Από το 1981 πάντα δίπλα σας στην Αγορά Χρυσού και στα Δάνεια με Ενέχυρο

Από το 1981 πάντα δίπλα σας στην Αγορά Χρυσού και στα Δάνεια με Ενέχυρο

Πάνω από 37 χρόνια τώρα πρωτοπόροι στα Δάνεια με Ενέχυρο, στην Αγορά Χρυσού, Επώνυμων Ρολογιών, Ασημικών Σκευών & Πολύτιμων Λίθων!

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο βρίσκεται από το 1981 στην Αθήνα στην Αγίου Κωνσταντίνου 2 στην Ομόνοια στον δεύτερο όροφο. Πάνω από 35 χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στα Δάνεια με Ενέχυρο, στην Αγορά Χρυσού, Επώνυμων Ρολογιών, Ασημικών Σκευών, Πολύτιμων Λίθων κ.λ.π.

Από την πρώτη χρονιά που ιδρύσαμε την επιχείρησή μας, από τις μοναδικές του είδους στην Ελλάδα εκείνης της εποχής, είχαμε θέσει το βασικότερο στόχο για τη λειτουργία της. Να βάζουμε τον πελάτη μας στο επίκεντρο, να σεβόμαστε το λόγο που τον έφερε σε εμάς και να τον προστατεύουμε.

Γι’ αυτό, άλλωστε, αποδεικνύουμε τόσα χρόνια ότι στηριζόμαστε στη νομιμότητα και την καθαρότητα των συναλλαγών. Συμμορφωνόμαστε με όλες τις διατάξεις του νόμου, προσφέρουμε τα νόμιμα επιτόκια ή ακόμα και χαμηλότερα από αυτά και κάθε σύμβαση ενεχύρου ή πώλησης συνοδεύεται από όλες τις απαραίτητες αποδείξεις και παραστατικά, ώστε να μπορείτε με ευκολία και ακρίβεια να γνωρίζετε κάθε όρο της συναλλαγής.

Είμαστε στο πλευρό σας και το αποδεικνύουμε με πράξεις!

Με εχεμύθεια, απόλυτη ασφάλεια και με τις υψηλότερες τιμές της αγοράς. Ο επαγγελματισμός, η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η πολύχρονη εμπειρία μας, έχουν το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού με χιλιάδες πιστούς και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες.

Σκεφτείτε το συμφέρον σας, την ασφάλεια σας, το κέρδος σας και προπάντων προσέχετε που πουλάτε ή αφήνετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας και τα κοσμήματά σας που με κόπο αποκτήσατε και αποτελούν ένα σημαντικό ή και συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 21:00 στο 2105221418

Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο