Από το 1981 πάντα δίπλα σας

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο βρίσκεται από το 1981 στον χώρο και είναι πρωτοπόροι στα Δάνεια με Ενέχυρο, στην Αγορά Χρυσού, στην αγορά επώνυμων ρολογιών, Ασημικών Σκευών & Πολύτιμων Λίθων, ενω διαθέτουν την καλύτερη τρέχουσα τιμή χρυσού.

Αυτό που πάντα πρεσβεύαμε και τηρούμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ξεκάθαρες νόμιμες συναλλαγές πάντα προς όφελος του πελάτη. Ο σεβασμός σε όποιον μας εμπιστεύεται είναι η βασική μας αρχή που έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και να μας προτιμούν, όποτε το χρειάζονται.

Με εχεμύθεια, απόλυτη ασφάλεια και με τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε για το πολύτιμο αντικείμενό σας. Ο επαγγελματισμός, η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η πολύχρονη εμπειρία μας, έχουν το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού με χιλιάδες πιστούς πελάτες.

Γνωρίζουμε με πόσο κόπο αποκτήσατε τα κοσμήματα και τα τιμαλφή σας, πόσο δεμένοι συναισθηματικά είστε μαζί τους. Γι’ αυτό το λόγο, τα φροντίζουμε με τη δέουσα επιμέλεια για όσο διάστημα διαρκεί η σύμβαση ενεχύρου και τα μεταχειριζόμαστε για αυτό που είναι. Η τιμή που δίνουμε για αυτά είναι με βάση την αξία τους ως κοσμήματα και όχι μόνο με το βάρος του στο πολύτιμο μέταλλο. Για εμάς σημασία έχει το συνολικό αποτέλεσμα και το αποδεικνύουμε εμπράκτως προσφέροντάς σας πολύ υψηλότερες τιμές σε σχέση με τα υπόλοιπα ενεχυροδανειστήρια της αγοράς.

Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι ο ευχαριστημένος πελάτης θα είναι και συνεπής, οπότε θέτουμε ως στόχο μας να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 21:00 στο 2105221418