Πωλήσεις

Αν είστε από τους τυχερούς και μπορείτε να ξοδέψετε κάποια χρήματα και να κάνετε ένα αξέχαστο δώρο στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μη διστάσετε να επισκεφθείτε το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο. Μία μεγάλη συλλογή από επώνυμα κοσμήματα και ρολόγια, ασημένια σκεύη και αντίκες σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να την αποκτήσετε. Μη φοβηθείτε να αγοράσετε τώρα κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη ευκαιρία μέσα στην κρίση, ένα κόσμημα, ένα ρολόι ή ένα επώνυμο αντικείμενο που θα κληροδοτείται από γενιά σε γενιά στην οικογένειά σας.

 

Τα αντικείμενα που δεχόμαστε ως ενέχυρο ή αγοράζουμε είναι κοσμήματα, χρυσές λίρες, ρολόγια, ασημένια σκεύη και επώνυμα αντικείμενα. Όλα τα αντικείμενα εκτιμώνται ως τέτοια και όχι μόνο με βάση την τιμή χρυσού.

Πωλούμε ρολόγια: Rolex, Cartier, Chopard, Panerai, Bulgari, Audemars Piguet, Roger Dubuis, Patek Phillipe, Vacheron Constantin και πολλές άλλες επώνυμες μάρκες.

Επίσης, πωλούμε επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων όπως : Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston κ.λ.π

Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα και κατάσταση όλων των τιμαλφών μας αλλά και τις απίστευτες τιμές τους.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 21:00 στο 2105221418

Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο