Ρολόγια Rolex

Πωλούμε ρολόγια Rolex προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

jewelry

Ρολόγια Rolex

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο σας περιμένει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα μεταχειρισμένα ρολόγια Rolex, για να κάνετε ένα εκπληκτικό δώρο στον εαυτό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Διαθέτουμε Rolex γυναικεία και Rolex ανδρικά σε άριστη κατάσταση.

Ένα καλό ρολόι δεν χάνει ποτέ την αξία του, είναι ένα πολύτιμο αντικείμενο που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά και σας δίνεται η ευκαιρία να το αποκτήσετε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, αγοράζοντας ρολόγια Rolex τα οποία είναι σαν καινούργια.

 

Τι να προσέξετε στην αγορά μεταχειρισμένων Rolex

Καθώς τα Rolex είναι ιδιαίτερα περιζήτητα, είναι σημαντικό να προσέξετε ορισμένα πράγματα στην αγορά τους, ώστε να ξέρετε ότι αυτά είναι γνήσια:

  • Είναι καλό να συνοδεύονται από τα κουτιά, τα χαρτιά και τα πιστοποιητικά τους.
  • Ο αυτόματος μηχανισμός των ρολογιών Rolex δεν παθαίνει κυριολεκτικά τίποτα όσα χρόνια και αν περάσουν. Οπότε, αφού αυτό είναι δεδομένο, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην εξωτερική κατάσταση του ρολογιού, ώστε να μην έχει γρατζουνιές στο καντράν, ρωγμές στο μπρασελέ κλπ.
  • Εξετάστε αν το bracelet είναι αυθεντικό. Ενδέχεται να έχει αντικατασταθεί στο ρολόι λόγω παλαιότητας. Αν έχει γίνει αυτό, η τιμή πώλησης του ρολογιού πρέπει να είναι χαμηλότερη, εφόσον δεν είναι γνήσιο. Αυτό θα το καταλάβετε με βάση τον χαραγμένο κωδικό στο κούμπωμα, ο οποίος φανερώνει το έτος και τον μήνα κατασκευής του.

 

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, όλα τα ρολόγια Rolex έχουν ελεγχθεί ενδελεχώς για τη γνησιότητά τους, συνοδεύονται από το πιστοποιητικό τους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε αγορά και πώληση επώνυμων ρολογιών γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής, με τη διαφορά ότι σε εμάς θα επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλα τα επώνυμα ρολόγια.

Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα κάθε ρολογιού αλλά και την απίστευτη τιμή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Κριτικές Πελατών

Πάνω από το 95% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!