Πωλήσεις

Αν είστε από τους τυχερούς και μπορείτε να ξοδέψετε κάποια χρήματα και να κάνετε ένα αξέχαστο δώρο στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μη διστάσετε να επισκεφθείτε το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο. Μία μεγάλη συλλογή από επώνυμα κοσμήματα και ρολόγια, ασημένια σκεύη και αντίκες σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να την αποκτήσετε. Μη φοβηθείτε να αγοράσετε τώρα κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη ευκαιρία, ένα κόσμημα, ένα ρολόι ή ένα επώνυμο αντικείμενο που θα κληροδοτείται από γενιά σε γενιά στην οικογένειά σας.

Τα αντικείμενα που δεχόμαστε ως ενέχυρο ή αγοράζουμε είναι κοσμήματα, χρυσές λίρες, ρολόγια, ασημένια σκεύη και επώνυμα αντικείμενα. Όλα τα αντικείμενα εκτιμώνται ως τέτοια και όχι μόνο με βάση την τιμή χρυσού. Οι ειδικοί μας εμπειρογνώμονες εξετάζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και κάνουν ιδιαίτερα συμφέρουσες προτάσεις εκτιμώντας την πραγματική αξία κάθε αντικειμένου.

Όλα τα τιμαλφή που πωλούνται στο Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο συνοδεύονται από το πιστοποιητικό τους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής, με τη διαφορά ότι σε εμάς θα επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλα τα πολυτελή είδη.

Πωλούμε ρολόγια: Rolex, Cartier, Chopard, Panerai, Bulgari, Audemars Piguet, Roger Dubuis, Patek Phillipe, Vacheron Constantin και πολλές άλλες επώνυμες μάρκες. Επίσης, πωλούμε επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων όπως : Cartier, Chopard, Bulgari, Harry Winston κ.λ.π

Η συλλογή μας σε αντίκες, πολύτιμα σκεύη, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και περιλαμβάνει σπάνια αντικείμενα που προσελκύουν το ενδιαφέρον έμπειρων συλλεκτών.

Σας περιμένουμε από κοντά να εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη μας ποικιλία, την εξαιρετική ποιότητα όλων των τιμαλφών μας αλλά και τις απίστευτες τιμές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.