Τι Αγοράζουμε

Αγοράζουμε κοσμήματα, χρυσές λίρες, επώνυμα ρολόγια, ασημένια σκεύη, καθώς και επώνυμα αντικείμενα όπως Cristofle, Faberge κ.λ.π.

Αγοράζουμε ρολόγια: Rolex, Cartier, Chopard, Panerai, BulgariAudemars Piguet, Roger Dubuis, Patek Phillipe, Vacheron Constantin και πολλές άλλες επώνυμες μάρκες.

Επίσης, αγοράζουμε επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων όπως: Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston κ.λ.π. καθώς και επώνυμες μεταχειρισμένες τσάντες και αξεσουάρ ΗΕRMES, LOUIS VUITTON, και CHANEL.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την αγορά ή ενεχυρίαση πινάκων από διάσημους Έλληνες και ξένους ζωγράφους.

 

 

Σας περιμένουμε, για να εκτιμήσουμε το πολύτιμο αντικείμενό σας και να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Μη διστάσετε να μας φέρετε ό,τι θεωρείτε πως έχει αξία. Οι ειδικοί εμπειρογνώμονές μας θα το εξετάσουν με σεβασμό και με γνώμονα την ανάγκη σας για μετρητά. Άλλωστε, ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο και αυτό θα το καταλάβετε από την πρώτη στιγμή που θα προσκομίσετε σε εμάς το αντικείμενο που θέλετε να πουλήσετε ή να βάλετε ως ενέχυρο.

Οι γνώσεις και η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια σας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε την κρίση μας για τη σωστή εκτίμηση που χρειάζεστε, η οποία βασίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία και δίνεται πάντοτε με λεπτομέρειες.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 21:00 στο 2105221418

Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο