Δάνεια / Ενέχυρα

 

Τι είναι η σύμβαση ενεχύρου

 

Το ενέχυρο αποτελεί έναν τρόπο εμπράγματης ασφάλειας για τα κινητά πράγματα. Με τη σύσταση ενεχύρου ο ενεχυροδανειστής μπορεί να ικανοποιηθεί στην περίπτωση που ο οφειλέτης δεν επιστρέψει το καταβληθέν ποσό, αποκτώντας την κυριότητα του κινητού πράγματος και στη συνέχεια, εφόσον θέλει, εκποιώντας το.

Για τη σύσταση του ενεχύρου απαιτείται σύμβαση μεταξύ των δύο μερών. Ο ενεχυριαστής, που χρειάζεται άμεσα μετρητά, επισκέπτεται το ενεχυροδανειστήριο προσκομίζοντας το κινητό πράγμα που θέλει να βάλει ως ενέχυρο και οι εκτιμητές κάνουν μια προσφορά για το τιμαλφές. Εφόσον υπάρξει συμφωνία, υπογράφεται η σύμβαση και ο πελάτης παραδίδει την κατοχή του πράγματος στο δανειστή.

Βασική υποχρέωση του ενεχυροδανειστηρίου είναι να φυλάει το πολύτιμο αντικείμενο με επιμέλεια. Άλλες υποχρεώσεις του είναι να μη χρησιμοποιεί ή διαθέτει το πράγμα χωρίς τη συναίνεση του πελάτη καθώς και να αποδώσει το πράγμα πίσω σε αυτόν μόλις εκείνος επιστρέψει το δάνειο μαζί με τους συμφωνηθέντες νόμιμους τόκους.

 

Δάνεια / Ενέχυρα

 

Για εμάς, η συνεργασία μας μαζί σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, την οποία αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Οι γνώσεις μας καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο σας εγγυώνται ότι τα τιμαλφή σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

Η εκτίμηση γίνεται με βάση την αξία του κοσμήματος και όχι μόνο του βάρος του σε χρυσό. Έτσι, σας δίνουμε τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε στην αγορά!

Δραστηριοποιούμαστε ως επιχείρηση αγοράς χρυσού και ενεχυροδανειστήριο εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, πολύ πριν η οικονομική κρίση να φέρει στο προσκήνιο διάφορους επιτήδειους που θέλουν απλά να εκμεταλλευτούν την ανάγκη σας.

Η τιμή του χρυσού είναι μία και συγκεκριμένη, αφού καθορίζεται από επίσημους παγκόσμιους δείκτες, οι οποίοι και μεταβάλλονται καθημερινώς, ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα. Σε εμάς, οι τιμές είναι αναρτημένες σε εμφανές σημείο, ώστε να γνωρίζετε με ακρίβεια τι τιμή να περιμένετε από το χρυσό αντικείμενό σας.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

 

Προσέξτε που πουλάτε τα κοσμήματά σας, ή που τα αφήνετε ενέχυρο, ελέγχετε τις νόμιμες άδειες του κάθε καταστήματος και πάντα ελέγχετε και ρωτάτε τις Πραγματικές Τιμές και τους λεπτομερείς όρους της κάθε συναλλαγής!

Μην πιστεύετε εφήμερες δηλώσεις και μεγάλες υποσχέσεις από ευκαιριακές επιχειρήσεις λόγω της παρούσας οικονομικής κατάστασης. Ο σωστός επαγγελματίας θα δείξει τον πρέποντα σεβασμό σε κάθε ατομική περίπτωση και θα φροντίσει όλη η διαδικασία να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το νόμο.

Εμείς έχουμε γνώμονα πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, τον συμβουλεύουμε και του προτείνουμε ευέλικτες λύσεις, για να αποφασίσει ο ίδιος ποια τον συμφέρει. Η νομιμότητα της συναλλαγής σε εμάς διασφαλίζεται πλήρως με το ιδιωτικό συμφωνητικό που παραλαμβάνετε με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, στο οποίο αναγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, όπως το είδος του αντικειμένου, το βάρος, τα καράτια και η ημερομηνία.

Μην αποφασίσετε να εμπιστευθείτε ελαφρά τη καρδία κάποιο άγνωστο ενεχυροδανειστήριο χωρίς εμπειρία και τις απαραίτητες προϋποθέσεις νομιμότητας για κάτι τόσο σημαντικό όπως το αγαπημένο σας αντικείμενο και τα μετρητά που μπορεί να σας προσφέρει. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς που θα σας σεβαστούν, θα σας δώσουν μια αντικειμενικά καλή τιμή που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και τα προτερήματα του τιμαλφούς σας και θα τηρήσουν όλους τους όρους της νομιμότητας με αίσθημα ευθύνης που θα δημιουργήσει αδιάρρηκτους δεσμούς εμπιστοσύνης μαζί σας.

 

Πάντα με Ασφάλεια, Εχεμύθεια, και με τους καλύτερους όρους και την καλύτερη τιμή.

  • Επώνυμα χρυσαφικά και πολύτιμες πέτρες αγοράζονται και κοστολογούνται Ως κόσμημα και ΟΧΙ μόνο με την τιμή του χρυσού!
  • Παίρνετε αμέσως μετρητά με Ενέχυρο, του οποίου την διάρκεια, τις δόσεις και την εξόφληση την κανονίζετε και την ρυθμίζετε εσείς με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες σας.
  • Πάντα περιμένουμε τους πελάτες μας ακόμα και όταν καθυστερούν για προσωπικούς λόγους και είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους για την ασφάλεια της συναλλαγής τους.
  • Απόλυτα νόμιμες συναλλαγές με βάση τους προβλεπόμενους από το νόμο τόκους και εκδίδοντας τις απαραίτητες αποδείξεις και τα παραστατικά
  • Τα αντικείμενα φυλάσσονται σε θυρίδες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην πλατεία Ομονοίας και έτσι υπάρχει 100% ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων σας.
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις (χαρτόσημα κτλ)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, για να κλείσετε ραντεβού ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00 - 21:00 στο 2105221418

Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο