Πωλήσεις Κοσμημάτων

Πωλούμε επώνυμα κοσμήματα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

jewelry

Πωλήσεις Κοσμημάτων

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα κοσμήματα, για να διαλέξετε ένα εκπληκτικό δώρο για τον εαυτό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μεταχειρισμένα κοσμήματα άριστης ποιότητας και υψηλής αξίας σε απίστευτες προσφορές αποτελούν ευκαιρίες, για να αποκτήσετε τιμαλφή που θα κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά στην οικογένειά σας.

Όλα τα κοσμήματα έχουν εκτιμηθεί όχι μόνο με βάση την τιμή χρυσού αλλά την πραγματική τους αξία, ώστε η πώληση κοσμημάτων να είναι επωφελής και δίκαιη για όλους.

 

Ποια κοσμήματα θα βρείτε στη συλλογή μας

  • Χρυσά κοσμήματα
  • Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους
  • Επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων, όπως Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston, Van Cleef & Arpels κ.λ.π.

Τα επώνυμα κοσμήματα που πωλούνται στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής, με τη διαφορά ότι σε εμάς θα επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα όλων των κοσμημάτων αλλά και τις απίστευτες τιμές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Πώληση Κοσμημάτων

Buy

Βραχιόλια

Buy

Δαχτυλίδια

Buy

Κολιέ

Κριτικές Πελατών

Πάνω από το 95% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!