Πωλήσεις

Πωλούμε επώνυμες ανντικείμενα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές!

jewelry

Πωλήσεις

Αν είστε από τους τυχερούς και μπορείτε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να κάνετε ένα αξέχαστο δώρο στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μη διστάσετε να επισκεφθείτε το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο. Μία μεγάλη συλλογή από επώνυμα κοσμήματα και ρολόγια, ασημένια σκεύη και αντίκες σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να την αποκτήσετε. Μη φοβηθείτε να αγοράσετε τώρα κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη ευκαιρία, ένα κόσμημα, ένα μεταχειρισμένο ρολόι ή μια επώνυμη τσάντα που θα κληροδοτείται από γενιά σε γενιά στην οικογένειά σας.

Η συλλογή μας σε αντίκες, πολύτιμα σκεύη, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και περιλαμβάνει σπάνια αντικείμενα που προσελκύουν το ενδιαφέρον έμπειρων συλλεκτών.

 

Τι θα βρείτε στη συλλογή μας

  • Επώνυμα ρολόγια: Rolex, Cartier, Chopard, Panerai, Bulgari, Audemars Piguet, Roger Dubuis, Patek Phillipe, Vacheron Constantin και πολλές άλλες μάρκες
  • Κοσμήματα διεθνών οίκων: Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston κ.α.
  • Χρυσές λίρες
  • Ασημένια σκεύη και αντίκες
  • Επώνυμα αντικείμενα, όπως Cristofle, Faberge κ.λ.π.
  • Επώνυμες μεταχειρισμένες τσάντες: ΗΕRMES, LOUIS VUITTON, CHANEL και πολλές ακόμα μάρκες
  • Πίνακες από διάσημους Έλληνες και ξένους ζωγράφους.

 

Όλα τα τιμαλφή που πωλούνται στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής, με τη διαφορά ότι σε εμάς θα επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλα τα πολυτελή είδη.

Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα όλων των τιμαλφών μας αλλά και τις απίστευτες τιμές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Κριτικές Πελατών

Πάνω από το 95% των πελατών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!