Πώληση κοσμημάτων

Στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα κοσμήματα, για να διαλέξετε ένα εκπληκτικό δώρο για τον εαυτό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Κοσμήματα άριστης ποιότητας και υψηλής αξίας σε απίστευτες προσφορές αποτελούν ευκαιρίες, για να αποκτήσετε τιμαλφή που θα κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά στην οικογένειά σας.

Όλα τα κοσμήματα έχουν εκτιμηθεί όχι μόνο με βάση την τιμή χρυσού αλλά την πραγματική τους αξία.

Τα επώνυμα κοσμήματα που πωλούνται στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο συνοδεύονται από το πιστοποιητικό τους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής, με τη διαφορά ότι σε εμάς θα επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Τα κοσμήματα που διατίθονται απο το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο είναι χρυσά κοσμήματα, κοσμήματα με πολύτιμους λίθους αλλά και επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων όπως Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston, Van Cleef & Arpels κ.λ.π.
 
 

 


Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα όλων των κοσμημάτων αλλά και τις απίστευτες τιμές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.