Δάνεια / Ενέχυρα

Χρυσαφικά και πολύτιμες πέτρες αγοράζονται και κοστολογούνται ως κόσμημα και ΟΧΙ μόνο με την τιμή του χρυσού!

Το να πουλάς τα κοσμήματά σου ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα ή ακόμα και να παίρνεις άμεσα μετρητά ως δάνειο είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί γνώσεις εμπιστοσύνη και σοβαρότητα.

Ειδικά στην σημερινή εποχή που λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν ξεπηδήσει εκατοντάδες γραφεία τύπου "Αγορά Χρυσού" πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, σε παραπλανητικές δηλώσεις υψηλότερης τιμής ή δήθεν αγοράς σαν κόσμημα κ.λ.π.

Η τιμή του χρυσού είναι μια και καθορίζεται από τους επίσημους δείκτες οι οποίοι και μεταβάλλονται καθημερινώς ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα!

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Προσέξτε που πουλάτε τα κοσμήματά σας, ή που τα αφήνετε ενέχυρο, ελέγχετε τις νόμιμες άδειες του κάθε καταστήματος και πάντα ελέγχετε και ρωτάτε τις Πραγματικές Τιμές και τους λεπτομερείς όρους της κάθε συναλλαγής!

Μην πιστεύετε εφήμερες δηλώσεις και μεγάλες υποσχέσεις από ευκαιριακούς του είδους λόγω της παρούσας οικονομικής κατάστασης!

Εμείς έχουμε γνώμονα πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη τον συμβουλεύουμε και του προτείνουμε ευέλικτες λύσεις όπου εκείνος αποφασίζει ποια τον συμφέρει!

Πάντα με Ασφάλεια, Εχεμύθεια, και με τους καλύτερους όρους και την καλύτερη τιμή.

  • Επώνυμα χρυσαφικά και πολύτιμες πέτρες αγοράζονται και κοστολογούνται Ως κόσμημα και ΟΧΙ μόνο με την τιμή του χρυσού!
  • Παίρνετε αμέσως μετρητά με Ενέχυρο του οποίου την διάρκεια, τις δόσεις και την εξόφληση την κανονίζετε και την ρυθμίζετε εσείς με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες σας.
  • Πάντα περιμένουμε τους πελάτες μας ακόμα και όταν καθυστερούν για προσωπικούς λόγους και είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους για την ασφάλεια της συναλλαγής τους.
  • Τα αντικείμενα φυλάσσονται σε θυρίδες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος της πλατείας Ομονοίας και έτσι υπάρχει 100% ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων σας.
  • Χωρίς EXTRA χρεώσεις (χαρτόσημα κτλ)