Πώληση τσαντών

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο σας περιμένει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμες τσάντες, για να κάνετε ένα εκπληκτικό δώρο στον εαυτό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια επώνυμη ποιοτική τσάντα είναι ένα αντικείμενο που δεν χάνει ποτέ την αξία του και σας δίνεται η ευκαιρία να την αποκτήσετε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές που δεν θα βρείτε αλλού.

Όλες οι επώνυμες τσάντες συνοδεύονται από το πιστοποιητικό τους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής, με τη διαφορά ότι σε εμάς θα επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλες τις πολυτελείς τσάντες.

Οι τσάντες που διατίθενται στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο είναι από διεθνείς οίκους, όπως Gucci, Hermes, Louis Vuitton, Channel και πολλά ακόμη επώνυμα brands.

 

 

Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα κάθε τσάντας αλλά και την απίστευτη τιμή της.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

 

----------- Με 40 χρόνια εμπειρία, εγγυόμαστε καλύτερη τιμή! -----------

ΑΘΗΝΑΙΚΟΝ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

από το 1981

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝTΙNΟΥ 2, 2ος όροφος