο τους!

Σελίδες