Αγορά κοσμημάτων

Έχετε στη συλλογή σας κοσμήματα αξίας, από τα οποία θέλετε να επωφεληθείτε οικονομικά; Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο αγοράζει επώνυμα κοσμήματα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές και τηρώντας όλους τους νόμιμους όρους συναλλαγής, με διαφάνεια, διακριτικότητα και εμπιστοσύνη.

Ειδικοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν την αξία των κοσμημάτων σας σε τιμές που δεν θα βρείτε αλλού. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Αθηναϊκού Ενεχυροδανειστηρίου είναι ότι εκτιμάει όλα τα κοσμήματα όχι μόνο με βάση το βάρος τους σε χρυσό, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την πραγματική τους αξία ως ξεχωριστά κοσμήματα.

Η τιμή του χρυσού είναι ίδια σε παγκόσμιο επίπεδο και μπορείτε να την πληροφορηθείτε πολύ εύκολα, καθώς την έχουμε αναρτημένη σε εμφανές σημείο. Εκτός, όμως, από αυτή την τιμή, συνεκτιμούμε την κατάσταση του κοσμήματος και τυχόν πιστοποιητικά που έχει, ώστε να πετύχετε την υψηλότερη τιμή.

Αγοράζουμε κοσμήματα: CartierChopardBulgariHarry Winston, Van Cleef & Arpels και άλλες επώνυμες μάρκες.

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για το κόσμημά σας κι εμείς, με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, θα σας δώσουμε την εκτίμηση που θέλετε, βασιζόμενοι πάντα στο συμφέρον σας.