Από το 1981 πάντα δίπλα σας

30 χρόνια τώρα πρωτοπόροι στα Δάνεια με Ενέχυρο, στην Αγορά Χρυσού, Επώνυμων Ρολογιών, Ασημικών Σκευών & Πολύτιμων Λίθων!

 

Το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο βρίσκεται από το 1981 στην Αγίου Κωνσταντίνου 2 στην Ομόνοια στον δεύτερο όροφο. Πάνω από 30 χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στα Δάνεια με Ενέχυρο, στην Αγορά Χρυσού, Επώνυμων Ρολογιών, Ασημικών Σκευών, Πολύτιμων Λίθων κ.λ.π.

Αυτό που πάντα πρεσβεύαμε και τηρούμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ξεκάθαρες νόμιμες συναλλαγές πάντα προς όφελος του πελάτη.

Με εχεμύθεια, απόλυτη ασφάλεια και με τις υψηλότερες τιμές της αγοράς. Ο επαγγελματισμός, η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η πολύχρονη εμπειρία μας, έχουν το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού με χιλιάδες πιστούς και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες.

Σκεφτείτε το συμφέρον σας, την ασφάλεια σας, το κέρδος σας και προπάντων προσέχετε που πουλάτε ή αφήνετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας και τα κοσμήματά σας που με κόπο αποκτήσατε και αποτελούν ένα σημαντικό ή και συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας.